RELATABLE PERKENALKAN SUITE PERMAINAN & MAINAN YANG BARU DIPERLUASKAN DI NEW YORK CITY TOY FAIR 2023

9 RELATABLE DEBUTS NEWLY EXPANDED SUITE OF GAMES & TOYS AT NEW YORK CITY TOY FAIR 2023

Relatable, bekasnya What Do You Meme?®, kini mempamerkan produk dan keluaran terbaru 2024 permainan, mainan, barang koleksi dan permainan untuk kanak-kanak dan keluarga segala usia

NEW YORK, 30 Sept. 2023Relatable (bekasnya What Do You Meme?®), sebuah syarikat hiburan dan produk pengguna moden yang diilhamkan oleh budaya pop dan media sosial, kini mempamerkan pelbagai koleksi permainan kad, permainan papan, permainan misteri pembunuhan, plush, produk haiwan peliharaan dan banyak lagi di booth #6477 dari 30 Sept. hingga 3 Okt. 2023, di Pusat Javits.

“Ini merupakan tahun yang memberangsangkan buat kami kerana bukan sahaja kami telah melancarkan banyak produk baru yang menarik merentasi pelbagai kategori, tetapi baru-baru ini kami juga telah melakukan penjenamaan semula daripada What Do You Meme?® kepada Relatable,” kata Tom Emelo, Ketua Pegawai Strategi di Relatable. “Terus membesar dengan jenama kami sambil kekal setia kepada akar umbi kami dalam budaya pop dan tren media sosial telah menjadi pengalaman yang menyeronokkan dan memberi ganjaran. Sama ada kategori baru seperti permainan misteri pembunuhan Who Killed Mia? dan mainan kucing yang lucu ScratchPad Pro, atau permainan kanak-kanak menonjolkan lesen teratas seperti Squishmallows, kami gembira dapat hadir di Toy Fair untuk mempamerkan keluaran terbaru kami dan pratonton apa yang akan datang pada 2024.”

Daripada lesen paling hangat, kepada konsep permainan asli, kepada kategori misteri pembunuhan yang berkembang pesat, Relatable bermula sebagai syarikat permainan dan terus mengenal pasti tren media sosial dan budaya pop yang membawa pengguna dari semua peringkat usia keluar dari telefon atau skrin komputer mereka dan berkumpul di sekitar meja untuk keseronokan yang lucu. Tajuk-tajuk sedemikian termasuk:

 • Squishmallows Take4 ($14.99): Bergabung dengan Squishmallows Take4 dalam permainan keluarga bertempo laju ini untuk pencinta plush. Pemain berlumba untuk mengumpulkan empat daripada Pasukan sebelum lawan mereka, memilih kad mereka dengan berhati-hati dari yang ada. Jika mereka menjangkau kad yang sama dengan pemain lain, mereka akan berlumba untuk merampas Benny The Bigfoot Squishmallow eksklusif! Permainan mudah alih ini membolehkan pemain bersatu di mana sahaja, jadi pemain boleh bermain dengan kawan dan keluarga berusia 18 bulan+.
 • Waffles vs Pancakes ($14.99): Memperkenalkan Waffles vs Pancakes, permainan sarapan buta dengan spatula! Dengan menggunakan spatula, bersainglah untuk menyenduk sebanyak mungkin waffle atau pancake, sebelum masa habis – jangan rampas kepingan pasukan lawan! Waspadalah Power Up istimewa juga. Permainan ini seronok untuk berusia 8+.
 • Search Party: Chaos At The Park ($24.99): Finalis Anugerah Permainan Tahun TOTY 2023! Permainan papan pencarian dan cari 3D yang penuh aksi ini mencabar pemain untuk melatih kemahiran penyelesaian masalah sambil menyiasat petunjuk konteks untuk mencari objek tersembunyi. Search Party seperti Where’s Waldo zaman moden bertemu Scooby Doo, menawarkan permainan nostalgia untuk orang dewasa dan kanak-kanak berusia 8+, meninggalkan seluruh keluarga ingin bermain lagi dan lagi.
 • The Ultimate Pre-Game Board Game ($19.99): Permainan papan yang berubah dengan setiap permainan. Apabila dimainkan sebagai permainan minuman, pemain 21+ meletakkan cawan di tengah papan, memilih kepingan bermain, dan menggolek dadu untuk bergerak di sekitar papan. Setiap petak di sepanjang jalan memberi ganjaran atau hukuman kepada pemain dengan cabaran yang menyeronokkan, yang juga menyeronokkan untuk kanak-kanak yang bermain dengan air, jus atau soda. Kod QR membawa kepada sumber permainan mini yang dikemas kini secara berkala. Permainan ini akan tersedia untuk dibeli pada 2024.
 • HydroBursts – Poop, Balon Klasik dan Grenade ($22.00): Ucapkan selamat tinggal kepada pertempuran air yang membosankan dan ucapkan halo kepada sensasi penyembur yang menyeronokkan dan mampan! Lontar, remas dan laungkan balon hijau ini untuk pengalaman yang benar-benar tak terlupakan! Bersedialah untuk membuat percikan, melepaskan imaginasi anda, dan sertai revolusi HydroBursts untuk pengembaraan penuh air yang tak terlupakan! Produk ini adalah eksklusif di Walmart.
 • Who Killed Mia? ($29.99): Permainan misteri pembunuhan baru ini memainkan plot di mana mega-pengaruh Mia Star dibunuh semasa siaran langsung kepada jutaan orang, sesaat sebelum beliau bersedia untuk membuat persembahan di anugerah Replay. Pemain 17+ perlu mencari tahu siapa yang membunuhnya – sebelum terlambat.

