Resiners Memperkenalkan Mesin Penyingkir Gelembung AirLess Lite yang Sangat Bijak dari Segipengeluaran untuk Pemula Kraft Resin

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, 20 Januari 2024 — Resiners, pelopor dan inovator mesin resin, baru-baru ini memperkenalkan mesin penghilangan gelembung berkualiti tinggi yang direka khas untuk pemula dalam kraft resin. Mesin Penghilangan Gelembung AirLess Lite kini boleh dibeli dan dihantar secara tempatan melalui laman Amazon’s, , dan . Ia juga boleh dibeli secara global dan dihantar ke seluruh dunia melalui (Amazon UK, EU akan tersedia pada akhir bulan ini).

 

“Kesukaran utama dalam kraft resin adalah kewujudan gelembung dalam campuran resin. Inovasi terbaru Resiners menangani cabaran ini dengan memanfaatkan teknologi UltraVacu berpaten kami. Teknologi UltraVacu maju ini mengekstrak udara secara cekap dari bekas resin, memastikan penghilangan semua gelembung semasa proses pengekstrakan,” kata Chuck, pengasas Resiners. “Dengan slogan ‘Harga Ringan Mencetus Impian Bebas Gelembung Anda!’, Resiners bertujuan membawa kegembiraan projek resin bebas gelembung kepada audiens yang lebih meluas.”

Produk baharu ini, versi ringan daripada Mesin Penghilangan Gelembung AirLess yang dilancarkan sebelumnya, menawarkan kecekapan dan keberkesanan tanpa tandingan. Apa yang membezakan AirLess Lite adalah keboleh mampuan yang luar biasa dengan harga yang berpatutan tanpa menjejaskan kualiti. AirLess Lite tidak termasuk paparan tahap vakum sebenar dan fungsi penghitung masa 5/9 minit, menghasilkan penyelesaian yang lebih kos efektif tanpa menjejaskan keberkesanan dan pengalaman pengguna keseluruhannya untuk pemula.

Antara ciri-ciri yang membezakannya termasuk:

  • Penghilangan Gelembung yang Sangat Cekap: AirLess Lite menonjol di pasaran dengan -93Kpa Ultra-Vakum Tinggi dan Teknologi Rotor Canggih. -93Kpa Ultra-Vakum Tinggi memastikan kestabilan dan kecekapan semasa operasi, manakala Teknologi Rotor Canggih meningkatkan kebolehpercayaan dan kebolehpercayaan peralatan.
  • Operasi auto satu klik yang mudah digunakan: Direka dengan mengutamakan kemudahan, antaramuka pengguna yang ramah pemula sangat sesuai untuk pemula. Dengan ciri operasi auto satu klik, pemula boleh dengan mudah mengaktifkan teknologi penghapusan gelembung.
  • Kesesuaian resin berviskositi sederhana hingga rendah: AirLess Lite lebih sesuai untuk resin berviskositi sederhana dan rendah, menawarkan penghapusan gelembung yang berkesan. Model AirLess sesuai untuk resin berviskositi rendah, sederhana dan tinggi.
  • Video arahan: Resiners juga telah menyediakan video arahan di laman web rasmi syarikat, menawarkan penyelesaian sempurna untuk menentukan masa penghapusan gelembung optimum bagi mesin.

Sebagai jenama mesin resin pertama dan terunggul, Resiners berusaha untuk meningkatkan kecekapan kraft dan meningkatkan pengalaman kraft secara keseluruhan. Dedikasi Resiners untuk menyediakan mesin pembantu kualiti tinggi untuk kraft resin telah memperoleh pengiktirafan dan sanjungan daripada lebih 200 pengaruh dan media di seluruh dunia.

Tentang Resiners

Resiners, nama jenama kami, berasal daripada penggabungan kreatif “resin” dan “ers”, mewujudkan intipati komuniti yang dinamik dan bersemangat daripada peminat, pencipta dan artis kraft resin yang menghidupkan dunia seni resin yang menarik. Dicetuskan oleh teknologi, kreativiti dan semangat yang tak terkira, kami berusaha untuk menjadikan kraft resin mudah diakses dan memberi ganjaran kepada semua. Kami menawarkan mesin pembantu kraft resin inovatif dan mudah digunakan, termasuk mesin pencurahan dan penghapusan gelembung resin yang pertama, mendefinisikan semula penyataan artistik. Memberdayakan pencinta resin dengan produk inovatif, Resiners adalah “Di Mana Seni dan Teknologi Bertemu”, menggalakkan ruang yang menyokong untuk kegembiraan dan kreativiti mekar, dan menyambut kegembiraan tak terhingga daripada kemahiran kraft resin. Untuk maklumat lanjut atau maklumat mengenai produk kami, sila hubungi kami melalui emel di .

Laman web rasmi:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.