Pertumbuhan Berterusan dengan Tiga Kontrak Komunikasi Kecemasan Baharu

Blep CB RFK KSCP 1 Growth Continues with Three New Emergency Communications Contracts

MOUNTAIN VIEW, Calif.–5 Oktober 2023–Knightscope, Inc. [NASDAQ:KSCP] (“Knightscope” atau “Syarikat”), pengeluar terkemuka robot keselamatan autonomi dan sistem komunikasi kecemasan cahaya biru, hari ini mengumumkan tiga kontrak baharu berjumlah 5 peranti untuk sebuah kolej di New York, sebuah bandar di Nevada, dan sebuah taman di Oklahoma.

Matlamat sistem komunikasi kecemasan yang kukuh adalah untuk menyediakan platform bagi individu untuk mengurangkan bilangan kemungkinan bagi penjenayah untuk melakukan jenayah. Kajian Universiti Southern California mendapati premis awam dengan peralatan keselamatan yang boleh dilihat seperti menara kecemasan cahaya biru dan telefon meningkatkan persepsi keselamatan kawasan itu, menjadikan orang berasa lebih selesa di lokasi/premis sedemikian. Objektifnya mudah: apabila seseorang mengenal pasti kerentanan peribadi mereka terhadap jenayah, mereka boleh mengurangkan risiko dengan mengambil langkah pencegahan dan berkomunikasi dengan pihak berkuasa.

Ketiga-tiga pengguna baharu ini mengambil langkah proaktif untuk membina saluran komunikasi yang kukuh dan boleh dipercayai bagi kakitangan, fakulti, pelajar dan pelawat untuk mencapai bantuan profesional apabila memerlukan atau dalam kes kecemasan yang mengancam nyawa.

KETAHUI LEBIH LANJUT

Perkhidmatan ASR Knightscope dan produk komunikasi kecemasan terkemuka industri membantu melindungi tempat di mana orang tinggal, bekerja, belajar dan melawat dengan lebih baik. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Sistem Komunikasi Kecemasan Cahaya Biru Knightscope atau Robot Keselamatan Autonomi – kini dengan pilihan Private LTE – buku panggilan penemuan atau demonstrasi sekarang di www.knightscope.com/discover.

Mengenai Knightscope

Knightscope ialah syarikat teknologi keselamatan awam canggih yang membina robot keselamatan autonomi sepenuhnya dan sistem komunikasi kecemasan cahaya biru yang membantu melindungi tempat di mana orang tinggal, bekerja, belajar dan melawat. Cita-cita jangka panjang Knightscope adalah untuk menjadikan Amerika Syarikat negara paling selamat di dunia. Ketahui lebih lanjut tentang kami di www.knightscope.com. Ikuti Knightscope di Facebook, X (dahulunya Twitter), LinkedIn dan Instagram.

Kenyataan Masa Depan

Siaran akhbar ini mungkin mengandungi “kenyataan masa depan” mengenai jangkaan, rancangan, tinjauan dan prospek Knightscope pada masa depan. Kenyataan masa depan tersebut boleh dikenal pasti melalui penggunaan perkataan seperti “sepatutnya,” “mungkin,” “berhasrat,” “menjangkakan,” “percaya,” “menganggarkan,” “merancang,” “ramalan,” dan ungkapan serupa. Kenyataan masa depan yang terkandung dalam siaran akhbar ini dan komunikasi lain termasuk, tetapi tidak terhad kepada, kenyataan tentang keuntungan dan pertumbuhan Syarikat. Walaupun Knightscope percaya bahawa jangkaan yang terkandung dalam kenyataan masa depan ini adalah berasaskan andaian yang munasabah, terdapat beberapa risiko dan ketidakpastian yang boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza dengan ketara daripada kenyataan masa depan tersebut. Risiko dan ketidakpastian ini termasuk, antara lain, risiko bahawa kos dan caj penyusunan semula mungkin lebih besar daripada yang dijangkakan; risiko bahawa usaha penyusunan semula Syarikat mungkin menjejaskan program dalaman Syarikat dan keupayaan Syarikat untuk merekrut dan mengekalkan kakitangan yang mahir dan bermotivasi, dan mungkin mengalihkan perhatian kakitangan dan pengurusan; risiko bahawa usaha penyusunan semula Syarikat mungkin memberi kesan negatif kepada operasi perniagaan Syarikat dan reputasi dengan atau keupayaan untuk berkhidmat kepada pelanggan; risiko bahawa usaha penyusunan semula Syarikat mungkin tidak menjana manfaat yang dimaksudkan setakat atau secepat yang dijangkakan. Pembaca dinasihatkan untuk meneliti dengan teliti dan mempertimbangkan sebarang kenyataan berjaga-jaga, dan pendedahan lain, termasuk kenyataan yang dibuat di bawah tajuk “Faktor Risiko” dalam Laporan Tahunan Knightscope pada Borang 10-K untuk tahun berakhir 31 Disember 2022. Kenyataan masa depan bercakap hanya pada tarikh dokumen di mana ia terkandung, dan Knightscope tidak mengambil apa-apa kewajipan untuk mengemas kini sebarang kenyataan masa depan, kecuali sebagaimana yang dikehendaki oleh undang-undang.

Kontak

Stacy Stephens

Knightscope, Inc.
(650) 924-1025

Pendedahan:

1) Pengarang Artikel, atau ahli isi rumah atau keluarga terdekat pengarang, tidak memiliki sebarang sekuriti syarikat-syarikat yang dinyatakan dalam Artikel ini. Pengarang menentukan syarikat mana yang akan dimasukkan dalam artikel ini berdasarkan penyelidikan dan pemahaman sektor.

2) Artikel ini dikeluarkan bagi pihak dan ditaja oleh, Knightscope, Inc. Market Jar Media Inc. telah atau dijangka akan menerima daripada Agensi Pemasaran Digital Knightscope, Inc. (Native Ads Inc.) dua ratus enam puluh enam ribu USD untuk 89 hari (63 hari perniagaan).

3) Kenyataan dan pendapat yang dinyatakan adalah pendapat pengarang dan bukan Market Jar Media Inc., pengarah atau pegawainya. Pengarang bertanggungjawab sepenuhnya atas kesahihan kenyataan tersebut. Pengarang tidak dibayar oleh Market Jar Media Inc. untuk Artikel ini. Market Jar Media Inc. tidak dibayar oleh pengarang untuk menerbitkan atau mensindikasi Artikel ini.