Selain daripada barisan Permainannya, Relatable terus membesar dengan bahagian Plushnya. Daripada plush Emotional Support comel dalam bentuk makanan selesa kegemaran semua orang hingga watak bantal pemanas mesra yang pasti meredakan semua kesakitan dan kesakitan seseorang, produk baru dilancarkan dan akan datang termasuk:

 • Emotional Support Fries, Dumplings, Strawberries dan Chicken Nuggets ($14.99 setiap satu): Sama ada anda memakan perasaan anda atau memerlukan ketenangan tambahan, barisan plush sokongan emosi Relatable ada untuk anda. Daripada gembira dan sedih hingga menggoda dan marah, Sokongan Emosi plush kini tersedia sebagai Chicken Nuggets, Dumplings dan Strawberries, dan tentu saja kita tidak boleh lupa penjualan teratas asal Emotional Support Fries. Relatable akan mempunyai lebih banyak plush makanan baru pada 2024 kerana pengguna dari semua peringkat usia menelannya!
 • Menstruation Crustaceans – Lobster, Ketam dan Udang ($24.99 setiap satu): Bantal pemanas plush boleh masak mikro ini berfungsi dan juga comel. Cukup masak mikro selama satu minit dan kemudian sapukannya pada kawasan yang terjejas. Sama ada kekejangan haid, kesakitan otot, atau hanya mood yang buruk, ketam bulu ini akan meredakan kesakitan dengan kehangatan dan aroma lavender yang menenangkan dan hebat untuk semua usia.
 • Squishmallows Bantal Pemanas – Cam, Archie dan Wendy ($27.99 setiap satu): Dalam pengembangan menarik julat berlesen, watak Squishmallows comel ini akan tersedia tidak lama lagi sebagai bantal pemanas di sini untuk membantu meringankan ketenangan apabila anda paling memerlukannya! Barisan tiga watak akan tersedia untuk semua usia pada musim bunga 2024.

Tahun ini buat kali pertama, New York Toy Fair akan mempunyai bahagian khusus untuk menonjolkan produk haiwan peliharaan inovatif baru. Relatable memperkenalkan lewat tahun ini dua mainan baru yang ideal untuk pencinta haiwan peliharaan dan merancang untuk mengembangkan barisan pada 2024:

 • Scratchpad Pro ($29.99): Mainan kucing ikonik ini adalah tiang cakaran impian kucing anda. Berdasarkan tren viral, laptop kadbod membantu dan lucu ini sempurna untuk mengalihkan perhatian kawan berbulu anda dan menjauhkan mereka dari sofa baru anda. Ternyata cara terbaik untuk menghalang mereka berjalan di atas laptop anda ketika anda Bekerja Dari Rumah adalah memberi mereka milik mereka sendiri.
 • Paws & Relax ($29.99): Pemijat berbentuk penyu ini membantu memberikan mana-mana kucing, anjing, burung, dan/atau kadal hari spa dengan empat cakar berpusing. Dengan badan penyu yang comel, ini adalah tambahan sempurna kepada mana-mana arsenal produk kesejahteraan haiwan peliharaan.

Para hadirin Toy Fair pastikan untuk melawat Relatable di Booth #6477 dari 30 Sept. hingga 3 Okt. 2023. Maklumat lanjut mengenai Relatable dan julat produknya yang kukuh boleh didapati di www.relatable.com.

Mengenai Relatable
Relatable adalah syarikat hiburan moden dalam ruang Mainan dan Permainan, diilhamkan oleh budaya pop dan media sosial, dengan pelbagai tawaran untuk mencurahkan malam permainan dan kehidupan seharian. Syarikat ini baru-baru ini melakukan penjenamaan semula daripada What Do You Meme?, (asalnya dinamakan sempena permainan benderanya), untuk mencerminkan pelbagai tawarannya yang menarik merentasi permainan dewasa, keluarga, minum, hubungan, dan banyak lagi. Beberapa daripadanya termasuk Buzzed, Let’s Get Deep, pelancaran Who Killed Mia? pada 2023, serta produk gaya hidup viral seperti bantal pemanas Menstruation Crustacean. Syarikat ini diasaskan bersama oleh Ben K