Reebelo menggalakkan rakyat Australia untuk beralih kepada teknologi mampan pada Tahun Baru

(SeaPRwire) –   Reebelo telah memberikan akses kepada pengguna Australia kepada teknologi mampu milik, boleh percaya dan mampan sejak 2020.

MELBOURNE, Australia, Jan. 25, 2024 — Reebelo, pasaran talian paling pesat berkembang dan paling dipercayai[1] di dunia untuk teknologi dan produk gaya hidup terpakai, menggalakkan rakyat Australia untuk menyertai ekonomi kitar semula dan mempertimbangkan teknologi terpakai untuk diri sendiri dan orang tersayang mereka tahun ini.

Apakah Reebelo?

Reebelo berada dalam misi untuk mengurangkan sisa elektronik, menggalakkan membeli yang mampan dan menyegarkan cara kita membeli dan menggunakan produk teknologi. Pasaran talian yang diasaskan di Singapura ini, yang dilancarkan di Australia dan New Zealand pada 2020, membolehkan pengguna untuk menjimat sehingga 70% untuk jenama teknologi kegemaran mereka, termasuk Apple, Samsung, Google, Microsoft, Oppo dan Huawei, merentasi pelbagai produk seperti iPhone, telefon pintar, laptop, tablet, jam pintar, produk permainan video dan lebih lagi.

Reebelo mendakwa “ruang putih” di antara pengedar jenama mahal dan pasaran berantakan, dengan menawarkan pemilihan peranti baru dan dipastikan kualiti dari pelbagai rakan vendor disahkan yang telah dipilih dengan teliti. Setiap peranti melalui pemeriksaan kualiti 70+ oleh pakar disahkan dan setiap pembelian datang dengan penghantaran percuma dan cepat, jaminan 12 bulan dan jaminan kembali wang 14 hari, yang bermakna pengguna boleh membeli-belah dengan Reebelo dengan penuh keyakinan.

“Setiap tahun Australia menjana lebih 140,000 tan sisa elektronik, dan angka ini hanya dijangka bertambah,” kata Gulrez Tyebji, Pengurus Besar Reebelo ANZ. “Reebelo dilahirkan untuk membantu mengurangkan masalah ini yang sangat nyata, dengan visi untuk mewujudkan platform dipercayai untuk penggunaan teknologi mampan. Memilih peranti terpakai bukan sahaja mencegah sisa elektronik daripada dibuang ke tapak pelupusan, tetapi juga cara yang hebat untuk memiliki jenama teknologi kegemaran anda pada harga seperempat.”

Mengapa beralih kepada teknologi terpakai?

Selain menawarkan penjimatan kos yang besar untuk jenama teknologi terkemuka di dunia, Reebelo membolehkan pengguna mengelakkan sisa elektronik dan mengurangkan jejak karbon sehingga 70%. Setakat ini, Reebelo telah membantu menyelamatkan 97,000 tan bahan mentah, 30,000 tan gas rumah hijau dan 27 juta liter air, menggambarkan kesan alam sekitar positif memilih teknologi terpakai. Tambahan pula, Reebelo menanam satu pokok untuk setiap pembelian dibuat dalam perkongsian dengan pertubuhan bukan keuntungan, – sehingga kini, Reebelo telah menanam lebih 300,000 pokok di seluruh dunia sejak memulakan inisiatif itu.

“Reebelo bangga telah mencapai kesan alam sekitar yang positif, yang merupakan hasil terus daripada pelanggan berharga kami memilih teknologi terpakai,” kata Tyebji. “Kami menggalakkan rakyat Australia untuk membeli secara mampan dan menerima ekonomi kitar semula ketika mereka memasuki 2024 dan mempertimbangkan peranti terpakai supaya mereka juga boleh berbuat sesuatu untuk planet. Dengan kedua-dua kos sara hidup dan krisis iklim menawarkan ancaman nyata kepada taraf hidup dan keupayaan perbelanjaan, Reebelo menawarkan pilihan bebas risiko yang sama baik untuk dompet seperti ia adalah untuk alam sekitar.”

Terimalah kemampanan tahun ini, dan sertai lebih 300,000 pelanggan gembira di seluruh dunia. Periksa pelbagai pilihan iPhone, telefon pintar, tablet, laptop, aksesori, permainan video, dan segala-galanya di  dan .

Mengenai Reebelo

Reebelo ialah pasaran terkemuka di dunia untuk peranti teknologi terpakai. Kami berada dalam misi untuk menggalakkan membeli yang mampan dengan mengurangkan sisa elektronik dan membina ekonomi kitar semula untuk elektronik terpakai. Reebelo mendakwa “ruang putih” di antara pengedar jenama mahal dan pasaran berantakan, dengan menawarkan pemilihan peranti baru dan dipastikan kualiti dari rakan vendor disahkan pada sehingga 70% diskaun. Reebelo mempunyai pejabat di Australia, Amerika Syarikat, Singapura, New Zealand, Malaysia, Hong Kong SAR dan Korea Selatan.

[1] Reebelo ialah pemenang Anugerah 2023 dengan penarafan keseluruhan 4.5 daripada 5 bintang.

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.