Permulaan Baru: Kumpulan FashionValet memperoleh ruang di Colony @ Eco City yang popular untuk ibu pejabat barunya

(SeaPRwire) –   KUALA LUMPUR, Malaysia, 21 November 2023 — Kumpulan FashionValet, syarikat yang terkenal di sebalik jenama fesyen modest terkemuka seperti dUCk dan LILIT, telah mengumumkan pemindahan ke Colony @ Eco City, yang terletak di Eco City, berkuat kuasa 21 November 2023.

Ibu Pejabat Baru Kumpulan FashionValet di Colony @ Eco City
Ibu Pejabat Baru Kumpulan FashionValet di Colony @ Eco City

Keputusan untuk berpindah ke Colony @ Eco City didorong oleh perkongsian Kumpulan dengan Colony untuk memanfaatkan perkhidmatan dan hospitaliti terkenal Colony. Pemindahan ini bertujuan untuk meningkatkan alam kerja, menarik dan memelihara bakat teratas yang penting bagi trajektori pertumbuhan syarikat.

Syarikat ini menyertai senarai syarikat multinasional di Colony @ Eco City termasuk Bytedance, FIFA dan Workday.

Terletak bersebelahan Midvalley, ibu pejabat baru di Colony @ Eco City yang menawarkan ruang pejabat indah yang selari dengan komitmen Kumpulan FashionValet untuk mewujudkan alam kerja yang kondusif dan inspiratif bagi pasukannya. Pemindahan ke Colony adalah bukti komitmen Kumpulan untuk memberikan yang terbaik kepada pekerjanya dan keupayaannya untuk menjamin tempat yang dicari di Colony @ Eco City.

Vivy Yusof, Pengasas Bersama Kumpulan FashionValet, menyatakan kegembiraannya tentang pemindahan: “Kami gembira untuk fasa baru dalam perjalanan kami. Colony @ Eco City mempunyai budaya kerja sibuk dan produktif yang menyeronokkan. Saya paling tertarik dengan kemudahan dan perkhidmatan yang ditawarkan, yang memberi keutamaan kepada kesejahteraan dan produktiviti pasukanku tetapi selari dengan matlamat kecekapan kos kami. Kami gembira tentang peluang tak terhingga yang dibawa babak baru ini untuk Kumpulan kami.”

Fadza Anuar, Pengasas Bersama Kumpulan juga melihat Colony @ Eco City sebagai latar belakang yang sempurna untuk pertumbuhan: “Colony @ Eco City menyediakan latar belakang ideal untuk komitmen kami untuk membesarkan jenama dUCk dan LILIT. Kemudahan luar biasa, ditambah dengan hospitaliti terkenal Colony, pasti akan menyumbang kepada keupayaan kami untuk menarik dan memelihara bakat teratas dalam industri.”

Timothy Tiah, CEO Colony, menyatakan semangatnya tentang kerjasama: “Kami gembira menyambut Kumpulan FashionValet ke Colony @ Eco City. Pemindahan tidak sahaja selari dengan visi kami untuk menyediakan ruang pekerjaan mewah tetapi juga menekankan komitmen kami untuk menyokong perniagaan dalam perjalanan pertumbuhan mereka. Kami menantikan kerjasama yang berjaya dengan mereka.”

Perubahan adalah penting untuk pertumbuhan. Kumpulan FashionValet kekal teguh dalam komitmen untuk pertumbuhan kedua-dua jenama dUCk dan LILIT. Syarikat melihat pemindahan sebagai langkah strategik untuk meletakkan dirinya untuk kejayaan masa depan, memanfaatkan ekosistem dinamik yang ditawarkan oleh Colony @ Eco City.

Tentang Colony:

Colony adalah antara kumpulan pekerja berkongsi dan pejabat fleksibel terbesar di Malaysia dengan jenama mewahnya Colony dan jenama pasarnya Jerry. Kumpulan ini mengoperasikan 14 lokasi di sekitar Lembah Klang dan menghitung pelanggan seperti Carsome, Respond.IO dan emart24. Terkenal dengan komitmen untuk menyediakan ruang pekerjaan premium, Colony memberi tumpuan kepada hospitaliti dan mewujudkan alam kerja yang menggalakkan, menawarkan perniagaan alat dan ruang untuk berjaya.

Tentang FashionValet:

Kumpulan FashionValet, atau Kumpulan FV, diasaskan oleh pengaruh fesyen Vivy Yusof dan suaminya Fadza Anuar, adalah syarikat fesyen pelbagai saluran yang merintis di Malaysia, terkenal dengan jenamanya yang ikonik dUCk dan LILIT. Syarikat ini terus memimpin dalam fesyen modest, dengan kehadiran 13 stor fizikal dan penghantaran seluruh dunia ke 76 negara dan terus meningkat. 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)