Newgen Software Mempelbaskan Pelantar Pengurusan Kandungan Awan yang Dipercepatnya di Pasaran Panduan

(SeaPRwire) –   NOIDA, India, Jan. 22, 2024 — Newgen mengumumkan ketersediaan Newgen’s cutting-edge, Guidewire Cloud-validated accelerators pada . Kerjasama yang menarik ini membuka peluang baru bagi pengguna ClaimCenter dan PolicyCenter pada Guidewire Cloud, meningkatkan pengalaman dan kecekapan mereka secara keseluruhan.

Platform perkhidmatan kandungan awan Newgen direka untuk mempercepatkan kitar hidup pengurusan kandungan, memastikan penyimpanan kandungan yang selamat dan menggalakkan kerjasama masa nyata sambil memberi keutamaan kepada privasi dan keselamatan. Diintegrasikan dengan sempurna dengan Platform Awan Guidewire, platform Newgen menubuhkan pautan penting antara dokumen penting dan data tuntutan, serta maklumat polisi. Integrasi ini menyederhanakan akses dan pengurusan dokumen, seterusnya meningkatkan lagi keupayaan penyelesaian awan Guidewire.

Dengan Platform Perkhidmatan Kandungan Konteksual Awan Newgen, pelanggan Guidewire menerima:

  • Semua manfaat Pengurusan Kandungan Enterprise Bersepadu dengan Platform Awan Guidewire
  • Pengalaman pelanggan yang lebih baik
  • Peningkatan produktiviti sumber utama seperti pegawai underwriting dan tuntutan
  • Masa tindak balas yang lebih cepat dengan akses mudah ke maklumat
  • Peningkatan produktiviti pengguna dan pengambilan keputusan yang lebih baik
  • Peningkatan kerjasama antara pemangku kepentingan utama, dan
  • Pematuhan yang lebih baik dengan keperluan peraturan.

“Platform kami, baru-baru ini diiktiraf sebagai Pemimpin dalam Laporan Gelombang Forrester Q1 2023, memberdayakan organisasi untuk memulakan perjalanan transformasi digital yang menyeluruh dengan keupayaan pengurusan kandungan yang komprehensif di awan,” kata Rajvinder S. Kohli, Naib Presiden Kanan Jualan di Newgen. “Kerjasama ini antara Newgen dan Guidewire membuka jalan bagi penanggung insurans untuk memanfaatkan potensi teknologi awan, memperbaharui aliran kerja konvensional mereka, dan berkembang menjadi entiti yang berpusatkan pelanggan, berdaya digital, berfokus nilai, dan sangat cekap secara efisien.”

Kerjasama ini juga mewakili tonggak penting dalam menyampaikan fungsi yang dipertingkatkan kepada industri insurans, menyediakan pengalaman yang licin dan selamat bagi pengguna ClaimCenter dan PolicyCenter pada Guidewire Cloud. Dengan penerapan awan inovatif Newgen Ready for Guidewire kini tersedia, profesional insurans boleh mengharapkan peningkatan kecekapan dan produktiviti dalam mengurus dokumen penting, akhirnya menyampaikan perkhidmatan yang lebih unggul kepada pelanggan mereka.

Tentang Newgen

 adalah pembekal terkemuka platform transformasi digital yang bersepadu dengan keupayaan natif  ,  ,  , dan   . Secara global, enterprise berjaya bergantung kepada platform aplikasi low code Newgen untuk membangunkan dan melaksanakan aplikasi perniagaan yang kompleks, berpusatkan kandungan dan melibatkan pelanggan di awan. Dari pendaftaran hingga permintaan perkhidmatan, pemberian pinjaman hingga underwriting, dan untuk banyak lagi kes guna di pelbagai industri, Newgen membuka sederhana dengan kelajuan dan kelincahan.

Media Contact

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.