Relativity Mengumumkan Perkembangan Relativity aiR, Suit Solusi AI Generatifnya, di Legalweek 2024

(SeaPRwire) –   CHICAGO, Jan. 29, 2024 — , syarikat teknologi undang-undang global, memulakan sidang akhbar mengumumkan pelancaran terhad kebolehgunaan  dan berkongsi rancangan untuk menambah produk ke  yang menangani kes seperti kajian keistimewaan dan strategi kes. Relativity aiR adalah suite solusi AI generatif Relativity yang sesuai untuk tujuan yang memberdayakan pengguna untuk mengubah pendekatan mereka terhadap litigasi dan siasatan.

“AI generatif yang menggerakkan Relativity aiR adalah kunci untuk melonggarkan potensi yang belum dimanfaatkan yang akan mengubah kerja undang-undang, membolehkan wawasan lebih pantas dan berkualiti tinggi dan melengkapkan komuniti kami untuk menyelesaikan cabaran data undang-undang yang paling kompleks,” kata Phil Saunders, CEO Relativity. “Kebolehan adalah amat besar dan menggalakkan, tetapi apa yang kekal penting ketika kita menerima masa depan AI generasi seterusnya adalah kegunaan. Inilah sebab setiap penyelesaian Relativity aiR direka untuk membantu komuniti kami menyelesaikan cabaran khusus keperluan mereka, disokong oleh pandangan mendalam yang diperoleh daripada kerjasama rapat dengan pelanggan dan rakan kongsi kami.”

Setiap penyelesaian Relativity aiR dibangunkan dengan privasi, keselamatan dan ketelusan sebagai terasnya. Ia disatukan dengan perkhidmatan OpenAI Microsoft Azure, membolehkan data kekal dilindungi dalam sempadan selamat . Penyelesaian Relativity aiR memberikan penjelasan mendalam, membolehkan pengguna memahami sepenuhnya cadangan supaya mereka boleh mengesahkan, mempertahankan dan mempercayai keputusan.

Capai Kajian Dokumen Lebih Cekap dan Konsisten dengan Relativity aiR untuk Kajian

aiR untuk Kajian kini tersedia secara terhad di Amerika Syarikat dan ditetapkan untuk pelancaran kebolehgunaan umum musim panas ini. Penyelesaian ini membolehkan kajian dokumen lebih pantas dan berkualiti tinggi dengan menganalisis dokumen untuk responsif, isu dan kepentingan untuk membantu pengguna menemui maklumat paling relevan secara berdaya pertahanan. Rasionale terperinci dan rujukan diberikan bersama-sama dengan ramalan aiR untuk Kajian untuk memastikan pasukan mempunyai pemahaman menyeluruh tentang data dan keputusan mereka. Bermula pada bulan April 2023, beberapa organisasi dan firma undang-undang, termasuk lima daripada Am Law 100, menyertai program akses lanjutan Relativity untuk aiR untuk Kajian, memasukkan AI generatifnya ke dalam aliran kerja mereka. Peserta akses lanjutan melaporkan bahawa aiR untuk Kajian mengoptimumkan proses kajian dengan analisis dokumen lebih pantas dan berkualiti tinggi.

“Relativity aiR untuk Kajian menawarkan potensi untuk mengubah kajian responsif, mencipta peluang untuk membina aliran kerja yang lebih cekap dan meningkatkan hasil untuk pelanggan kami. Mempercepat kajian dokumen memberdayakan pasukan kami untuk mendedahkan wawasan memberansangkan dalam beberapa jam berbanding hari atau minggu, ” kata Robert Keeling, Partner dan Pengasas dan Ketua amalan eDiscovery dan Analitik Data di Sidley Austin LLP. “AI generatif akan terus berkembang dan secara mendasar akan mengubah cara industri melakukan kajian dokumen.”

Relativity Terus Melabur Mendalam dalam AI Generatif

Relativity komited kepada pembangunan berfikiran Relativity aiR, dengan penyelesaian akan datang untuk kajian keistimewaan dan strategi kes, dan pelaburan dalam bakat teratas untuk menyokong penggunaan dan pelanggan Relativity aiR.

Dirancang untuk kebolehgunaan terhad musim bunga ini dan kebolehgunaan umum kemudian tahun ini,  menggunakan AI generatif untuk mengotomatkan kajian keistimewaan pertama lalu, mengenal pasti petunjuk utama kandungan undang-undang untuk membezakan komunikasi antara peguam dan pelanggan daripada bahan-bahan bukan keistimewaan. Penyelesaian ini mempercepat proses kajian dan pendaftaran keistimewaan dan menghasilkan keputusan lebih boleh dipercayai dalam pecahan masa berbanding kajian tradisional. Pengguna boleh mengesahkan penemuan yang dibuat oleh aiR untuk Keistimewaan dan menggunakan rasional yang diberikan untuk membuat keputusan lebih pantas dalam RelativityOne.

