Orange Business Menang Anugerah Syarikat Tahun 2023 Frost & Sullivan untuk Meningkatkan Hubungan Pelanggan dengan Penyelesaian Pusat Hubungan Pelanggan Terbaik

(SeaPRwire) –   Orange Business memperoleh kecemerlangan dalam bidang perkhidmatan pusat perhubungan awan telekomunikasi, menawarkan penyelesaian pelanggan-pusat yang inovatif dan cemerlang yang meningkatkan produktiviti dan meningkatkan pengalaman pelanggan dan kakitangan.

SAN ANTONIO, 22 Januari 2024 — Frost & Sullivan baru-baru ini mengkaji industri perkhidmatan pusat perhubungan awan telekomunikasi awan dan, berdasarkan penemuannya, mengiktiraf Orange Business dengan Anugerah Syarikat Tahun 2023 Asia Pasifik. Dengan ibu pejabat serantau Asia Pasifiknya di Singapura, Orange Business ialah anak syarikat kumpulan telekomunikasi Perancis Orange dan beroperasi di 14 negara di rantau ini.

Orange Business memperoleh kecemerlangan dalam bidang perkhidmatan pusat perhubungan awan telekomunikasi, menawarkan penyelesaian pelanggan-pusat yang inovatif dan cemerlang yang meningkatkan produktiviti dan meningkatkan pengalaman pelanggan dan kakitangan.

Orange Business memperoleh kecemerlangan dalam bidang perkhidmatan pusat perhubungan awan telekomunikasi, menawarkan penyelesaian pelanggan-pusat yang inovatif dan cemerlang yang meningkatkan produktiviti dan meningkatkan pengalaman pelanggan dan kakitangan.

Orange Business membantu syarikat global meningkatkan pengalaman pelanggan (CX) dan pengalaman kakitangan (EX) dengan memanfaatkan teknologi terkini dan platform serba saluran yang unggul yang membolehkan pelanggan berinteraksi dengan kakitangan pusat perhubungan melalui semua saluran seperti suara, chat, e-mel dan media sosial.

Syarikat itu membolehkan pusat perhubungan memanfaatkan teknologi digital – seperti perkhidmatan sendiri, chatbot, automasi, kecerdasan buatan (AI) dan analisis data – untuk memudahkan interaksi masa nyata dan meningkatkan responsiviti kakitangan.

Orange Business juga mengintegrasikan penyelesaian hubungan pelanggan (CRM) yang dipercayai dalam portfolio mereka untuk meningkatkan kecekapan dengan mengurangkan masa menunggu pelanggan dan membolehkan kakitangan menangani pertanyaan merentasi pelbagai saluran. Pendekatan holistik ini terhadap CX dan EX membolehkan Orange Business menyampaikan interaksi proaktif, berkonteks dan pengalaman bersatu pada skala besar, mencipta nilai luar biasa untuk pelanggannya.

“Pertubuhan semakin menggunakan penyelesaian pusat perhubungan awan berpusatkan awan untuk mengakses pelbagai keupayaan dan berinteraksi dengan pelanggan secara cekap merentasi pelbagai saluran dan peranti. Orange Business telah mereka penyelesaian pusat perhubungan awan bersepadu yang menawarkan perkhidmatan CX dan EX selamat yang disatukan dengan keupayaan teknologi generasi seterusnya untuk menyampaikan pengalaman yang dipertingkatkan dan produktiviti ejen,” kata Sherrel Sonia Roche, prinsipal industri ICT di Frost & Sullivan.

Selain budaya inovatif dan teknologi puncaknya, kejayaan Orange Business berdasarkan pendekatan berpusatkan pelanggan. Orange Business secara konsisten bertindak sebagai penasihat perniagaan untuk memahami sepenuhnya permintaan perniagaan pelanggannya, mengenal pasti jurang teknologi, dan melaksanakan penyelesaian CX inovatif yang selari dengan matlamat perniagaan mereka.

