PETLIBRO Memperkenalkan One RFID Pet Feeder untuk Makanan Haiwan Peliharaan Peribadi

(SeaPRwire) –   Menggunakan teknologi pengenalan RFID haiwan peliharaan yang inovatif, pemberi makan pintar terkini PETLIBRO mengurangkan tekanan ketika waktu makan di rumah yang memelihara lebih daripada satu haiwan.

SAN JOSE, California, 25 Januari 2024 — , sebuah syarikat pembekalan haiwan peliharaan pintar terkemuka di AS, telah memperkenalkan tambahan terkini ke dalam barisan produk inovatifnya – . Pemberi makan pintar terkini ini, yang dilengkapi dengan teknologi pengenalan RFID (pengenalan frekuensi radio), menetapkan piawaian baharu untuk mengurus keperluan individu di rumah yang memelihara lebih daripada satu haiwan.

Pemberi makan terkini PETLIBRO menggunakan teknologi pengenalan RFID untuk mengenal pasti haiwan yang ditetapkan sebelum memberi makan
Pemberi makan terkini PETLIBRO menggunakan teknologi pengenalan RFID untuk mengenal pasti haiwan yang ditetapkan sebelum memberi makan

“Kami bertujuan memberikan pengalaman pemberian makan yang paling peribadi kepada setiap haiwan,” kata York Wu, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif PETLIBRO. “Kami tahu kesesakan waktu makan di rumah yang memelihara lebih daripada satu haiwan boleh menjadi pengalaman yang menekan apabila terdapat diet khusus, keperibadian unik, dan kebiasaan makan yang perlu dipertimbangkan. Kami mahu membantu memudahkan momen harian ini untuk haiwan dan pemilik mereka.”

Pengenalan Haiwan dengan Teknologi RFID

Pemberi makan One RFID Pet Feeder mengesahkan identiti haiwan melalui tag RFID yang diletakkan pada lehernya, sebelum membuka penutup mangkuk makanan untuk makanan disajikan. Ini memastikan haiwan individu menerima pemakanan yang betul pada masa yang betul, dan menangani cabaran yang kerap dihadapi di rumah yang memelihara lebih daripada satu haiwan, termasuk pencurian makanan, agresiviti makanan, pengurusan berat badan, dan keperluan untuk memisahkan makanan ubatan.

Memantau Kebiasaan Makan untuk Keselesaan Fikiran

Dengan rekod sepanjang hayat yang merakam masa dan kerap kali makan, ibu bapa haiwan mempunyai penglihatan penuh berapa banyak makanan haiwan mereka makan. Dalam aplikasi PETLIBRO yang didedikasikan, data makanan ini boleh disaring mengikut hari, minggu, atau bulan, dan menjana wawasan berguna untuk pemahaman lebih baik tentang tabiat makan haiwan. Ini juga boleh meningkatkan kesedaran terhadap corak makan haiwan yang tidak normal untuk campur tangan awal.

Bahagian dan Jadual yang Boleh Disesuaikan

Dengan keupayaan untuk menjadualkan sehingga 10 kali makan sehari, pemilik haiwan boleh dengan mudah menyesuaikan jadual makan mengikut keperluan haiwan mereka. Setiap kali makan boleh disesuaikan mengikut bilangan bahagian yang pemilik haiwan pilih (1/8 cawan setiap kali makan), memastikan pemberian makanan yang tepat dan disesuaikan untuk setiap haiwan.

Mempertingkatkan Keperibadian dan Keselamatan

Melalui aplikasi PETLIBRO, ibu bapa haiwan boleh menyinkronkan nama haiwan mereka ke paparan LED Pemberi Makan Satu RFID Pet Feeder, menerangi bilik dengan kehadiran haiwan mereka. Selain itu, leher yang didedikasikan juga menampilkan kod QR dengan maklumat haiwan dan maklumat hubungan pemilik, memudahkan haiwan untuk disatukan semula dengan pemilik mereka jika mereka hilang.

Berharga $149.99 dengan sertakan satu tag leher, Pemberi Makan Satu RFID tersedia di dan .

Tentang PETLIBRO

Sejak 2019, PETLIBRO telah membantu lebih daripada sejuta keluarga memperkayakan kehidupan kesayangan mereka dengan produk teknologi haiwan peliharaan berkualiti tinggi, berkembang menjadi salah satu jenama bekalan haiwan peliharaan pintar terlaris secara global. Produk inovatif ini direka dengan fokus jelas untuk mempermudahkan penjagaan haiwan dan memperkukuh ikatan antara pemilik haiwan dan kesayangan mereka. Dengan mengutamakan keperluan haiwan dan orang mereka, mereka menawarkan penyelesaian ideal yang maju dan mudah digunakan. Sila lawati untuk maklumat lanjut.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.