PONSSE Manager 2.0 kumpulkan tawaran digital ke dalam satu pakej

(SeaPRwire) –   VIEREMÄ, Finland, Jan. 31, 2024 — PONSSE Manager 2.0. adalah platform perkhidmatan digital generasi terkini dan sistem pengurusan mesin hutan yang memberikan pelanggan data bernilai tentang lokasi mesin, angka produktiviti dan penggunaan bahan api, antara lain. PONSSE Manager memantau kemajuan kawasan, merancang, dan mengurus pengangkutan mesin, menjejak output mesin mengikut kelas dan mencetak sijil pengukuran.

“Dengan kelajuan dunia moden dan jumlah data besar yang kita lihat setiap hari, mencari maklumat yang betul sering kali seperti mencari jarum dalam tumpukan jerami. Ponsse Manager yang baru adalah pendekatan yang sama sekali baru kepada perhutanan yang lebih mampan dan lebih digital,” kata Petteri Tuomisto, Pengurus Jualan Solusi Digital.

Sudah tiba masanya untuk mengambil tempat anda kembali di tempat duduk pemandu

Miika Soininen, Ketua Pegawai Digital Ponsse memberi komen: “Kami mahu menyokong pelanggan kami, supaya mereka dapat menjalankan perniagaan dengan berjaya. Inilah prinsip panduan kami, bagaimana kami mereka bentuk Ponsse Manager baru. Semua pembangunan berdasarkan maklum balas dan keperluan pelanggan dari seluruh dunia.”

Dalam Ponsse Manager 2.0, pengguna boleh mencipta halaman rumah yang diperibadikan memberi tumpuan kepada data paling penting. Semua maklumat penting boleh dilihat segera, variasi boleh dikesan dengan cepat, dan tindakan pembetulan boleh diambil secara langsung. Dengan pengesahan tunggal, semua penyelesaian digital yang diperlukan untuk meningkatkan kecekapan operasi dan produktiviti berada dalam satu alamat web pengguna. PONSSE Manager mengekalkan pelanggan terkini dengan data yang memberi kesan kepada keuntungan mesin mereka dan membantu meningkatkan kecekapan operasi.
 
Salah satu ciri utama baru ialah keupayaan untuk memuat turun semua laporan dan, contohnya, menggabungkannya dalam spreadsheet bersama data lain untuk mencipta pandangan bernilai terhadap operasi anda. Aplikasi mudah alih juga akan tersedia untuk dimuat turun percuma dari kedai aplikasi anda. “Aplikasi mudah alih adalah mudah digunakan di tapak, dengan semua fungsi yang diperlukan tersedia untuk profesional yang bekerja dalam pelbagai peranan,” kata Jenni Pulkkinen, Pemilik Produk Solusi Digital.

Ponsse sedang membangunkan penyelesaian digitalnya bersama pelanggan. Inovasi digital menangani isu yang betul dan memberi sokongan yang relevan untuk kedua-dua profesional yang bekerja di tapak dan mereka yang bertanggungjawab untuk pengurusan armada yang lancar dan cekap.

Untuk maklumat lanjut, hubungi:

Petteri Tuomisto
Pengurus, Jualan Solusi Digital
Tel. +358 40 5289835,

Fail-fail berikut boleh dimuat turun:

Manager 2 0

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.