Penghantaran K1 Hemisphere Kini – Tersedia Untuk Kurang Dari $600 Sebulan

kscp11 Knightscope K1 Hemisphere Shipping Now - Available for Under $600 per Month
Teknologi Pemberantasan Jenayah Berkumpul dengan Pengesahan Pengeluaran K1 Hemisphere Terkecil

MOUNTAIN VIEW, California–13 Oktober 2023–Knightscope, Inc. [NASDAQ: KSCP] (“Knightscope” atau “Syarikat”), pembekal robot keselamatan autonomi dan sistem komunikasi kecemasan lampu biru terkemuka, hari ini mengumumkan pelancaran pengeluaran K1 Hemisphere (“Hemisphere”) terkecilnya. Hemisphere menjalani kitaran pembangunan produk yang ketat termasuk ujian dunia sebenar di tapak pelanggan tertutup di Hawaii. Setelah siap dengan tempoh penilaian, Knightscope menyempurnakan butiran pengeluaran dan meluluskan pelancaran penuh produk. Pelbagai tempahan awal daripada pelanggan pelbagai bidang kini akan dipenuhi dengan pengeluaran bermula di Ibu Pejabat Knightscope di Silicon Valley (Dibuat di Amerika).

K1 Hemisphere merupakan titik permulaan yang sempurna untuk melaksanakan teknologi maju Knightscope bagi melindungi tempat orang ramai hidup, bekerja, belajar dan melawat. Hemisphere sangat sesuai untuk lobi ATM, lorong, kawasan perumahan, dek muat, lobi/kawasan penerimaan, pelabuhan, platform landasan keretapi, kawasan penerimaan, sekolah, tangga, hentian lori, dan mana-mana tempat di mana profil keselamatan dan keselamatan mungkin meningkat.

Hemisphere boleh dipasang pada pelbagai permukaan atau objek dan mempunyai 3 kamera yang menyediakan video berdefinisi tinggi sehingga 210 darjah, lampu kilat, pengenalan lesen automatik, pengenalan muka (pilihan), pengumuman siaran automatik dan keupayaan antara muka berjalan pada rangkaian berkabel atau tanpa wayar sepenuhnya dienkripsi. Dua Hemisphere juga boleh diletakkan belakang-membelakang untuk pandangan 360 darjah. Tempah K1 Hemisphere anda hari ini di www.knightscope.com/hemi.

TAHUKAN LEBIH LANJUT

Perkhidmatan ASR Knightscope dan produk komunikasi kecemasan terkemuka membantu melindungi tempat orang ramai hidup, bekerja, belajar dan melawat dengan lebih baik. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Sistem Komunikasi Kecemasan Lampu Biru Knightscope atau Robot Keselamatan Autonomi – kini dengan pilihan Private LTE – buat temu duga atau demo sekarang di www.knightscope.com/discover.

Tentang Knightscope

Knightscope merupakan syarikat teknologi keselamatan awam maju yang membina robot keselamatan autonomi sepenuhnya dan sistem komunikasi kecemasan lampu biru untuk melindungi tempat orang ramai hidup, bekerja, belajar dan melawat. Matlamat jangka panjang Knightscope adalah untuk menjadikan Amerika Syarikat negara paling selamat di dunia. Ketahui lebih lanjut tentang kami di www.knightscope.com. Ikuti Knightscope di Facebook, X (dahulunya Twitter), LinkedIn dan Instagram.

Pernyataan Mendatang

Kenyataan media ini mungkin mengandungi “penyataan mendatang” mengenai jangkaan, rancangan, gambaran dan prospek Knightscope. Penyataan mendatang seperti itu boleh dikenal pasti dengan penggunaan perkataan seperti “harus”, “mungkin”, “berniat”, “menjangkakan”, “percaya”, “menganggarkan”, “merancang” dan ungkapan serupa. Penyataan mendatang yang terkandung dalam kenyataan media dan komunikasi lain termasuk, tetapi tidak terhad kepada, penyataan mengenai keuntungan dan pertumbuhan Syarikat. Walaupun Knightscope percaya bahawa jangkaan yang terkandung dalam penyataan mendatang berdasarkan andaian yang munasabah, terdapat beberapa risiko dan ketidakpastian yang boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada penyataan mendatang tersebut. Risiko dan ketidakpastian ini termasuk, antara lain, risiko bahawa kos penstrukturan semula dan caj mungkin lebih besar daripada dijangka; risiko bahawa usaha penstrukturan semula Syarikat mungkin memberi kesan buruk kepada program dalaman Syarikat dan keupayaan Syarikat untuk merekrut dan mengekalkan kakitangan bermotivasi dan berkemahiran, dan mungkin menyibukkan kakitangan dan pengurusan; risiko bahawa usaha penstrukturan semula Syarikat mungkin memberi kesan negatif kepada operasi perniagaan dan reputasi atau keupayaan untuk melayani pelanggan; risiko bahawa usaha penstrukturan semula Syarikat mungkin tidak menghasilkan manfaat yang diharapkan pada tahap atau secepat yang dijangka; dan risiko dan ketidakpastian lain yang dinyatakan dalam laporan tahunan dan laporan suku tahunan Syarikat yang difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat.