Nomad Perumahan Sementara Lantik Michael James sebagai Naib Presiden, Pembangunan Pelanggan

77 Nomad Temporary Housing Hires Michael James as Vice President, Client Development

SAN DIEGO, 4 Okt 2023 – Nomad Temporary Housing gembira untuk mengumumkan penambahan Michael James ke pasukan pembangunan pelanggan. Dengan pemahaman mendalam tentang keperluan unik pelancong korporat dan program mobiliti global, Michael secara konsisten cemerlang dalam membina dan memupuk hubungan pelanggan. Sebagai veteran industri selama sepuluh tahun, komitmennya untuk memberikan perkhidmatan yang luar biasa dan keupayaannya untuk menjangka dan menangani keperluan pelanggan telah menjadikannya rakan kongsi yang dipercayai untuk organisasi yang mencari penyelesaian penginapan sementara.


The most awarded company in global temporary housing (PRNewsfoto/Nomad Temporary Housing)

Michael menyatakan, “Saya benar-benar teruja menyertai pasukan luar biasa di Nomad! Komitmen mereka terhadap kecemerlangan perkhidmatan sangat mengagumkan bersama dengan keupayaan global tanpa berat sebelah mereka. Saya benar-benar berharap dapat membantu dengan pengembangan pelanggan selanjutnya dan membina reputasi Nomad sebagai pemimpin dalam industri penginapan sementara.”

Michael dikenali bukan sahaja kerana komitmennya yang tidak goyah terhadap kepuasan pelanggan, tetapi juga kerana sentiasa berada di barisan hadapan tren industri, dan mendorong inovasi dan kecemerlangan dalam sektor perumahan korporat. Dia berbangga memegang gelaran CCHP (Certified Corporate Housing Professional) dari Persatuan Penyedia Perumahan Korporat dan sukarelawan untuk beberapa kumpulan pemindahan serantau termasuk Majlis Pemindahan Puget Sound, Majlis Pemindahan Portland, Pengurusan Mobiliti Teluk dan Majlis Pemindahan Selatan California.

Michael dilahirkan dan dibesarkan di California Utara dan kini tinggal di luar Sacramento di Cameron Park, CA bersama isterinya Alaina, dan anjing doodle mereka. Di luar pejabat, Michael boleh didapati mengembara dalam RV-nya, menghadiri konsert bila boleh, dan menangani projek renovasi rumah.

Mengenai Nomad: Nomad menggunakan model unik teknologi dan perkhidmatan pelanggan peribadi yang menggunakan platform sumber langsung Nomad Direct yang proprietari dan terkemuka dalam industri untuk mengakses lebih daripada 3,000 rakan kongsi yang telah disaring di seluruh dunia. Menawarkan satu titik hubungan dan pengurusan hujung ke hujung keperluan perumahan di seluruh dunia klien, Nomad menggunakan pelbagai rakan kongsi untuk menawarkan ribuan pangsapuri dan bilik hotel suite kepada pelanggan di lokasi yang mereka perlukan, dengan pilihan pilihan yang mereka tuntut. Pelanggan teratas melaporkan penyampaian perkhidmatan Nomad satu langkah di atas mana-mana jenama penginapan berkhidmat global lain, dan anugerah industri dan pengiktirafan yang diterima menguatkan ini. Nomad beroperasi di 93 negara melalui pejabat serantau kami di San Diego, Phoenix, London, Hong Kong, dan Shanghai.

Heather James
Nomad Temporary Housing
619.313.4300
hjames@nomadtemphousing.cm
www.nomadtemphousing.com

SUMBER Nomad Temporary Housing