PRA Group Menamakan Keith Warren sebagai Ketua Baharu Risiko dan Pematuhan

(SeaPRwire) –   NORFOLK, Va., Jan. 23, 2024 —  sebuah pemimpin global dalam memperoleh dan mengumpulkan pinjaman yang tidak berkinerja, hari ini mengumumkan pelantikan Keith Warren sebagai , berkuatkuasa Jan. 29.

“Keahlian mendalam Keith dalam industri dan rekod terbukti yang cemerlang dalam memimpin pasukan berprestasi tinggi akan sangat bernilai bagi kami untuk mencapai objektif perniagaan kami,” kata Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif PRA Group Vik Atal

Warren akan melapor terus kepada Atal dan menjadi ahli Pasukan Kepimpinan Kanan.

“Saya gembira menyertai PRA Group dan memberikan sumbangan kepada kerjanya yang penting memperkukuh ekonomi global,” kata Warren. “Saya berharap untuk bekerjasama dengan pasukan kepimpinan dan rakan sekerja di seluruh organisasi untuk mengukuhkan lagi reputasi PRA Group yang cemerlang dengan pihak berkepentingan utama.”

Warren, yang akan menyelia risiko, pematuhan dan tadbir urus risiko seluruh perniagaan di PRA Group, mempunyai lebih 30 tahun pengalaman kepimpinan pematuhan, undang-undang dan risiko operasi merentasi pelbagai produk perbankan pengguna dan perniagaan serta fungsi kawalan.

About PRA Group, Inc.
Sebagai pemimpin global dalam memperoleh dan mengumpul pinjaman yang tidak berkinerja, PRA Group, Inc. mengembalikan modal kepada bank dan pemberi kredit lain untuk membantu meluaskan perkhidmatan kewangan kepada pengguna di Amerika, Eropah dan Australia. Dengan ribuan pekerja di seluruh dunia, syarikat-syarikat PRA Group, Inc. bekerjasama dengan pelanggan untuk membantu mereka menyelesaikan hutang mereka. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Investor Contact:
Najim Mostamand, CFA
Naib Presiden, Hubungan Pelabur
(757) 431-7913

News Media Contact:
Elizabeth Kersey
Naib Presiden Kanan, Komunikasi dan Dasar Awam
(757) 641-0558

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.