Pepe Jeans bekerjasama dengan Algonomy untuk Analitik dan Optimisasi Tahap Berikutnya

(SeaPRwire) –   BENGALURU, India, Feb. 13, 2024Pepe Jeans, ikonik jenama fesyen dan jins berasaskan budaya yang ceria di Portobello sejak 1973, dengan bangganya mengumumkan kolaborasi strategik dengan Algonomy. Dalam usaha yang menarik, Pepe Jeans India telah memilih platform teknologi Analitik Perdagangan Algonomy untuk meningkatkan kecekapan operasinya, meningkatkan pengalaman pelanggan, dan memajukan keuntungan dalam landskap pasaran yang sentiasa berubah.

Dengan menggunakan platform Analitik Perdagangan terkini Algonomy, Pepe Jeans India akan menyatukan sumber data untuk mengambil keputusan berdasarkan fakta. Platform bersepadu ini akan memberikan pandangan analitik dan ramalan menyeluruh merentasi pelbagai aspek, termasuk jualan, stok, pembelian, pakej, penentuan harga, promosi, operasi, dan petunjuk prestasi utama (KPI) yang lain.

Selain itu, platform ini menawarkan keupayaan perkhidmatan sendiri, membolehkan Pepe Jeans India untuk mencipta analisis baharu dalam penyelesaian Analitik Perdagangan, memperkembangkan budaya pengambilan keputusan berpandukan data.

Dengan keupayaan pembelajaran mesin platform ini, Pepe Jeans India boleh meramalkan harga jualan masa hadapan berdasarkan elastisiti permintaan harga. Ini sangat membantu Pepe Jeans India mengoptimumkan potongan harga dengan mempertimbangkan jualan sejarah, kitaran produk, ketersediaan stok, acara, dan faktor-faktor berkaitan yang lain.

Manish Kapoor, Ketua Pegawai Eksekutif Pepe Jeans India, menyatakan semangat tentang perkongsian ini, dengan berkata, “Terima kasih kepada kolaborasi kami dengan Algonomy, Pepe Jeans India mengambil langkah berani menuju masa depan kejayaan berpandukan data. Platform Analitik Perdagangan adalah perubahan besar, memberikan kami pandangan menyeluruh dan meramal merentasi aspek penting perniagaan kami. Daripada jualan dan stok ke penentuan harga dan promosi, keupayaan platform ini memberdayakan kami untuk mengambil keputusan berpandukan fakta dan meningkatkan pengalaman pelanggan.

Selain itu, ciri-ciri perkhidmatan sendiri akan memperkembangkan budaya inovasi dalam pasukan kami, dan keupayaan pembelajaran mesin akan merevolusikan cara kami mengoptimumkan strategi penentuan harga. Masa depan yang menarik untuk Pepe Jeans India, dan kami gembira mempunyai Algonomy sebagai rakan kongsi strategik dalam perjalanan ini!”

“Berkolaborasi dengan Pepe Jeans India adalah bukti kekuatan transformasi platform Analitik Perdagangan Algonomy. Teknologi terkini kami bakal merevolusikan cara Pepe Jeans India mendekati kecekapan operasi, pengalaman pelanggan, dan keuntungan keseluruhan. Dengan menyatukan sumber data dan memberikan pandangan meramal merentasi petunjuk prestasi utama, kami membolehkan Pepe Jeans India membuat keputusan strategik dengan ketepatan luar biasa. Kami gembira menjadi tenaga penggerak dalam perjalanan Pepe Jeans India ke arah kejayaan dalam landskap pasaran dinamik.” kata Amit Agarwal, Naib Presiden – Jualan & Pembangunan Perniagaan (APAC & MEA) di Algonomy

Tentang Algonomy

Algonomy (dahulunya Manthan-RichRelevance) memberdayakan jenama terkemuka untuk menjadi digital terlebih dahulu dengan Platform Engagement Pelanggan Beralgorithm Terkini Industri yang menyatukan data, membuat keputusan, dan pengaturcaraan merentasi pemasaran, perdagangan digital dan perdagangan untuk industri runcit. Dengan kemahiran AI runcit terkemuka menyambung permintaan ke bekalan dengan asas platform data pelanggan masa nyata, Algonomy membolehkan personalisasi omnichannel 1: 1, pengaturcaraan perjalanan pelanggan, analisis perdagangan dan kerjasama pembekal. Algonomy adalah rakan kongsi yang dipercayai lebih 400 runcit dan jenama terkemuka, QSR, kedai runcit dan lebih; dengan kehadiran global merentasi lebih 20 negara. Lebih di .

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.