Resolusi Tahun Baru Angel Yeast 2024: Maju Melalui Inovasi Teknologi

(SeaPRwire) –   SHANGHAI, Jan. 29, 2024 — (SH600298), pengeluar ragi terkemuka di dunia, bersemangat untuk berkongsi resolusi untuk 2024. Dengan menumpukan pencapaian 2023 dan mengekalkan standard tinggi dalam pelbagai penunjuk, Angel Yeast komited untuk mengejar pembangunan berkualiti yang didorong oleh teknologi inovatif pada tahun baharu.

 

“Bagi pihak Angel Yeast, kami ingin mengucapkan ucapan tahun baharu kepada semua. Kami bersyukur kepada 12,500 pekerja kami yang telah memberikan sumbangan luar biasa kepada pertumbuhan syarikat walaupun menghadapi pelbagai cabaran. Memandang ke hadapan, kami komited untuk pembangunan berasaskan inovasi, ekspansi global, dan memanfaatkan peluang di pasaran antarabangsa. Selain itu, kami terus komited kepada perlindungan alam sekitar dan pembangunan mampan, ketika kami berusaha ke arah masa depan yang makmur dan mampan,” kata Xiong Tao, pengerusi Angel Yeast.

Meningkatkan pelaburan R&D dan pembangunan bakat untuk memacu inovasi dan pembangunan berkualiti

Pada 2023, Angel Yeast membuat pelaburan signifikan:

  • Pelabur lebih 900 juta RMB dalam R&D.
  • Menubuhkan institut penyelidikan, 10 pusat teknologi, dan 23 platform dalaman penyelidikan.
  • Melancarkan lebih 200 produk baharu dan memperoleh 123 paten diberi kuasa.

Akibatnya, protein ragi Angel Yeast menerima kelulusan sebagai bahan makanan kebangsaan baharu. Komitmen syarikat terhadap inovasi diiktiraf di peringkat antarabangsa melalui projek terpuji pasukan Dr. Sun Yafang dan pencapaian terpuji dalam teknologi ekstrak ragi di bidang paten Cina.

Selain melabur dalam R&D, Angel Yeast memberi keutamaan kepada pembangunan bakat pada 2023:

  • Menarik 667 individu berbakat.
  • Melantik 42 pemimpin muda.

Memandang ke hadapan ke 2024, Angel Yeast kekal komited untuk membuat inovasi sebagai tenaga penggerak utama, dan terus menggalakkan inovasi dan membudayakan budaya yang bertolak ansur terhadap kegagalan.

Memacu ekspansi global dengan Pendekatan “Pasaran-Pusat”

Pada 2023, Angel Yeast dengan tekun mengejar strategi globalisasinya, memberi tumpuan kepada pasaran utama seperti Timur Tengah, Afrika, dan rantau Asia Pasifik, juga membuat usaha signifikan untuk membangunkan pasaran baharu di Amerika Utara dan Eropah, mengakibatkan pertumbuhan terus dalam pendapatan luar negara.

Komitmen terhadap globalisasi ini disokong lagi oleh pertumbuhan konsisten dan pantas yang dicapai di pasaran luar negara Angel Yeast. Selaras dengan usahanya untuk globalisasi, Angel Yeast (Mesir) Co., Ltd. dan Bosaba Company merancang untuk menubuhkan usahasama di Algeria, menunjukkan komitmen syarikat untuk meluaskan kehadiran globalnya.

Memandang ke hadapan ke 2024, Angel Yeast kekal komited untuk meluaskan usahanya “pergi global”. Syarikat mempunyai projek pengembangan kapasiti luar negara sedang berjalan di dua anak syarikat luar negara, dengan dijangka siap dan beroperasi pada tahun akan datang. Selain itu, Angel Yeast merancang pembinaan kemudahan pengeluaran luar negara baharu untuk menyokong matlamat globalisasinya, memantapkan kehadirannya lagi di pasaran antarabangsa.

Mengambil strategi pembangunan ramah alam sekitar untuk masa depan mampan

Komitmen Angel Yeast terhadap perlindungan alam sekitar dan pembangunan mampan diiktiraf pada 2023. Syarikat menerima pingat gangsa daripada EcoVadis. Pencapaian ini menempatkan Angel Yeast di kalangan 42% teratas syarikat yang dinilai secara global.

Walau bagaimanapun, Angel Yeast tidak puas hati dan sedang aktif mencari cara untuk meningkatkan lagi. Syarikat merancang berdasarkan bidang yang ditekankan untuk diperbaiki dalam laporan EcoVadis. Pada 2024, Angel Yeast akan memberi tumpuan kepada penguatan pengurusan bahan berbahaya, secara aktif mempromosikan kitar semula sumber, dan berusaha untuk mengurangkan sisa. Dengan melakukannya, Angel Yeast bertujuan untuk menyumbang ke arah membina masa depan yang mampan dan lebih baik.

Resolusi Angel Yeast untuk 2024 berputar sekitar memacu pembangunan berkualiti melalui inovasi teknologi, mengejar strategi globalisasi, dan membina masa depan mampan. Angel Yeast yakin dalam mencapai kejayaan lebih besar pada tahun akan datang.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.