OutSystems Mempercepatkan Perjalanan Transformasi Digital Gulf Marine dengan Aplikasi Baru

(SeaPRwire) –   Platform kod rendah membolehkan pembekal pelincir laut mengurangkan sehingga 30% masa pemprosesan tawaran.

SINGAPURA, Nov. 21, 2023 — OutSystems, pemimpin global dalam pembangunan aplikasi berprestasi tinggi, telah bekerjasama dengan Gulf Marine, pembekal pelincir global untuk industri pengangkutan laut, dan melaksanakan platform OutSystems untuk menyampaikan aplikasi automasi tawaran baru yang diberi nama ChopChop Quote, hanya dalam tempoh tiga bulan. Kerjasama ini semakin mempercepatkan perjalanan transformasi digital Gulf Marine dan menyokong misinya untuk menyediakan perkhidmatan kelas terbaik kepada pelanggan di seluruh 80 negara dan 1000 pelabuhan.

Aplikasi ChopChop Quote adalah yang pertama daripada beberapa aplikasi yang diperkenalkan oleh Gulf Marine untuk mengautomasikan proses membangunkan tawaran dengan ketepatan 99.9% dan menyediakan rekod audit yang direkodkan. Dengan masa pemprosesan kini berkurangan sebanyak 30% purata, Gulf Marine kini boleh mengurangkan masa tindak balas kepada pertanyaan pelanggan dan menyederhanakan aliran kerja, membebaskan sumber untuk memberi tumpuan kepada penyediaan nilai yang lebih baik untuk pelanggan mereka.

ChopChop Quote mobile application developed in just three months using the OutSystems high-performance low-code platform.
ChopChop Quote mobile application developed in just three months using the OutSystems high-performance low-code platform.

“Transformasi digital adalah proses berterusan di mana organisasi mesti sentiasa menyesuaikan model perniagaan mereka dengan harapan pelanggan dan permintaan pasaran yang baru untuk kekal kompetitif. Kami terhormat dapat menyokong misi Gulf Marine untuk mentransformasikan perniagaannya dan industri maritim yang lebih luas. Kerjasama ini mencerminkan fokus berterusan kami untuk membantu syarikat-syarikat memodenkan sistem perniagaan inti dan menyederhanakan pembangunan perisian secara drastik, memberdayakan mereka untuk menawarkan perkhidmatan pelanggan generasi seterusnya dan meningkatkan pertumbuhan pendapatan,” kata Mark Weaser, Naib Presiden Asia Pasifik di OutSystems.

Gulf Marine memanfaatkan platform kod rendah berprestasi tinggi OutSystems untuk mempercepatkan jadual pembangunan, dengan berjaya membina dan melaksanakan aplikasi pada peranti desktop dan mudah alih dalam tempoh 3 bulan. Pasukan sokongan OutSystems yang khusus juga membimbing pasukan Gulf Marine dengan membantu mereka memaksimumkan potensi kod rendah untuk dengan cepat mencipta antaramuka pengguna yang ramah dan berkaliber perusahaan.

“Dalam era digital hari ini, masa pasaran penting untuk banyak industri. Sebagai pemain penting dalam rantaian bekalan global, kami komited kepada landasan digitalisasi yang kukuh yang akan membawa kelebihan saingan pada masa hadapan. Kami berharap untuk projek masa depan dengan OutSystems yang akan membolehkan kami memanfaatkan kod rendah untuk meningkatkan produktiviti pasukan dalaman kami, meningkatkan kualiti perkhidmatan untuk pelanggan, mendigitalisasikan dan memperkasakan, akhirnya menyediakan perkhidmatan kelas dunia kepada pelanggan berharga kami,” kata Joey Chua, Ketua IT, Gulf Marine.

Mengenai OutSystems 
OutSystems diasaskan pada tahun 2001 dengan misi untuk memberi setiap organisasi kuasa untuk berinovasi melalui perisian. Platform kod rendah berprestasi tinggi OutSystems memberi pemimpin teknologi dan pembangun alat untuk dengan cepat membangun dan melaksanakan aplikasi perniagaan kritikal mereka sendiri. Jaringan syarikat itu merangkumi lebih daripada 700,000 ahli komuniti, 400+ rakan kongsi, dan pelanggan aktif di 87 negara di 22 industri. OutSystems adalah “Platform Kod Rendah # 1®” dan pemimpin yang diiktiraf oleh penganalisis, eksekutif IT, pemimpin perniagaan, dan pembangun di seluruh dunia. Beberapa jenama terkenal menggunakan OutSystems untuk mengubah idea besar mereka menjadi perisian yang memacu perniagaan, manusia, dan dunia ke hadapan. Ketahui lebih lanjut di .

Mengenai Gulf Marine        
Gulf Marine adalah pembekal pelincir laut yang ditubuhkan untuk industri pengangkutan laut global. Sejak 2008, kami telah menyediakan industri pengangkutan laut dengan pelincir laut marin berkualiti tinggi yang diluluskan OEM, bersama-sama dengan pelbagai perkhidmatan teknikal tambahan.

Selama bertahun-tahun, kami membangunkan dengan pantas liputan pelabuhan kami; sebenarnya, kami terus memperluaskan rangkaian kami. Kini kami dapat menyediakan pelincir laut dan perkhidmatan di lebih daripada 1,000 pelabuhan di 80 negara.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)