RAYA TAHUN NAGA BERSAMA RITZ-CARLTON, BALI

(SeaPRwire) –   Program makan yang menarik menanti untuk merayakan tradisi

DENPASAR, Indonesia, 19 Januari 2024 — The Ritz-Carlton, Bali menyambut Tahun Baru Cina dengan program makan yang menarik. Rayakan Tahun Naga dengan hidangan lezat dan menu istimewa yang khusus disusun oleh pasukan kulinari.


Makan Malam Persatuan di Senses
Terletak di tengah-tengah resor, Senses adalah tempat makan yang tenang dikelilingi taman tropika hijau dan pemandangan indah resor. Restoran menawarkan pilihan pengaturan duduk, pengunjung dapat memilih area dalam yang hangat dan ramah, tempat makan peribadi, atau tempat duduk luar untuk menikmati makan dengan pemandangan.

Pada Malam Tahun Baru Cina, Senses menjemput pengunjung untuk menjamu selera dengan makan malam buffet yang menawarkan pelbagai masakan antarabangsa dan istimewa Cina termasuk makan malam buffet Malam Tahun Baru Cina dengan harga IDR 880,000++ seorang.

Teh Petang Berkah di Ritz-Carlton Lounge & Bar
Dalam sambutan Tahun Baru Cina yang baik, dari 7 hingga 13 Februari 2024, teh petang istimewa akan disediakan untuk pengunjung menikmati. Jamu selera dengan hidangan rezeki seperti Jiabing Gulung Kertas Beras, Sandwic Asap Salmon Mala, Salad Ketam Alaska, Gulung Bawang Putih dan Telur, Pie Daging BBQ, Tusuk Pai Kayu, Tart Telur, Beras Pulut, Kekuntun, Pie, Buah Beruntung, Bola Gula Emas, Scones Mentega dan Anggur serta untuk memuaskan nafsu manis.

Untuk tempahan dan pertanyaan, sila hubungi (+62) 361 849 8988, atau layari untuk maklumat lanjut mengenai The Ritz-Carlton Bali atau sambung di WhatsApp (+62) 8191 849 8988.

MENGENAI THE RITZ-CARLTON, BALI
Dibina di atas kawasan pantai berpasir putih seluas 12.7 hektar dan kawasan bukit, resor ini menawarkan 313 suite dan villa berpandangan laut, menikmati pemandangan Lautan Hindi dan taman tropika hijau. Lift kaca menghubungkan bukit dan pantai, lima restoran dan bar, Balai The Ritz-Carlton dan kemudahan mesyuarat, kapel perkahwinan, dan The Ritz-Carlton Spa. Puan-puan dan tuan-tuan di The Ritz-Carlton, Bali, bangga mempersembahkan kelebihan tamadun Indo-Balines tradisional.

MENGENAI THE RITZ-CARLTON HOTEL COMPANY, L.L.C.
The Ritz-Carlton Hotel Company, LLC kini mengurus lebih 110 hotel di 35 negara dan wilayah. Untuk maklumat lanjut atau tempahan, layari laman web syarikat di , untuk berita terkini syarikat, layari dan untuk sertai perbualan langsung, gunakan #RCMemories dan ikuti di Facebook, Twitter dan Instagram. The Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C. ialah anak syarikat milik penuh Marriott International, Inc. (NASDAQ: MAR). The Ritz-Carlton bangga menyertai Marriott Bonvoy®, program perjalanan global dari Marriott International. Program ini menawarkan keanggotaan portfolio jenama global yang luar biasa, pengalaman eksklusif di Marriott Bonvoy Moments dan manfaat tanpa had seperti malam percuma dan pengiktirafan Elite status. Untuk daftar percuma atau maklumat lanjut mengenai program ini, layari .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.