Pengesahan Top Employer 2024 mencerminkan kesan pembangunan sumber manusia Boehringer Ingelheim Vietnam

(SeaPRwire) –   HO CHI MINH CITY, Vietnam, Jan. 19, 2024 — Untuk tahun kelima berturut-turut, Boehringer Ingelheim Vietnam, sebuah syarikat biofarmasi yang memberi tumpuan kepada penyelidikan, telah menerima pengiktirafan untuk tempat kerja.

Secara global, Boehringer Ingelheim telah diiktiraf sebagai “Majikan Global Teratas” untuk empat tahun berturut-turut oleh Institut Majikan Teratas, menekankan kedudukannya sebagai salah satu daripada 17 majikan terbaik di dunia.

Boehringer Ingelheim menerima skor yang sangat tinggi dalam kategori “Membangunkan” dan “Mengurus”, menekankan hubungan antara pembangunan individu dan tujuan syarikat untuk mengubah hidup generasi.

Satu contoh komitmen Boehringer Ingelheim terhadap pembangunan manusia adalah Universiti Boehringer Ingelheim. Dilantik pada Oktober 2023, ia adalah kampus maya dalaman canggih di mana kandungan pembelajaran boleh diakses oleh semua 53,000 pekerja di seluruh dunia. Ini memberikan pekerja dengan kandungan berdasarkan bidang minat dan kemahiran yang diperlukan pada masa hadapan.

“Anugerah Top Employer kelima ini merupakan kesaksian kepada komitmen kami terhadap manusia. Di Boehringer Ingelheim, kami percaya akan kesan manusia kami dan memberdayakan mereka untuk menjadi jurubina kerjaya mereka sendiri melalui pembelajaran dan pembangunan berterusan. Ini, bersama-sama dengan komitmen mereka yang tak kenal lelah, berpotensi memberi kesan positif kepada jutaan nyawa,” kata Cik Cyndy Bautista-Galimpin, Pengurus Besar Boehringer Ingelheim Vietnam.

Boehringer Ingelheim juga menjalankan Program Pembangunan Kepimpinan Serantau, di mana peserta dari pelbagai unit perniagaan dan fungsi dipilih melalui proses pencalonan yang ketat untuk menjalani pembelajaran berasaskan pengalaman dan praktikal. Program itu memasuki tahun kelapannya dan telah menghasilkan lebih daripada 80 alumni yang telah meneruskan perjalanan kepimpinan mereka dengan organisasi.

“Di Boehringer Ingelheim, di tengah-tengah landskap yang berubah dan berkembang dengan pesat, kami meletakkan penekanan kuat kepada program latihan dan pembangunan kami yang telah lama ditubuhkan, untuk memberikan pasukan kami dengan kemahiran dan peluang yang diperlukan untuk pembangunan kerjaya mereka, akhirnya mengeluarkan yang terbaik daripada mereka. Cik Cyndy menekankan, “Komitmen berterusan kami kepada pekerja memastikan penyertaan, pemberdayaan, dan pengiktirafan, memberikan sumbangan kepada kesejahteraan mereka secara keseluruhan.”

Pejabat Boehringer Ingelheim Vietnam telah menerima Pengesahan Emas LEED (Rekabentuk Tenaga dan Alam Sekitar yang Terkemuka). Direka menggunakan konsep “Smart Working Plus”, pejabat itu menggalakkan persekitaran kerja hibrid dan fleksibel. Perabot ergonomik dan pelbagai ruang kerja memenuhi keperluan kakitangan yang berbeza, menggalakkan kesihatan dan kebahagiaan pekerja bersama-sama dengan kemudahan seperti sistem utiliti automatik dan bilik kebajikan.

Boehringer Ingelheim

Boehringer Ingelheim sedang bekerja pada terapi-terapi merubah hidup yang mengubah hidup hari ini dan untuk generasi akan datang. Sebagai syarikat biofarmasi berpanduan penyelidikan, syarikat itu mencipta nilai melalui inovasi dalam bidang keperluan perubatan yang tinggi. Diasaskan pada tahun 1885 dan dimiliki oleh keluarga sejak itu, Boehringer Ingelheim mengambil perspektif jangka panjang dan mampan. Lebih daripada 53,000 pekerja memberikan perkhidmatan kepada lebih daripada 130 pasaran dalam dua unit perniagaan Farmasi Manusia dan Kesihatan Haiwan. Ketahui lebih lanjut di

 

 MLR code: MPR-VN-100082

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.