REALTY ONE GROUP AKAN BUKA DI YUNANI

(SeaPRwire) –   Negara Eropah ke-20 untuk Menjadi Hitam dan Emas sebagai UNBrokerage dengan Cepat Memperluas di Seluruh Dunia

LAGUNA NIGUEL, California, 24 Januari 2024 — Realty ONE Group International, jenama gaya hidup moden dan bermotivasi, dan SALAH satu francais yang berkembang paling pesat di dunia, memulakan tahun baru dengan lebih banyak lagi peluasan antarabangsa dan pertumbuhan yang menggalakkan. Yunani menjadi negara ke-20 dalam tempoh 20 bulan untuk menyertai UNBrokerage yang sedang dengan cepat melukis seluruh dunia dengan warna emas.

Odysseus Demetriades adalah pengedar francais baru untuk Yunani dan akan mengubahsuai pejabat real estatnya ke Realty ONE Group, serentak memimpin usaha untuk membuka lokasi baru yang tidak konvensional dan dinamik, dipenuhi dengan jenama yang ceria, di seluruh negara Eropah selatan itu.

Odysseus mempunyai semangat untuk terus menggalakkan pengembangan jenama gaya hidup kami yang popular di Eropah dan membawa kemeriahan COOLTURE (cool + budaya) kami ke pasaran hartanah di Yunani,“, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengasas Realty ONE Group International yang telah dinamakan sebagai . “Kami berkongsi aspirasi Odysseus – untuk membolehkan profesional hartanah di Yunani mencapai kejayaan yang lebih besar lebih cepat sambil membina kehidupan yang lebih baik dan warisan yang kekal.

Demetriades ialah bekas ahli lembaga Ikea, salah satu francais paling inovatif di dunia, dan mempunyai pengalaman 25 tahun dalam hartanah dan insurans, serta beberapa afiliasi dan pensijilan hartanah dan insurans.

Realty ONE Group, satu kuasa yang berkembang pesat dalam hartanah, dijangka akan merevolusikan pasaran Yunani,” kata Demetriades. “Jangkaan satu perkongsian yang memberi impak mencipta nilai melalui rangkaian pejabat dan pakar hartanah yang berambisi. Zaman UNbrokerage telah tiba di Yunani!

Realty ONE Group International menuntut tempat pertama untuk francais hartanah bagi tahun ketiga berturut-turut dalam Entrepreneur’s senarai saingan yang sangat kompetitif 2024 Satu-satunya jenama gaya hidup moden dalam industri kini mempunyai lebih daripada 19,000 pakar hartanah di lebih daripada 400 lokasi di 49 negeri AS, Washington D.C. dan 20 negara dan wilayah yang lebih.

Pelajari lebih lanjut di.

Mengenai Realty ONE Group International
Realty ONE Group International adalah salah satu jenama gaya hidup moden dan bermotivasi yang paling pesat berkembang dalam hartanah yang Satu Tujuan adalah membuka pintu di seluruh dunia – SATU rumah, SATU impian, SATU kehidupan pada satu masa. Pertubuhan ini dengan cepat berkembang ke lebih daripada 19,000 pakar hartanah di lebih daripada 400 lokasi di 20 negara dan wilayah kerana model perniagaannya yang terbukti, francais perkhidmatan penuh, COOLTURE yang dinamik, latihan perniagaan cemerlang melalui ONE University, sokongan cemerlang dan teknologi eksklusifnya, zONE. Realty ONE Group telah dinamakan sebagai jenama hartanah nombor SATU oleh Majalah Entrepreneur untuk tiga tahun berturut-turut dan terus maju ke hadapan, membuka pintu, bukan sahaja untuk pelanggannya tetapi juga untuk pemilik francais dan pakar hartanah. Untuk mengetahui lebih lanjut, lawati .

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.