Plurilock Menerima Pesanan Jualan AS$5.1 Juta daripada Jabatan Perbendaharaan AS

businessman logging his tablet Plurilock Receives US$5.1 Million Sale Order from U.S. Department of the Treasury

Vancouver, British Columbia–(5 Oktober 2023) – Plurilock Security Inc. (TSXV:PLUR) (OTCQB:PLCKF) dan anak syarikat berkaitan (“Plurilock” atau “Syarikat”), penyedia penyelesaian keselamatan siber berasaskan AI untuk tenaga kerja, dengan sukacitanya mengumumkan bahawa Syarikat telah menerima pesanan jualan lima tahun bernilai AS$5.1 juta daripada Jabatan Perbendaharaan AS (”Pelanggan”).

Jualan ini mewakili transaksi terkini dalam siri pesanan antara Plurilock dan pelanggan kerajaan AS dalam beberapa bulan kebelakangan ini dan Syarikat bercadang untuk mengamankan lebih banyak kontrak dengan organisasi dalam sektor awam Amerika Utara. Menurut terma pesanan, Syarikat akan menyampaikan penyelesaian perkhidmatan profesional kepada Pelanggan.

“Kami gembira dapat menandatangani pesanan jualan lima tahun yang bernilai lebih daripada AS$5 juta dengan agensi persekutuan AS terkemuka,” kata Ian L. Paterson, CEO Plurilock. “Membesarkan saluran jualan kekal sebagai objektif utama bagi Plurilock dan kami bercadang untuk mengamankan lebih banyak pesanan jualan dengan organisasi kerajaan Amerika Utara, yang akan membolehkan kami memanfaatkan peluang untuk menjual tambahan tawaran pada masa depan.”

Mengenai Plurilock

Plurilock mengamankan tenaga kerja pada zaman AI melalui platform AI Plurilock, menyampaikan pengesahan identiti lanjutan, keselamatan data, dan rel penghadang untuk melaksanakan penyelesaian AI dengan selamat kepada pelanggan komersial dan kerajaan di seluruh dunia. Dengan paten kecerdasan buatan dan paten pengesahan identiti masa nyata, AI Plurilock membolehkan seni bina zero-trust dan keupayaan pengesanan dan tindak balas ancaman identiti untuk organisasi yang dikawal selia dengan tenaga kerja jarak jauh. Melalui Divisi Penyelesaiannya, Plurilock menggabungkan perkhidmatan IT kelas dunia dan membawa rangkaian produk yang lengkap yang membolehkan pasukan di seluruh Amerika Utara dan dunia untuk mengkomputasi dengan selamat dalam dunia kerja jarak jauh.

Untuk maklumat lanjut, layari https://www.plurilock.com atau hubungi:

Ian L. Paterson
Ketua Pegawai Eksekutif
ian@plurilock.com
416.800.1566

Prit Singh
Hubungan Pelabur
prit.singh@plurilock.com
905.510.7636

Kenyataan Prospektif

Siaran akhbar ini mungkin mengandungi kenyataan prospektif dan maklumat prospektif tertentu (secara kolektif, “kenyataan prospektif”) berkaitan peristiwa masa depan atau perniagaan, operasi, dan prestasi kewangan dan keadaan Plurilock pada masa depan. Kenyataan prospektif biasanya mengandungi perkataan seperti “akan”, “berhasrat”, “menjangkakan”, “boleh”, “patut”, “mungkin”, “mengharapkan”, “menganggarkan”, “meramalkan”, “merancang”, “berpotensi”, “projek”, “menganggap”, “kontemplatif”, “percaya”, “dijadualkan”, dan istilah serupa. Kenyataan prospektif bukan jaminan prestasi masa depan, tindakan, atau perkembangan dan adalah berdasarkan jangkaan, andaian, dan faktor lain yang pengurusan pada masa ini percaya relevan, munasabah, dan sesuai dalam keadaan tersebut. Walaupun pengurusan percaya bahawa kenyataan prospektif di sini adalah munasabah, keputusan sebenar mungkin berbeza dengan ketara disebabkan risiko dan ketidakpastian yang melekat pada dan intrinsik kepada perniagaan Plurilock. Risiko dan ketidakpastian tambahan yang boleh diguna pakai kepada kenyataan prospektif di sini termasuk, tanpa had, kesan keadaan ekonomi am, kejayaan Syarikat dalam mendapatkan kontrak atau pesanan baru atau dilanjutkan; keupayaan Syarikat untuk mengekalkan pelanggan sedia ada atau membangunkan pelanggan baru; keupayaan Syarikat untuk berjaya mengintegrasikan pengambilalihan perniagaan dan/atau syarikat lain atau merealisasikan manfaat yang dijangkakan daripadanya; dan peristiwa, perkembangan, atau faktor yang tidak dijangka yang menyebabkan mana-mana jangkaan, andaian, dan faktor lain menjadi tidak tepat atau tidak relevan. Senarai ini bukan senarai lengkap faktor-faktor yang boleh mempengaruhi kenyataan prospektif Syarikat. Banyak faktor ini di luar kawalan Plurilock. Semua kenyataan prospektif yang dimasukkan dalam siaran akhbar ini secara tegas layak sepenuhnya oleh penafian wasangka ini. Kenyataan prospektif yang terkandung dalam siaran akhbar ini dibuat pada tarikh di sini, dan Plurilock tidak berkewajipan untuk mengemas kini secara awam atau menyemak semula mana-mana kenyataan prospektif yang terkandung di sini, sama ada disebabkan oleh maklumat baru, peristiwa masa depan, atau sebaliknya, kecuali sebagaimana yang dikehendaki oleh undang-undang sekuriti yang terpakai. Risiko dan ketidakpastian mengenai Syarikat dibincangkan dengan lebih lanjut di bawah tajuk “Faktor Risiko” dalam Borang Maklumat Tahunannya yang paling baru. Ia sebaliknya didedahkan dalam pengemukaannya kepada pihak berkuasa pengawalseliaan sekuriti yang boleh didapati di www.sedar.com.