Selain itu,  akan tersedia secara umum kemudian tahun ini. Penyelesaian AI generatif yang dilengkapi ini membolehkan peguam untuk membina cerita kes lebih pantas dan mudah. aiR untuk Strategi Kes membolehkan pengguna menjana fakta secara automatik, mevisualisasikan kronologi fakta, mempercepat persiapan deposisi, dan mencipta ringkasan dokumen, saksi dan kes.

Mencerminkan komitmen Relativity untuk menyokong pelanggan dan rakan kongsi melalui penggunaan Relativity aiR, Relativity mewujudkan peranan Naib Presiden, Daya Amal aiR, dengan menyambut Chris Haley ke dalam organisasi pada bulan Disember 2023. Haley memberi nasihat kepada komuniti pengguna Relativity tentang amalan untuk melengkapkan dan menguji Relativity aiR dalam aliran kerja mereka, mengubah pemacu nilai utama dalam perniagaan mereka dan menyelaraskan proses dalaman dengan matlamat strategik. Dalam peranan sebelumnya sebagai Pengarah Urusan Teknologi di Troutman Pepper eMerge, Haley membangunkan perkhidmatan sokongan litigasi, berunding dengan peguam untuk meningkatkan kecekapan, dan menyertai program akses lanjutan Relativity aiR untuk Kajian.

Keupayaan Baru untuk Penemuan Data Moden

Relativity membuka jalan untuk pelanggan menangani, mengkaji dan menganalisis komunikasi moden dengan berkesan. Memandangkan data mesej ringkas terus tumbuh secara eksponen – data Format Mesej Ringkas (RSMF) Relativity meningkat tiga kali ganda setahun – Relativity sedang melaksanakan penambahbaikan berikut dalam RelativityOne untuk membantu menangani tuntutan penemuan data moden:

  • Aplikasi Pemuliharaan: Aplikasi ini mengintegrasikan antaramuka pengguna direka semula, status pemuliharaan yang diperbaiki, pemuliharaan bukan kustodian dan keupayaan untuk memelihara beberapa sumber data dalam satu projek pegangan undang-undang. Pada pelancaran, aplikasi ini akan menyokong memelihara Microsoft 365 dan Google Workspace. Aplikasi ini juga akan menyokong Slack dalam beberapa bulan akan datang.
  • Penukaran Slack dan Microsoft Teams ke RSMF: Import Slack dikesan secara automatik semasa pemprosesan dan dikonversi ke RSMF dengan metadata yang perlu untuk mengkaji. Penukaran RSMF untuk Microsoft Teams akan tersedia dalam beberapa bulan akan datang.

Pengalaman Relativity di Legalweek 2024

Mereka yang menghadiri Legalweek 2024 boleh melawat Relativity di booth #2000. Relativity akan membincangkan topik daripada ketakterbatasan AI generatif dan ledakan data mesej ringkas kepada keputusan penemuan yang menentukan keadaan kes semasa dalam Selasa, 30 Januari:

  • Landskap Berkembang AI dalam e-Penemuan: Terus Mendahului Lencongan: Diselia oleh Cristin Traylor, Pengarah Strategi Firma Guaman di Relativity, sesi ini akan menyajikan pandangan tentang bagaimana firma dan organisasi boleh memikirkan penggunaan teknologi baru seperti model bahasa besar, daripada membentuk pasukan petugas untuk menguji produk AI generatif untuk amalan e-penemuan firma guaman.
  • Alat Kolaborasi: Cabaran dan Peluang yang Dihadapi e-Penemuan: Diselia oleh Ann Marie Lane, Pengurus Pemasaran Produk Kanan di Relativity, sesi ini akan menyelam ke dalam dunia berubah pesat komunikasi dan kolaborasi mesej ringkas, amalan terbaik untuk mencari komunikasi mesej ringkas, peranan AI memainkan dalam menganalisis mesej ringkas dan apa yang berikutnya di landskap.
  • Kemaskini Kes Undang-undang 2024: Daripada robot melaksanakan penyelidikan undang-undang ke teks, Microsoft Teams, dan Slack menggantikan e-mel dalam banyak perkara e-penemuan, 2023 telah menjadi tahun aktif lagi dalam undang-undang data. Diselia oleh David Horrigan, Penasihat Penemuan dan Pengarah Pendidikan Undang-undang di Relativity, pakar industri akan membincangkan keputusan penemuan paling menonjol yang mendominasi 2024, bagaimana ia akan memberi kesan undang-undang masa depan, dan kes penting yang mungkin akan menjejak docket segera.

Pada hari pertama Legalweek, Relativity akan menganjurkan makan malam persendirian ketiga untuk meraikan Senarai AI Visionaries 2024. Mengacu kepada pemimpin syarikat Fortune 500 dan firma guaman Am Law teratas, senarai AI Visionaries menampilkan mereka yang telah menjelajahi, mempromosikan atau menguji AI dengan cara baru dalam aplikasi undang-undang.

Tentang Relativity

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

 membuat perisian untuk membantu pengguna menguruskan data, mendedahkan kebenaran dan bertindak atasnya. Produk SaaSnya, , menguruskan isi kandungan besar dan dengan pantas mengenal pasti isu utama semasa litigasi dan siasatan serta men