Produk mesin potong laser sub-jenama TOOCAA daripada ELECFREAKS akan diperkenalkan pada BETT 2024

(SeaPRwire) –   LONDON, Jan. 24, 2024 — Pameran BETT adalah acara teknologi pendidikan terbesar di UK, menarik profesional dan syarikat teknologi di bidang pendidikan global setiap tahun. Pameran itu meliputi alat pembelajaran digital, platform pendidikan dalam talian, teknologi realiti maya, dan bidang lain, dan menyediakan forum profesional dan peluang kerjasama perniagaan. Pameran itu bertujuan untuk mempromosikan inovasi dan perkembangan teknologi pendidikan dan merupakan platform penting dalam bidang teknologi pendidikan.


ELECFREAKS akan muncul di pameran BETT akan datang pada tahun 2024, memperkenalkan produk utama jenama anak TOOCAA – mesin potong laser TOOCAA L2, serta siri produk pendidikan STEAM terkini. TOOCAA L2 adalah mesin ukiran dan potong laser tahap meja yang canggih dengan sistem keselamatan pintar. Ia menggabungkan teknologi pengesanan api berpaten, teknologi pengesanan kecondongan badan, dan teknologi kunci antara pembukaan penutup. Untuk pengguna sekolah dan rumah, kunci keselamatan kanak-kanak USB khusus direka bentuk untuk memastikan keselamatan setiap pengguna semasa penggunaan.

Reka bentuk penutup luar pintar secara berkesan menghalang laser dan debu asap, dan sistem ekzos asap terbina dalam memastikan pengguna dapat menikmati prestasi tinggi sambil mengekalkan persekitaran kerja yang bersih.

Selain itu, ELECFREAKS juga akan mempamerkan siri produk yang menarik perhatian di pameran ini, termasuk Kit Anjing Robot XGO micro: bit V2, Sensor Octopus, Sensor PlanetX, micro: bit Retro Arcade, micro: bit Smart Cutebot Pro dan produk pendidikan lain yang sesuai. Produk-produk ini akan terus menunjukkan inovasi dan kekuatan ELECFREAKS dalam bidang pendidikan STEAM.

Mengenai ELECFREAKS dan TOOCAA:

ELECFREAKS adalah syarikat khusus kit pendidikan dan aksesori micro: bit, menyediakan penyelidikan, pembuatan dan jualan penuh servis. Pada masa ini, puluhan ribu sekolah dan institusi pendidikan di lebih 100 negara dan rantau di seluruh dunia menggunakan produk, kursus dan perkhidmatan ELECFREAKS. ELECFREASK mengasaskan jenama anak berdikari TOOCAA tahun lalu, menggunakan teknologi laser dan komputer terkini untuk menakrifkan semula alat penciptaan melalui reka bentuk perindustrian, memudahkan penciptaan dan selamat.

Nombor kedai: Bett Hall NK71
Tarikh: 24-26 Januari 2024
Alamat: ExCeL London

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

ELECFREAKS
Tel: 0755-29048789
E-mel:
Pautan laman web rasmi:

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.