On-us Memenangi Anugerah Syarikat Bintang Meningkat Teknologi Deloitte 2023 Hong Kong dan Usahawan Wanita Cemerlang Teknologi Pantas Deloitte 2023

(SeaPRwire) –   HONG KONG, 30 Jan 2024On-us Company Limited (“On-us” atau “Company“), penyedia penyelesaian baucar digital B2B terkemuka, telah mencapai keputusan memberangsangkan di Deloitte Hong Kong Technology Fast & Rising Star Awards 2023. On-us membawa pulang dua anugerah—Deloitte Technology Rising Star Company 2023 Hong Kong dan Deloitte Technology Fast Outstanding Female Entrepreneur 2023.

On-us receiving the Deloitte Rising Star Company 2023 HK.” alt=”On-us receiving the Deloitte Rising Star Company 2023 HK.“>
On-us receiving the Deloitte Rising Star Company 2023 HK.

Dikenali secara global sebagai “Oskar untuk syarikat teknologi terkemuka,” inisiatif Deloitte Technology Fast 50 bermula di Silicon Valley pada tahun 1995 dan dijalankan setiap tahun di lebih daripada 30 negara. Dikenali dengan kriteria dan metodologi penilaian yang ketat, program ini berdiri sebagai salah satu kedudukan tertinggi yang paling saksama untuk syarikat dalam sektor teknologi, media, dan telekomunikasi. On-us berbangga menjadi antara pemenang yang dibezakan, dan anugerah ini menandakan satu peristiwa penting dalam perjalanan syarikat ini.

Deloitte Technology Rising Star Company award adalah pengesahihan kepada penyelesaian baucar digital berpandukan insentif On-us, didayakan oleh gabungan FinTech dan MarTech yang unik. Dengan tumpuan pada teknologi yang dikuasakan oleh AI dan analisis data canggih, On-us kekal di barisan hadapan menyampaikan penyelesaian berasaskan prestasi yang memacu penglibatan pelanggan dan pertumbuhan perniagaan. Pengiktirafan ini menguatkan kedudukan kami sebagai peneraju dalam industri ini, mendorong kami untuk terus mengubah ruang insentif dengan penyelesaian pemasaran yang pelbagai disiplin dan inovatif.

Dennis Shi, Pengasas & Ketua Pegawai Eksekutif On-us berkongsi, “Kami berbesar hati menerima bukan sahaja satu tetapi dua anugerah di 2023 Deloitte Hong Kong Technology Fast & Rising Star Awards. Pencapaian ini adalah bukti kerja keras dan dedikasi seluruh pasukan kami di On-us. Kami memberikan ucapan penghargaan yang mendalam kepada setiap ahli atas usaha berterusan mereka dalam memacu On-us kepada pengiktirafan yang amat penting ini.”

Honnus Cheung, Ketua Pegawai Strategi & Pengasas Bersama On-us, yang telah dianugerahkan Deloitte Technology Fast Outstanding Female Entrepreneur 2023, berkongsi pandangan tentang dedikasi syarikat untuk mencipta lebih banyak nilai sosial, ” Di On-us, kami komited untuk memupuk kepelbagaian dan inklusiviti, terutamanya dalam industri teknologi. Anugerah ini bukan hanya pengiktirafan terhadap pencapaian individu tetapi juga refleksi komitmen kolektif kami terhadap wanita dalam teknologi. Kami secara aktif mengambil bahagian dalam program bimbingan dan latihan dalam komuniti teknologi dalam perkongsian dengan pelbagai universiti dengan sokongan daripada Cyberport dan Hong Kong Science Park, menyediakan bakat muda dan pemimpin wanita untuk masa hadapan. Kami percaya sepenuhnya dalam menyediakan peluang yang sama dan mencipta persekitaran inklusif di mana semua orang boleh berjaya.”

Memandangkan On-us terus mendorong sempadan inovasi dan mentakrifkan semula piawaian industri, anugerah ini memberikan motivasi dan pengesahan selanjutnya terhadap komitmen syarikat terhadap kecemerlangan dan nilai sosial. On-us berharap dapat memanfaatkan pengiktirafan ini untuk memperkukuh kedudukannya dalam industri dan meneruskan trajektori kejayaannya.

Mengenai On-us Company Limited

On-us Company Limited (On-us) merupakan penyedia penyelesaian baucar digital B2B yang berfikiran pengguna. Dilengkapi dengan antara muka pengaturcaraan aplikasi (API) untuk pengedaran omni-saluran, On-us merupakan satu ekosistem insentif yang berfokus untuk menyampaikan nilai dan memperdalam hubungan pelanggan melalui mesej yang disesuaikan dan analisis data tingkah laku pengguna. Pelanggan terdiri daripada pemasar penyedia perkhidmatan kewangan global, pasukan pengurusan orang, pemaju hartanah cip biru, organisasi bukan keuntungan, dan PKS.

Untuk maklumat lanjut, sila layari .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.