NX Belgium Menyertai Transport & Logistics Antwerp 2023

(SeaPRwire) –   TOKYO, Nov. 29, 2023 — Nippon Express (Belgium) N.V./S.A. (di sini disebut “NX Belgium”), sebuah syarikat kumpulan NIPPON EXPRESS HOLDINGS, INC., mengambil bahagian dalam Transport & Logistics Antwerp 2023 yang diadakan di Antwerp, Belgium, dari Selasa, 17 Oktober, hingga Khamis, 19 Oktober.

Logo:

Gambar1: 

Gambar2:

Transport & Logistics Antwerp 2023 ialah pameran antarabangsa yang didedikasikan untuk mempamerkan produk, perkhidmatan, dan inovasi terkini dalam bidang logistik, pengangkutan, teknologi maklumat, dan pengurusan rantai bekalan. Salah satu pameran logistik terbesar di Belgium, acara tahun ini menarik lebih daripada 300 peserta dan 11,000 pengunjung sepanjang tempoh tiga hari.

Gerai NX Belgium memperkenalkan rangkaian global Kumpulan NX dan perkhidmatan logistik maju. Dengan menekankan komitmen Kumpulan terhadap kelestarian sebagai salah satu fokus utamanya, gerai itu menarik perhatian ke arah inisiatif Kumpulan untuk mencapai masyarakat mampan melalui cara seperti memberikan beg tangan dan pen yang boleh guna semula kepada pengunjung gerai.

Kumpulan NX akan terus menangani cabaran pelanggan di Eropah dan menyokong ekspansi perniagaan mereka melalui rangkaian global dan kepakaran terkumpul dalam logistik maju.

Laman web Nippon Express:

Akaun LinkedIn rasmi Kumpulan Nippon Express:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.