Outback Steakhouse lancarkan kotak hadiah roti Bushman pek enam baharu dengan cenderahati eksklusif Tahun Baharu Lunar

(SeaPRwire) –   HONG KONG, 30 Januari 2024 — Versi bawa pulang Roti Bushman Outback Steakhouse yang baharu telah menggemparkan Hong Kong sejak pelancarannya beberapa minggu lalu. Setelah pelancaran yang berjaya, rantaian restoran tersebut telah memutuskan untuk mengeluarkan kotak hadiah enam pek khas untuk pelanggan bawa pulang. Dengan perayaan Tahun Baru Imlek yang semakin hampir, pelanggan Outback juga boleh menikmati dua hadiah eksklusif untuk menandakan permulaan tahun baharu.

Kotak hadiah baharu Outback menampilkan reka bentuk merah klasik dan termasuk enam keping Roti Bushman yang dibungkus secara individu dan enam pek mentega buatan sendiri yang baru dibuat. Melalui mengimbas kod QR di kotak tersebut, pelanggan boleh menonton video untuk mempelajari cara memanaskan semula roti agar seperti disajikan di restoran. Dari 8 hingga 18 Februari, semua pelanggan yang membeli kotak hadiah enam pek akan menerima kupon diskaun makan bernilai HK$88* sebagai tanda bermulanya tahun lunar baharu.

Bukan itu sahaja – dari sekarang hingga 7 Februari, pelanggan yang mengunjungi halaman Facebook dan Instagram Outback Steakhouse Hong Kong berpeluang untuk memenangi kupon Roti Bushman percuma dan baucar perjalanan HK$1,000. Untuk memasuki peraduan, pelanggan mesti hanya menyukai dan mengikuti halaman Facebook atau Instagram Outback Steakhouse Hong Kong yang berkaitan, menandai dua rakan dan menulis siaran untuk berkongsi pengalaman mereka tentang Roti Bushman. Pengarang 500# siaran paling kreatif akan menerima dua kupon percuma untuk Roti Bushman. Sesiapa yang menyertakan gambar pada siaran mereka, berpeluang menjadi salah seorang daripada 6# pemenang yang bertuah, yang menerima baucar perjalanan HK$1,000 dan kupon kotak hadiah enam pek Roti Bushman!

  • Kotak hadiah enam pek Roti Bushman baharu berharga $72 untuk bukan ahli dan $60 untuk ahli. Menjadi ahli secara percuma untuk mendapat manfaat daripada diskaun ahli eksklusif Outback!
  • Tonton video Roti Bushman di sini: 
  • Muat turun gambar:  

*Kupon diskaun makan HK$88 sah dari 15 Februari hingga 28 Mac 2024. Kupon ini sah untuk perbelanjaan sebanyak HK$500 atau lebih, sebelum caj perkhidmatan 10% dikenakan. Hanya satu kupon boleh digunakan bagi setiap meja untuk setiap bil. Kupon ini tidak boleh digunakan bersama-sama dengan kupon keahlian dan sebarang kupon lain. Kupon ini boleh digunakan bersama diskaun keahlian.

#500 siaran kreatif yang menang akan dipilih dari halaman Facebook Outback Steakhouse Hong Kong (300 pemenang), dan halaman Instagram (200 pemenang). Enam pemenang yang menyertakan gambar dengan siaran akan dipilih secara sama rata dari halaman Facebook dan Instagram Outback Steakhouse Hong Kong, oleh itu tiga pemenang dari setiap platform.

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.