Relativity Mengumumkan Senarai AI Visionaries Tahun Ketiga

(SeaPRwire) –   Senarai ini menampilkan pemimpin yang telah memainkan peranan penting dalam mempromosikan penggunaan AI dalam aplikasi undang-undang

CHICAGO, 22 Januari 2024 — , sebuah syarikat teknologi undang-undang global, hari ini mengumumkan . Senarai ini mengiktiraf dan merayakan individu yang telah menjelajahi, mempromosikan atau menguji AI dengan cara-cara baru dalam aplikasi undang-undang.

“Ini telah menjadi tahun yang hebat untuk kemajuan AI dan kini lebih daripada sebelumnya penting kita mengiktiraf, melabur dan menonjolkan orang yang menerima AI dengan cara unik,” kata Phil Saunders, CEO Relativity. “Individu ini sepatutnya berasa bangga dengan sumbangan mereka kepada evolusi AI dalam industri undang-undang. Pencapaian AI Visionaries telah meletakkan asas untuk masa depan yang memberi inspirasi, ditenagai oleh AI, dan kami berharap untuk terus merayakan mereka.”

Mengutamakan pemimpin dari syarikat Fortune 500 dan firma undang-undang Am Law teratas,  menampilkan mereka yang telah menguji teknologi AI sebelum penggunaan industri yang lebih meluas baru-baru ini dan menggalakkan penggunaan AI dalam organisasi mereka dan di luar organisasi.

Michallynn Demiter, Pakar eDiscovery IT di , diiktiraf untuk menguji AI generatif untuk meningkatkan pengurusan organisasi dalam prosiding undang-undang dan kesediaannya yang berterusan untuk menguji inovasi AI baharu.

“Dengan terus meledaknya isi kandungan data, penggunaan AI untuk proses sedia ada membolehkan kami meluaskan skop dan kedalaman apa yang dapat kami laksanakan. Ketika AI berkembang dalam penggunaannya, kami berkembang kemahiran dan strategi kami untuk mengatasinya,” kata Demiter. “Menerima penghargaan ini mewakili komitmen pembelajaran berterusan dan saya diilhami untuk melihat mereka di sekeliling saya mewujudkan pendekatan itu juga.”

Katherine Lowry, CIO di  diiktiraf dalam kelas pertama AI Visionaries pada 2022 untuk peranannya melancarkan IncuBaker, pasukan penyedia perkhidmatan undang-undang alternatif (ALSP) terkemuka BakerHostetler. Lowry juga cepat menyedari bahawa AI berada pada ambang membawa perubahan kepada industri undang-undang.

“Hanya dalam tempoh tiga tahun ini, kita telah melihat penggunaan AI mencabar alir kerja undang-undang tradisional dan meningkatkan cara-cara eksponensial untuk mentransformasi industri undang-undang,” kata Lowry. “Walau bagaimanapun, memanfaatkan sepenuhnya kuasa AI memerlukan lebih daripada masa sahaja. Ia memerlukan keazaman, pertanggungjawaban, kesabaran dan, di atas segalanya, kuasa pemikiran kreatif.”

Satu jamuan pengiktirafan akan diadakan untuk merayakan AI Visionaries pada 29 Januari, hari pertama . Acara itu akan termasuk malam jaringan dengan rakan sejawat dan pemimpin industri AI Visionaries. Selain komitmen berterusan Relativity untuk dan sambutan pembangunan AI yang bertanggungjawab, Relativity akan mengumumkan peluasan kepada suatu rangkaian penyelesaian AI generatif, Relativity aiR, pada hari pertama Legalweek 2024, yang akan berlangsung di New York 29 Januari1 Februari. Mereka yang menghadiri Legalweek boleh melawat Relativity di booth #2000.

Mengenai Relativity

 membuat perisian untuk membantu pengguna menguruskan data, mencari kebenaran dan bertindak atasnya. Produk SaaSnya, , mengurus isi kandungan data besar dan dengan cepat mengenal pasti isu utama semasa perbicaraan dan siasatan dalaman. Relativity mempunyai lebih daripada 300,000 pengguna di lebih kurang 40 negara yang melayani ribuan organisasi di seluruh dunia terutamanya dalam sektor undang-undang, perkhidmatan kewangan dan kerajaan, termasuk Jabatan Keadilan AS dan 198 daripada Am Law 200. Sila hubungi Relativity di  atau lawati untuk maklumat lanjut.

HUBUNGI:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.