PHNIX Akan Menunjukkan Teknologi Pompa Habat Terkini di Pameran AHR 2024

(SeaPRwire) –   GUANGZHOU, China, Jan. 19, 2024 — Acara tahunan AHR Expo, acara utama HVACR, dijadualkan berlangsung di Chicago dari January 22-24, 2024. Antara peserta terkemuka ialah PHNIX, pemain utama dalam teknologi pompa haba. Dengan booth N1968, ini merupakan penampilan keempat mereka secara berturut-turut di pameran.

PHNIX Set to Showcase Cutting-edge Heat Pump Technology at 2024 AHR Expo
PHNIX Set to Showcase Cutting-edge Heat Pump Technology at 2024 AHR Expo

Paparan Inovatif dengan Pengalaman VR

PHNIX memecahkan sempadan dengan pendekatan baharu untuk persembahan pompa haba – pengalaman Realiti Maya (VR). Pengunjung boleh memakai kaca mata VR dan terlibat dalam persekitaran yang disimulasikan, menjelajahi daya tarikan pompa haba komersial R32 PolarisMax yang akan dipasang di lokasi sebenar. Sementara itu, pengunjung akan mendapat tahu prestasi cemerlang dan ciri-ciri inovatifnya, memberikan rasa akan masa depan penyelesaian pemanasan komersial.

“Sebagai perintis dalam industri, komitmen kami terhadap teknologi terkini meliputi bagaimana kami mempersembahkan produk. Pengalaman VR hanyalah permulaan; kami bertujuan memanfaatkan VR untuk memaparkan lebih banyak produk pada masa hadapan, seperti pompa haba/penyejuk dan air panas perumahan,” kata Jab Fan, naib pengarah perniagaan luar PHNIX.

Paparan Barisan Produk Unggul

Booth PHNIX akan menampilkan barisan bintang, termasuk pompa haba air/penyejuk dan air panas R32 Everest Series yang popular, pompa air ke air Premium Series R32 canggih dengan kasing berkilauan, Modul EasyHydro dan Unit Kipas Air Fan Coil Ultra-Kecil – semuanya menyumbang kepada penyelesaian pemanasan/penyejukan dan air panas bersepadu perumahan pintar.

Produk menonjol termasuk pompa haba kolam renang penuh inverter i-ForceLine Max R32, siri airExpert R290 dan siri airNova pompa haba air panas all-in-one.

Pandangan Pemimpin Industri

Selain memaparkan produk bersaing, Pengerusi PHNIX Andrew Zong akan hadir untuk berkongsi pandangan mengenai masa depan industri tenaga boleh baharu. Pakar pompa haba PHNIX juga akan hadir untuk mendedahkan kepelikian teknologi pompa haba.

PHNIX mengucapkan selamat datang kepada wajah lama dan baru. Booth berjanji penjelajahan menyeluruh terhadap penyelesaian pompa haba terkini dan peluang langsung berinteraksi dengan pemimpin industri.

Mengenai PHNIX

Sebagai pembuat pompa haba terkemuka di China, PHNIX ialah syarikat antarabangsa khusus dalam R&D dan pengeluaran pompa haba dan penyelesaian penjimatan tenaga. Hampir 50% produk PHNIX dieksport ke Eropah, Amerika Utara, dan pasaran luar negara yang lain. Untuk maklumat lanjut mengenai PHNIX dan produknya, sila lawati .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.