Perjanjian Shandong Heavy Industry Group dengan Jardine Cycle & Carriage Direct Motor Interests Singapura untuk 120 Bas Tenaga Baru Zhongtong

(SeaPRwire) –   JINAN, China, Jan. 31, 2024 — Dalam majlis penting yang diadakan di Singapura pada 25 Januari, Shandong Heavy Industry Group dan Jardine Cycle & Carriage Direct Motor Interests (DMI) Singapura secara rasmi menandatangani perjanjian untuk 120 bas Zhongtong Bus new energy. Zhongtong Bus new energy adalah salah satu syarikat teras Shandong Heavy Industry Group. Majlis yang dihadiri oleh pemimpin dan tetamu terkemuka itu menekankan komitmen bersama untuk meningkatkan pengangkutan tenaga baru.


Perjanjian ini menandakan kolaborasi strategik yang lebih mendalam antara Shandong Heavy Industry Group dan Jardine Cycle & Carriage Direct Motor Interests (DMI). Bas Zhongtong Bus tenaga baru yang terkenal dengan kecekapan alam sekitarnya dijangka akan merevolusikan pengangkutan awam Singapura, menawarkan pengalaman perjalanan yang lebih selesa dan mudah kepada penduduk sambil memberi sumbangan positif kepada pemuliharaan alam sekitar.

Lebih menekankan komitmennya kepada pasaran Singapura, Shandong Heavy Industry Group telah melancarkan pusat operasi di Singapura. Pusat ini akan menyokong ekspansi pantas Kumpulan di Asia Tenggara dengan perkhidmatan menyeluruh termasuk jualan, selepas jualan, dan sokongan teknikal. Langkah ini menggambarkan fokus Pengerusi Tan Xuguang kepada pasaran Singapura dan komitmen jangka panjang kepada rakan kongsi.

Encik Wilfrid Foo (Fu Si Ren), Pengurus Besar Jardine Cycle & Carriage Direct Motor Interests (DMI) , menyatakan rasa gembira tentang perkongsian itu, menegaskan bahawa pengenalan bas Zhongtong Bus tenaga baru akan memacu pembangunan pengangkutan awam mampan di Singapura, mengurangkan bergantung kepada kenderaan bahan api tradisional dan mengurangkan pelepasan karbon.

Penandatanganan perjanjian ini tidak sahaja menandakan kerjasama yang lebih mendalam antara Shandong Heavy Industry Group dan Jardine Cycle & Carriage Direct Motor Interests (DMI) tetapi juga mencerminkan dedikasi bersama untuk membangunkan pengangkutan tenaga baru. Kedua-dua pihak akan terus bekerjasama rapat, mempromosikan peralihan hijau dalam sektor pengangkutan Singapura dan memberi sumbangan kepada pembangunan mampan bandar itu.

Syarikat: Zhongtong Co., Ltd.
Nama Hubungi: Sun Jingming
E-mel:  
Laman Web:  
Telefon:+8615154104444
Bandar: Jinan, Shandong, China

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.