Optimisme Menduduki Pusat Pentas di CES 2024

(SeaPRwire) –   ABI Research mengeluarkan kertas putih tahunan ketujuhnya mengenai Petikan Utama daripada CES

NEW YORK, 25 Januari 2024 — Consumer Electronics Show (CES) adalah antara acara teknologi yang paling berpengaruh di dunia—tanah ujian bagi teknologi dan inovator global yang memberikan impak. Pakar-pakar dari firma kecerdasan teknologi global ABI Research turut hadir di Las Vegas, di lantai pameran dan bilik mesyuarat sekitar acara tersebut, untuk mengambil denyut jantung arah tujuan industri dan apa yang pemimpin teknologi, pelaksana, dan inovator memberi keutamaan dan pelaburan sekarang. Pandangan mereka telah dikumpulkan dalam kertas putih ABI Research.

“Daripada semua produk, idea, dan konsep yang dipamerkan di CES 2024, yang paling mengejutkan—dan mungkin penting—adalah keyakinan. Walaupun setahun penuh kegelisahan dan kemurungan disebabkan inflasi, dasar kewangan yang membingungkan, peperangan, dan huru-hara politik, terdapat keghairahan yang jelas dan nyata di CES 2024. Pembekal dan pelaksana berbicara dengan terbuka mengenai pelaburan, perkongsian, dan teknologi baharu serta konsep penggunaan yang menarik, dengan optimisme berhati-hati bahawa demam akan segera reda,” kata Stuart Carlaw, Ketua Pegawai Penyelidikan di ABI Research.

Kertas putih memberikan laporan mengenai teknologi berikut:

Realiti Tambahan & Maya
Internet of Things
Rumah Pintar & Bangunan
Mobiliti Pintar & Automotif
Pengurusan Rantai Bekalan & Logistik

Sumber ini juga merangkumi kesan awal pakar, pameran terbaik, dan peluang yang terlepas daripada lantai pameran CES.

Untuk pandangan dalaman mengenai CES 2024, muat turun kertas putih ini.

Mengenai ABI Research

ABI Research ialah syarikat kecerdasan teknologi global yang berada di persimpangan penyedia penyelesaian teknologi dan syarikat pasaran akhir. Kami berfungsi sebagai jambatan yang menghubungkan kedua-dua segmen ini dengan memberikan penyelidikan eksklusif dan panduan pakar untuk memacu pelaksanaan teknologi yang berjaya dan strategi terbukti menarik dan mengekalkan pelanggan.

ABI Research是一家全球性的技术情报公司,拥有得天独厚的优势,充当终端市场公司和技术解决方案提供商之间的桥梁,通过提供独家研究和专业性指导,推动成功的技术实施和提供经证明可吸引和留住客户的战略,无缝连接这两大主体。

Untuk maklumat lanjut mengenai perkhidmatan ABI Research, hubungi kami di +1.516.624.2500 di Amerika, +44.203.326.0140 di Eropah, +65.6592.0290 di Asia Pasifik, atau lawati.

Maklumat Hubungan

Global
Deborah Petrara
Tel: +1.516.624.2558

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.