Lebih-lebih lagi, syarikat itu membantu pelanggan menangani banyak cabaran CX, seperti mengurus sistem warisan yang berbeza dan mengintegrasikan pelbagai titik sentuhan pelanggan. Pendekatan berpusatkan pelanggan ini memudahkan pengalaman bersatu merentasi seluruh perjalanan CX, menunjukkan strategi transformasi digital berfikiran ke hadapan syarikat.

“Frost & Sullivan mencatatkan bahawa dengan nilai pelanggan sebagai prinsip strategik, pendekatan operasi dan penyampaian perkhidmatan syarikat melepasi kepakaran teknologi dan keupayaan kelas terbaiknya. Orange Business meletakkan pelanggannya dan perniagaan mereka di pusat strateginya. Syarikat itu memanfaatkan jangkauan global, pengetahuan domain dan kepakaran industri khusus untuk menyesuaikan penyelesaian pusat perhubungan mengikut keperluan pelanggan dan industri khusus,” kata Roche.

Setiap tahun, Frost & Sullivan menyampaikan anugerah Syarikat Tahun kepada organisasi yang menunjukkan kecemerlangan dalam hal strategi pertumbuhan dan pelaksanaan di bidangnya. Anugerah itu mengiktiraf tahap inovasi yang tinggi dengan produk dan teknologi, dan kepimpinan yang dihasilkan dalam hal nilai pelanggan dan penetrasi pasaran.

Anugerah Amalan Terbaik Frost & Sullivan mengiktiraf syarikat di pelbagai pasaran serantau dan global untuk prestasi cemerlang dan luar biasa dalam kepimpinan, inovasi teknologi, perkhidmatan pelanggan, dan pembangunan produk strategik. Ahli analisis membandingkan peserta pasaran dan mengukur prestasi melalui temu bual mendalam, analisis, dan penyelidikan sekunder yang luas untuk mengenal pasti amalan terbaik dalam industri.

Mengenai Frost & Sullivan

Selama enam dekad, Frost & Sullivan terkenal di seluruh dunia kerana peranannya dalam membantu pelabur, pemimpin korporat dan kerajaan menavigasi perubahan ekonomi dan mengenal pasti teknologi disruptif, Megatrend, model perniagaan baru dan syarikat untuk bertindak, menghasilkan aliran berterusan peluang pertumbuhan untuk memacu kejayaan masa depan..

Hubungi media:

Tarini Singh
P: +91–9953764546
E:  

Mengenai Orange Business 

Orange Business, bahagian perniagaan Kumpulan Orange, ialah pengintegrator rangkaian dan digital terkemuka, menyokong pelanggan untuk mencipta kesan positif dan perniagaan digital. Kekuatan gabungan konektiviti generasi seterusnya, awan dan kepakaran keselamatan siber, platform dan rakan kongsi memberikan asas untuk perniagaan di seluruh dunia. Dengan 30,000 pekerja di 65 negara, Orange Business membolehkan pelanggannya bertransformasi dengan mengatur infrastruktur digital terjamin secara akhir ke akhir dan memberi tumpuan kepada pengalaman pekerja, pelanggan dan operasi. Lebih daripada 3,000 syarikat multinasional, serta dua juta profesional, syarikat dan komuniti tempatan di Perancis, meletakkan kepercayaan mereka kepada Orange Business.

Orange adalah salah satu operator telekomunikasi terkemuka di dunia dengan jualan 43.5 bilion euro pada 2022 dan 296 juta pelanggan di seluruh dunia pada 30 September 2023. Pada Februari 2023, Kumpulan itu memperkenalkan pelan strategiknya “Lead the Future”, dibina pada model perniagaan baru dan dipandu oleh tanggungjawab dan kecekapan. “Lead the Future” mengkapitalisasikan keunggulan rangkaian untuk memperkukuh kepimpinan Orange dalam kualiti perkhidmatan.

Orange disenaraikan di Euronext Paris (ORA) dan di Bursa Saham New York (ORAN).

Untuk maklumat lanjut: atau ikuti kami di dan di : @orangebusiness

Orange dan sebarang nama produk atau perkhidmatan Orange yang disenaraikan dalam bahan ini adalah tanda dagangan Orange atau Orange Brand Services Limited

Hubungi media:

Hayley Lim
E:
P: +60166239338

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.