Raytron akan Menerangi SPIE Photonics West 2024 dengan Keajaiban Teknologi Inframerah

(SeaPRwire) –   SAN FRANCISCO, 29 Januari 2024 — Raytron akan bertemu dengan pelanggan di booth No.4118 SPIE Photonics West di Pusat Moscone, San Francisco dari 30 Januari hingga 1 Februari 2024. Detektor inframerah gelombang panjang tidak dibekukan 1920 x 8μm pertama di dunia akan membuat debut menakjubkan, dan modul terma G siri dan siri modul Mini dan Kecil yang sangat dipuji juga akan dipamerkan. Selain itu, InfiRay®, jenama Raytron, juga akan mendedahkan detektor inframerah gelombang pendek yang inovatif.

Di pameran ini, Raytron akan mempersembahkan Modul Terma Tak Dibekukan ASIC InfiRay®. Modul Terma G1 dilengkapi dengan detektor inframerah keramik VOx 12μm yang dibangunkan sendiri dengan resolusi tinggi 1280×1024. Modul siri Mini dan Kecil sangat dipuji pelanggan kerana prestasi tinggi dan kesannya.

Jason Xu, Pengurus Pembangunan Perniagaan Raytron, berkata: “Modul Terma Tak Dibekukan ASIC InfiRay® tentunya yang terbaik. Modul ASIC InfiRay yang dibangunkan sendiri adalah produk serba boleh dan lebih ringan, kecil dan murah berbanding modul pencitraan terma tradisional. Ia mempunyai prestasi yang lebih baik dan penggunaan tenaga yang rendah. Saya ingin menganggapnya sebagai komponen sempurna untuk detektor inframerah. Kami akan menganjurkan demonstrasi langsung modul siri Mini. Selamat datang ke booth kami untuk mengalaminya.”

Selain produk inframerah gelombang panjang, Raytron juga menjelajahi teknologi inframerah gelombang pendek. Detektor gelombang pendek serba guna RTS615B_M1, detektor gelombang pendek baris linear RS1012L-C, dan detektor gelombang pendek inovatif lain akan dipamerkan di SPIE Photonics West 2024. Ia boleh menyediakan pelbagai penyelesaian. Produk-produk inovatif ini boleh memainkan peranan penting dalam banyak industri seperti penglihatan mesin, pengasingan perindustrian, pencitraan spektral, pengesanan semikonduktor dan pencitraan perubatan.

“Berbicara tentang inovasi teknologi, saya mesti berbicara tentang detektor inframerah tak dibekukan 8μm 1920 pertama di dunia,” kata Jason Xu dengan bangga. “Kami hadirkan produk ini kali ini khas, jadi anda boleh menikmati keindahan inovasi teknologi dari dekat. Kami juga menawarkan sensor WLP untuk pengguna dengan keperluan khusus.”

Raytron, diasaskan pada tahun 2009, ialah pemimpin global dalam industri pencitraan terma inframerah. Daripada 2,000 pekerja Raytron, lebih separuh daripadanya didedikasikan untuk inovasi dan R & D. Raytron memimpin industri dengan lebih daripada 2,030 projek harta intelek dalam pelbagai bidang, termasuk litar bersepadu, reka bentuk dan pembuatan sensor MEMS, dan algoritma imej.

Maklumat Booth InfiRay: 
Tarikh Pameran: 30 Jan – 1 Feb 2024
Pusat Moscone, San Francisco, California, Amerika Syarikat
Booth No. 4118

Maklumat Hubungan:

Untuk maklumat lanjut atau temubual, sila hubungi:
Jabatan Pemasaran Raytron
E-mel:
Facebook:
Instagram:
Laman Web Rasmi:  

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.