Planet Image International Limited Mengumumkan Penetapan Harga Penawaran Saham Awal

(SeaPRwire) –   XINYU, China, Jan. 25, 2024 — Planet Image International Limited (“Planet Image” atau “Syarikat”) (Nasdaq: YIBO), pengeluar dan penjual kartrid toner serasi berorientasikan eksport berpangkalan di China, Amerika Syarikat dan Eropah, hari ini mengumumkan penetapan harga penawaran awam permulaan bagi 1,250,000 saham biasa kelas A pada harga penawaran awam sebanyak US$4.00 setiap saham untuk jumlah kasar kira-kira US$ 5 juta, sebelum menolak potongan pengendali dan perbelanjaan penawaran yang perlu dibayar oleh Syarikat. Saham biasa kelas A telah diluluskan untuk senarai di Pasaran Modal Nasdaq dan dijangka akan memulakan perdagangan di Pasaran Modal Nasdaq di bawah tanda YIBO pada Januari 25, 2024.

Syarikat telah memberi kuasa kepada pengendali untuk membeli tambahan sebanyak 187,500 saham biasa kelas A pada harga penawaran awam, kurang potongan pengendali. Penawaran dijangka akan ditutup pada Januari 29, 2024, tertakluk kepada syarat penutupan biasa.

Syarikat bercadang untuk menggunakan hasil bersih daripada penawaran untuk: i) membina pusat pengeluaran komprehensif, berlapis banyak tingkat; ii) penyelidikan dan pembangunan; iii) mengemaskini sistem perisian laman web milik Syarikat; iv) menubuhkan gudang-gudang tambahan di lokasi luar negara; dan v) tujuan korporat am.

US Tiger Securities, Inc. bertindak sebagai pengendali buku tunggal untuk penawaran. Hunter Taubman Fischer & Li LLC bertindak sebagai peguam Amerika Syarikat kepada Syarikat. VCL Law LLP bertindak sebagai peguam Amerika Syarikat kepada pengendali.

Pendaftaran Penyata Pendaftaran Berbentuk F-1, sebagaimana yang dipinda (Fail No.333- 263602) (“Penyata Pendaftaran”) berkaitan dengan penawaran, telah difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (“SEC”) oleh Syarikat dan telah diluluskan oleh SEC pada Januari 24, 2024. Penawaran hanya dibuat melalui prospektus, membentuk sebahagian daripada Penyata Pendaftaran. Prospektus akhir berkaitan dengan penawaran akan difailkan dengan SEC dan akan tersedia di laman web SEC di . Salinan elektronik prospektus akhir berkaitan dengan penawaran boleh diperolehi, apabila tersedia, daripada US Tiger Securities, Inc., melalui pos biasa ke US Tiger Securities, Inc., 437 Madison Avenue, 27th Floor, New York, New York 10022, atau melalui telefon di +1 646-978-5188.

Sebelum anda melabur, anda perlu membaca prospektus akhir dan dokumen lain yang telah atau akan difailkan oleh Syarikat dengan SEC untuk maklumat yang lebih lengkap mengenai Syarikat dan penawaran. Kenyataan akhbar ini tidak boleh dianggap sebagai tawaran untuk menjual atau permintaan untuk membeli sekuriti yang dinyatakan di sini, dan tidak ada jualan sekuriti ini di mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang yang mana tawaran, permintaan, atau jualan itu akan menyalahi undang-undang sebelum pendaftaran atau kelulusan undang-undang sekuriti mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang tersebut.

Mengenai Planet Image International Limited

Planet Image International Limited adalah pengeluar dan penjual berorientasikan eksport kartrid toner serasi berpangkalan di China, Amerika Syarikat dan Eropah. Ia terutamanya membangunkan dan mengeluarkan kartrid toner yang serasi dengan, dan boleh digunakan dalam, pelbagai model mesin cetak laser yang biasa tersedia daripada pelbagai pengeluar, atau kartrid toner serasi, atas asas label putih atau jenama pihak ketiga atau di bawah jenama miliknya sendiri. Ia juga menjual produk berjenamanya melalui saluran jualan dalam talian di bawah tiga jenama, TrueImage, CoolToner, dan AZtech. Misiannya adalah untuk menyediakan penyelesaian percetakan berkualiti tinggi dan berharga mampu kepada pengguna di seluruh dunia dengan teknologi eksklusifnya, keupayaan penyelidikan dan pembangunan serta platform servis, logistik dan jualan yang terpadu dan tersebar. Untuk maklumat lanjut, sila lawati . 

Kenyataan Prospektif

Kenyataan akhbar ini mengandungi kenyataan prospektif. Semua kenyataan selain kenyataan fakta sejarah dalam kenyataan akhbar ini adalah kenyataan prospektif, termasuk tetapi tidak terhad kepada, penawaran dan jualan saham, terma-terma penawaran yang dicadangkan oleh Syarikat, niat, kepercayaan atau jangkaan semasa Planet Image dan ahli-ahli pengurusannya, serta andaian-andaian yang kenyataan tersebut berasaskan. Kenyataan prospektif ini melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui serta berasaskan jangkaan masa hadapan dan trend kewangan yang Syarikat percaya boleh mempengaruhi keadaan kewangannya, keputusan operasinya, strategi perniagaannya dan keperluan kewangannya, termasuk jangkaan bahawa penawaran akan berjaya diselesaikan. Pelabur boleh mengenal pasti kenyataan prospektif ini melalui perkataan atau ungkapan seperti “mungkin”, “akan”, “dijangka”, “bertujuan”, “menganggarkan”, “berhasrat”, “merancang”, “percaya”, “berpotensi”, “berterusan”, “kebarangkalian” atau ungkapan lain yang serupa. Syarikat tidak menanggung kewajipan untuk mengemaskini kenyataan prospektif untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan selepas, atau perubahan dalam jangkaan, kecuali diperlukan oleh undang-undang. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam kenyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak dapat menjamin bahawa jangkaan tersebut akan menjadi benar, dan Syarikat memberi amaran kepada pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dijangka dan menggalakkan pelabur mempertimbangkan faktor-faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depannya.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Hubungan Pelabur:
Sherry Zheng
Weitian Group LLC
Telefon: 718-213-7386
Emel:  

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.