Pameran Permata dan Jam Doha Umumkan Eksklusif Jenama dan Pelancaran

(SeaPRwire) –   Rakan niaga dan jenama sambut acara ini dengan reka bentuk istimewa, terhad dan jarang ditemui

DOHA, Qatar, Jan. 23, 2024 — Epik kemewahan dan reka bentuk, Pameran Permata dan Jam Doha (DJWE), bersedia untuk menandakan edisi ke-20 mereka dari 5 Februari – 11. Sebagai acara perniagaan ke perniagaan dan perniagaan ke pelanggan terbesar jenisnya di rantau ini, DJWE kembali ke Pusat Pameran dan Konvensyen Doha (DECC) kelas dunia.

Lawat Qatar mendedahkan kempen baru ‘Peminat Permata’ mereka untuk acara ini, menampilkan supermodel dan pembawa TV Irina Shayk, bersama-sama dengan legenda bola sepak Perancis yang berpaling menjadi penyampai sukan, Thierry Henry.

DJWE diiktiraf oleh master kemahiran antarabangsa. Untuk edisi ini Bulgari mempersembahkan rantai leher Imperial Spinal luar biasa – spinel yang ditampilkan adalah nombor 4 di dunia mengikut berat karatan pada 131,21 karatan. Blue Salon adalah kedai runcit mewah kelas tinggi Doha dan akan mempersembahkan karya istimewa dari Breitling, Zenith, dan De Bethune. Ali Bin Ali bekerjasama dengan nama-nama global seperti Cartier, dan Panerai bersama-sama bakat termasuk Mikimoto dan Shamballa Jewels. Alfardan Jewellery akan mempersembahkan produk eksklusif termasuk koleksi perkahwinan baru dari Butani dan permata dari Robert Wan. Mereka juga menjadi tuan rumah pelancaran eksklusif dari Tiffany & Co koleksi ‘Bird on a Pearl’.

Doha Jewellery and Watches Exhibition Bulgari Imperial Spinal Necklace

Doha Jewellery and Watches Exhibition Bulgari Imperial Spinal Necklace

Almuftah Jewellery merayakan 40 tahun perniagaan mempersembahkan jenama permata berprestij termasuk Arzano, Sandy Tabet, Rizani dan Rayanas. Terdapat lebih daripada 50 pereka dan jenama boleh didapati di Al Majed Jewellery termasuk legenda fesyen seperti Versace dan Gucci. Untuk DJWE 2024 mereka akan melancarkan julat jam terhad Edisi Qatar. Fifty One East menjemput pelanggan berpengetahuan mereka untuk menikmati daya tarikan jenama-jenama berpengaruh dunia seperti Rolex, CHANEL, Boucheron dan Tudor.

Mouawad sinonim dengan kemahiran kemewahan. Untuk DJWE 2024 mereka mempersembahkan koleksi berinspirasikan Tujuh Keajaiban Dunia, setiap karya menjadi kesaksian keinginan manusia, dan visi artistik. Mereka mempunyai hubungan jangka panjang dengan Miss Universe dan akan merayakan perkongsian ini di DJWE, mempersembahkan identiti jenama baru, karya istimewa dan peluang jarang untuk bertemu dengan Miss Universe kini Sheynnis.

Highlights lain termasuk Witr yang mendedahkan permata abadi berinspirasi dan diatur untuk menangkap intipati karya seni Mona Lisa. David Webb akan mempersembahkan Koleksi Ulang Tahun Ke-75 mereka menghormati warna dan motif alam semula jadi. Dan Papillon Jewellery telah merayakan Edisi Ke-20 DJWE dengan bros peringatan yang diilhamkan oleh logo rasmi DJWE menampilkan zamrud hijau diatur bersama mutiara semulajadi, memberi penghormatan kepada mutiara terkenal Qatar.

Untuk berita dan maklumat terkini, sila lawati .

Untuk pertanyaan berkaitan media, sila hubungi Pejabat Media Pelancongan Qatar di: 
+974 3392 4466 |   

Mengenai Pelancongan Qatar

Misi Pelancongan Qatar adalah untuk menubuhkan Qatar sebagai tempat di mana keaslian budaya bertemu kemodenan, dan di mana orang-orang di seluruh dunia datang bersama-sama untuk mengalami penawaran unik dalam budaya, sukan, perniagaan dan hiburan keluarga, berakar dalam Kepuasan Perkhidmatan. Pelancongan Qatar akan mengawal selia dan membangunkan industri pelancongan, menggalakkan pelaburan dari sektor swasta. Ia akan menetapkan strategi kebangsaan untuk sektor pelancongan, mengkaji semula ia secara berkala dan mengawasi pelaksanaannya, dengan tujuan untuk mempelbagaikan tawaran pelancongan di negara ini dan meningkatkan perbelanjaan pelawat. Melalui rangkaian pejabat antarabangsa kami di pasaran utama, dan platform digital terkini, Pelancongan Qatar meningkatkan kehadiran Qatar secara global dan meningkatkan sektor pelancongan.

Laman:

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.