Regal Rexnord Bersama Rakan Industri Pertanian Untuk Menerokai Pembangunan Lestari Bersama

(SeaPRwire) –   SHANGHAI, 30 Januari 2024 — Pada 18 Januari 2024, Regal Rexnord PES, bersama rakan kongsi industri Nanmu Equipment Technology dan Shandong Foreway, berjaya mengadakan webinar dalam talian bertajuk “Green, Efficient, Collaborative – The Innovative Path to Sustainable Development in Agriculture and Animal Husbandry” di Yunfu, Guangdong. Semasa webinar, Regal Rexnord PES telah menandatangani perjanjian kerjasama strategik dengan Nanmu Equipment Technology secara rasmi. Pada masa hadapan, kedua-dua pihak akan bergabung tenaga, berkongsi sumber dan teknologi pelengkap untuk membawa lebih banyak inovasi dan nilai kepada industri pertanian dan penternakan.

Jane Yang, Naib Presiden Regal Rexnord PES, rantau China Pacific, menyatakan dalam ucapannya, “Semakin banyak perusahaan pertanian dan penternakan mencari penyelesaian motor dan kipas yang lebih cekap dan menjimatkan tenaga—di sinilah kelebihan Regal Rexnord, pengeluar motor dan kipas bertaraf global dengan sejarah lebih dari setengah abad.”

Zhenwei Wen, Pengurus Besar Nanmu Equipment Technology Co., Ltd., juga menyatakan dalam ucapannya bahawa dalam beberapa tahun kebelakangan ini, sebagai perusahaan di bawah Kumpulan Wens, Nanmu Technology telah memberi tumpuan terhadap keperluan pembangunan berkualiti tinggi bagi pertanian dan penternakan, bermula dari keselamatan dan kecekapan. Dua perkara ini sangat penting dalam memacu seluruh industri ke arah pembangunan lestari yang tulen.

Semasa sesi siaran langsung, Songlin Deng, Pengurus Besar Shandong Foreway Technology Co., Ltd., menguraikan pelbagai aplikasi sistem penapisan udara syarikat dalam pelbagai senario dalam ladang babi.

Sepanjang acara itu, wakil-wakil dari pelbagai sektor industri terlibat dalam perbincangan sekitar tema utama seperti “kawalan alam sekitar” “keselamatan” dan “kecekapan tenaga” Dengan memanfaatkan penyelesaian yang cekap dan menjimatkan tenaga serta mengintegrasikan usaha di seluruh industri, pertanian dan penternakan sedang mengalami transformasi sebenar ke arah amalan yang lebih hijau, lebih pintar dan lebih cekap.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut, hubungi kami: .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.