Bursa Saham Venture TSX mahupun Penyedia Perkhidmatan Peraturannya (seperti yang ditakrifkan dalam dasar Bursa Saham Venture TSX) tidak menerima tanggungjawab atas kecukupan atau ketepatan pelepasan ini.

Pendedahan:

1) Penulis Artikel, atau ahli isi rumah atau keluarga terdekat penulis, tidak memiliki sekuriti mana-mana syarikat yang dinyatakan dalam Artikel ini. Penulis menentukan syarikat mana yang akan dimasukkan dalam artikel ini berdasarkan penyelidikan dan pemahaman sektor.

2) Artikel ini dikeluarkan bagi pihak dan ditaja oleh, Plurilock Security Inc. Market Jar Media Inc. telah atau dijangka akan menerima daripada Agensi Pemasaran Digital Plurilock Security Inc. (Native Ads Inc.) tujuh puluh tujuh ribu dua ratus USD untuk 29 hari (20 hari perniagaan).

3) Kenyataan dan pendapat yang dinyatakan adalah pendapat penulis dan bukan Market Jar Media Inc., pengarah atau pegawainya. Penulis bertanggungjawab sepenuhnya atas kesahihan kenyataan tersebut. Penulis tidak dibayar oleh Market Jar Media Inc. untuk Artikel ini. Market Jar Media Inc. tidak dibayar oleh penulis untuk menerbitkan atau mengedarkan Artikel ini. Market Jar tidak secara bebas mengesahkan atau menyiasat semua maklumat tersebut. Tidak ada daripada Market Jar atau mana-mana gabungan sekutunya, menjamin ketepatan atau kelengkapan apa-apa maklumat tersebut. Maklumat yang diberikan di atas adalah untuk tujuan maklumat sahaja dan bukan cadangan untuk membeli atau menjual sekuriti mana-mana. Market Jar Media Inc. memerlukan penulis sumbangan untuk mendedahkan apa-apa pegangan saham, atau hubungan ekonomi dengan, syarikat yang mereka tulis.

4) Artikel ini tidak merupakan nasihat pelaburan. Semua pelaburan membawa risiko dan setiap pembaca digalakkan untuk berunding dengan penasihat kewangan peribadinya. Apa-apa tindakan yang diambil pembaca akibat maklumat yang dibentangkan di sini adalah tanggungjawabnya sendiri. Dengan membuka halaman ini, setiap pembaca menerima dan bersetuju dengan terma penggunaan Market Jar Media Inc. dan penafian undang-undang penuh seperti yang dinyatakan di sini.

5) Market Jar Media Inc. dan pengarah, pegawai dan pekerja masing-masing tidak memegang saham untuk mana-mana syarikat yang disebut dalam Artikel.

6) Dokumen ini mengandungi maklumat prospektif dan kenyataan prospektif, dalam lingkungan perundangan sekuriti Kanada yang boleh diguna pakai, (secara kolektif, “kenyataan prospektif”), yang mencerminkan jangkaan pengurusan mengenai pertumbuhan masa depan Plurilock Security Inc., prospek masa depan, peristiwa atau pencapaian masa depan. Kenyataan prospektif adalah berdasarkan ramalan dan andaian pengurusan mengenai peristiwa masa depan yang dijangka berlaku dan, sebagai