RENAISSANCE: SEBUAH FILEM OLEH BEYONCÉ AKAN MENGAMBIL ALIH PANGGUNG WAYANG, SELURUH DUNIA PADA DISEMBER INI

12 RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ WILL TAKE OVER MOVIE THEATERS, WORLDWIDE THIS DECEMBER

RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ, mengisahkan niat, kerja keras sebagai kreatif dan penerbit, dan proses beliau dalam menguasai kemahirannya untuk melaksanakan 56 persembahan, jelajah dunia RENAISSANCE sebanyak 39 bandar yang memecah rekod, ditayangkan pada 1 Disember di pawagam Amerika Utara.
Tiket dijual sekarang.

LOS ANGELES, 1 Okt. 2023 — Hari ini, Parkwood Entertainment dan AMC Entertainment (NYSE: AMC) mengumumkan bahawa jelajah dunia RENAISSANCE Beyoncé yang sangat berjaya akan ditayangkan di layar perak secara global oleh AMC Theatres Distribution. Untuk menonton trailer, klik Here.

RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ menyerlahkan perjalanan JELAJAH DUNIA RENAISSANCE, dari permulaannya hingga pertunjukan pembukaan di Stockholm, Sweden, hingga persembahan akhir yang gemilang di Kansas City, Missouri. Ia tentang niat Beyoncé, kerja keras, penglibatan dalam setiap aspek produksi, minda kreatif dan tujuannya untuk mewujudkan legasinya, dan menguasai kemahirannya. Diterima dengan pujian luar biasa oleh media antarabangsa dan AS, persembahan cemerlang Beyoncé semasa JELAJAH DUNIA RENAISSANCE telah mewujudkan suaka untuk kebebasan, penerimaan, dan keseronokan bersama. Produksi maksimalisnya mengalu-alukan lebih 2.7 juta peminat dari seluruh dunia, yang merentasi lautan untuk menikmati Club RENAISSANCE. Kini, jutaan penonton wayang akan terlibat dalam Perarakan Kegembiraan, pesta tarian monumental yang merayakan hak semua orang untuk menjadi diri mereka sendiri, berdekatan dengan rumah.

Pengalaman konsert teater akan turun ke ribuan pawagam, dengan RENAISSANCE akan dibuka secara rasmi di Amerika Syarikat, Kanada, dan Mexico bermula Jumaat, 1 Disember 2023. Bandar-bandar global tambahan akan diumumkan pada tarikh kemudian.

Pengalaman ini akan disiarkan pada hari Khamis, Jumaat, Sabtu dan Ahad, sekurang-kurangnya selama empat minggu, dengan beberapa waktu tayangan yang diprogramkan sepanjang hari. Tiket di AS untuk semua waktu tayangan standard akan bermula dari $22 plus cukai; RENAISSANCE juga akan tersedia dalam IMAX di AMC dan Dolby Cinema di AMC, dan skrin premium format besar jenama lain.

Bermula hari ini, penonton wayang AMC boleh membeli tiket untuk semua lokasi AMC AS di amctheatres.com dan Fandango.com. Peminat juga boleh mencari tiket di Cinemark, Regal, Cinepolis dan Cineplex yang juga akan mempertontonkan karya ini. Tiket juga akan tersedia di banyak rangkaian pawagam di Amerika Syarikat, Kanada, dan Mexico bermula akhir minggu ini.

Mengenai AMC Theatres Distribution

AMC Theatres Distribution ialah cawangan pengedaran AMC Entertainment, yang merupakan syarikat pameran teater terbesar di Amerika Syarikat, terbesar di Eropah dan terbesar di dunia. RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ akan diedarkan secara global oleh AMC Theatres Distribution dan rakan sub-pengedarannya – Variance Films di AS, Cineplex di Kanada, Cinepolis di Mexico dan Amerika Tengah, dan Trafalgar Releasing di luar Amerika Utara. Pawagam yang ingin memainkan filem ini boleh melawat BeyonceFilm.com.

Mengenai Parkwood Entertainment

Parkwood Entertainment ialah syarikat penerbitan filem dan produksi, label rakaman dan firma pengurusan yang diasaskan oleh artis dan usahawan, Beyoncé pada tahun 2010. Dengan pejabat di Los Angeles dan New York City, syarikat ini menempatkan jabatan dalam muzik, filem, video, persembahan langsung dan produksi konsert, pengurusan, pembangunan perniagaan, pemasaran, digital, kreatif, filantropi, dan publisiti. Di bawah nama asalnya, Parkwood Pictures, syarikat ini mengeluarkan filem Cadillac Records (2008), di mana Beyoncé membintangi dan menghasilkan bersama. Syarikat ini juga telah mengeluarkan filem-filem Obsessed (2009), dengan Beyoncé sebagai bintang dan penerbit eksekutif, pemenang Anugerah Peabody untuk Hiburan, Lemonade (2017), Homecoming: A Film By Beyoncé (2019) yang dinominasi Emmy®, yang mendokumentasikan persembahan bersejarah Beyoncé di Festival Muzik & Seni Lembah Coachella pada tahun 2018, dan pemenang Emmy® Black Is King (2020). Parkwood Entertainment menghasilkan The Mrs. Carter Show World Tour (2013-2014), The Formation World Tour (2016), dan persembahan “Homecoming” yang disebutkan di Coachella (2018) dan menghasilkan bersama ON THE RUN Tour (2014) dan ON THE RUN II (2018), dan JELAJAH DUNIA RENAISSANCE (2023).

TRAILER RASMI: Here

Untuk imej jelajah dan seni filem: press.Beyonce.com
HAK DIUNTUK UNTUK MENGGUNAKAN FOTO INI SEHUBUNGAN DENGAN LIPUTAN JELAJAH DUNIA RENAISSANCE. TIADA KEGUNAAN LAIN FOTO INI YANG DILULUSKAN.