Pertumbuhan Dibayang Semula: G-P Mengumumkan Pertumbuhan Pelanggan Rekod dan Momentum pada 2023

(SeaPRwire) –   Pemimpin yang diakui dalam industri pekerjaan majikan (EOR) mempamerkan pertumbuhan perniagaan dan kejayaan pasaran yang cemerlang ketika mereka menyambut ulang tahun ke-13 membolehkan peluang untuk sesiapa saha, di mana saha

BOSTON, 25 Januari 2024REMOTE FIRST COMPANY, pemimpin yang diakui dalam pasaran pekerjaan global, dan piawaian industri untuk pematuhan, hari ini mengumumkan tahun lagi yang memecah rekod dengan pertumbuhan pelanggan lebih 25%. Pada tahun 2023, syarikat terus memimpin pasaran majikan rekod (EOR) dalam semua laporan industri dan memperkenalkan kategori teknologi sumber manusia global yang baru dipanggil Teknologi Pertumbuhan Global untuk mereka bentuk semula pekerjaan global dengan pelancaran .

 

At G-P, 2023 was a year of growth reimagined

“Teknologi Pertumbuhan Global adalah masa depan pekerjaan global,” kata Nicole Sahin, pengasas dan CEO G-P. “Pada tahun 2023, G-P memperluaskan visi strategik syarikat, memesatkan visi dan memperkayakan teknologi dan produk kami untuk kebaikan perniagaan di seluruh dunia. Momentum kami sepanjang tahun lepas adalah asas yang akan meletakkan kami – dan pelanggan serta rakan kongsi kami – untuk kejayaan pada tahun 2024 dan seterusnya.”

Walaupun tekanan ekonomi yang tidak menentu dan kekurangan tenaga kerja pada tahun 2023, pertumbuhan berada di fikiran pemimpin. Laporan sulung G-P mendedahkan dua pertiga eksekutif memberi tumpuan untuk membesarkan organisasi mereka dalam tahun hadapan, tetapi landskap perniagaan hari ini memerlukan pendekatan global yang baru untuk membina organisasi dan pasukan yang mampan.

Sebagai pembuat inovasi dalam industri pekerjaan global, G-P telah mewujudkan peluang untuk perniagaan mendekati pertumbuhan dengan cara yang berbeza sejak penubuhannya pada tahun 2012. Pada tahun 2023, syarikat menentang status quo sekali lagi dengan mendefinisikan semula EOR dan melanggar sempadan pertumbuhan perniagaan global dengan pengenalan Teknologi Pertumbuhan Global, Suit G-P MeridianTM dan produk pekerjaan global baharu, , , G-P Meridian eLibraryTM dan G-P Meridian IQTM. Syarikat juga mengumumkan GIA, Pembantu Intelijen Global Generatif AI pertama dari jenisnya, menggabungkan lebih satu dasawarsa kepakaran pekerjaan global G-P dengan kecerdasan berasaskan AI untuk memberikan panduan pakar semasa di Suit G-P MeridianTM. Penyelesaian inovatif ini memberdayakan perniagaan hari ini untuk melonggarkan lebih peluang dan kekal di hadapan persaingan.

Sebagai bukti kepada inovasi dan kepimpinan pasaran berterusan, G-P diiktiraf sebagai pemimpin dalam kedudukan tertinggi dalam semua laporan penganalisis industri, dan 12+ anugerah tambahan. Antara lain, firma analisis industri EOR The Everest Group, Kumpulan IEC dan Nelson Hall semuanya meletakkan G-P dalam kedudukan tertinggi dalam laporan analisis pasaran EOR global 2023 mereka, memuji perkhidmatan pelanggan kelas terbaik dan teknologi syarikat. G-P juga dinamakan kepada  dan dianugerahkan dua Anugerah Teknologi Cemerlang Kumpulan Brandon Hall Emas untuk strategi perniagaan dan inovasi teknologi terbaik serta kemajuan terbaik dalam teknologi sumber manusia atau pengurusan tenaga kerja unik.

Pada tahun 2023, G-P memperkukuh dan memperdalam perkongsian strategik dengan pemimpin HCM dan teknologi pembayaran terbaik, menggandakan strategi syarikat untuk terus memasarkan dengan syarikat pembayaran dan HCM terkemuka di seluruh dunia seperti Ceridian, Hawksford, Kumpulan Perisian IRIS, Paychex, Paylocity, Robert Walters A&NZ, SD Worx, TriNet, UKG dan Y&Archer. Ekosistem rakan kongsi antarabangsa G-P membolehkan pelanggan G-P untuk menyambung Suit G-P Meridian dengan stek teknologi sumber manusia sedia ada mereka.

Selain pertumbuhan pelanggan rekod G-P pada tahun 2023, komitmen syarikat terhadap kejayaan pelanggan kekal di hadapan dengan penarafan kepuasan pelanggan 96%.

Ketahui lebih lanjut mengenai visi pertumbuhan global G-P dan terpuji.

Mengenai G-P

G-P adalah pemimpin yang diakui dalam industri pekerjaan global dan telah menyediakan produk pematuhan dan tenaga kerja global kelas dunia yang direka untuk memenuhi keperluan syarikat berkembang sejak 2012. Platform pertumbuhan global G-P didorong oleh Suit SaaS G-P MeridianTM. G-P membantu ribuan pelanggan membina dan menguruskan pasukan dengan cepat dan mematuhi di 180+ negara tanpa menavigasi isu undang-undang, cukai atau sumber manusia.

G-P: Global Made PossibleTM

Untuk maklumat lanjut, sila lawati: g-p.com atau hubungi kami melalui , , , atau periksa kami.

Maklumat Media: Katie Johnson,

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.