NETA Auto Strategic Partner Conference 2024: Kolaborasi Global Berjaya untuk Pembangunan Masa Depan

(SeaPRwire) –   SHANGHAI, Jan. 19, 2024 — Sebagai tahun baru bermula, Persidangan Rakan Strategik NETA Auto 2024 yang besar dan bersejarah berjaya diadakan. Persidangan ini, yang menandakan titik permulaan penting dalam perjalanan selama satu dekad NETA Auto, telah merangka haluan untuk masa depan global syarikat, meletakkan asas untuk kerjasama mendalam dengan pembekal dan pengedar seluruh dunia.

Dengan menggunakan acara ini, NETA Auto telah mengkaji secara menyeluruh prestasi operasi yang kukuh di masa lalu dan mendalami trend masa depan dalam industri automotif. Pada masa yang sama, syarikat itu melancarkan strategi pembangunan korporat terbaru, dengan aktif menyeru rakan global untuk bersama-sama menelusuri arah pembangunan masa depan syarikat dan memulakan zaman transformasi baru.

Group Photo of Conference Participants
Group Photo of Conference Participants

Pada tahun 2024, NETA Auto akan terus meluaskan pasaran global dengan sasaran jualan luar negara sebanyak 100,000 kenderaan. Dalam aspek penawaran produk antarabangsa, syarikat berhasrat untuk menubuhkan enam matriks penjualan produk utama, mempercepat pensijilan produk, dan menyampaikan konfigurasi dan keupayaan pintar yang dipertingkatkan. Dalam bidang pengurusan operasi, NETA Auto akan mengukuhkan pengurusan proses, meningkatkan kecekapan, dan secara berperingkat beralih daripada perdagangan antarabangsa ke pemasaran antarabangsa. Dengan panduan transformasi inovatif “NETA Teknologi, NETA Global, dan NETA Ekologi”, syarikat berhasrat untuk mempercepat peralihan ke syarikat teknologi pintar berteknologi tinggi secara global melalui inovasi teknologi dan kenderaan elektrik pintar berkualiti tinggi.

Persidangan Rakan Strategik NETA Auto memberi tumpuan kepada penghargaan kepada rakan kongsi, dengan tema kenangan bersama. Meninjau kembali tahun 2023, NETA, bersama rakan-rakan globalnya, telah mempersembahkan prestasi luar biasa di tengah-tengah keadaan pasaran yang sangat kompetitif. Dalam tempoh 10 bulan sahaja, NETA Auto telah mencapai jualan kumulatif melebihi 10,000 unit di pasaran Thailand. Pembukaan rasmi Kilang Eco-Smart Thailand pada akhir tahun lepas menandakan kejayaan penting NETA Auto di pasaran luar negara. Berkolaborasi dengan rakan-rakan Indonesia, NETA Auto merancang untuk memulakan pengeluaran kenderaan baharu di Indonesia. Pada tahun 2023, jualan luar negara NETA Auto telah melebihi 20,000 unit, mencerminkan pertumbuhan tahun ke tahun yang luar biasa sebanyak 567%. Setakat ini, NETA Auto telah menghantar hampir 400,000 kenderaan secara global.

Sepanjang tahun lepas, momentum jenama global NETA Auto terus meningkat, menetapkan trend reka bentuk, meluaskan dengan pantas di pasaran luar negara, dan berkembang maju dalam bidang kenderaan pintar baharu tenaga dan terhubung. Pencapaian ini merupakan bukti usaha dan dedikasi setiap rakan kongsi, termasuk pembekal dan pengedar global.

Banyak rakan antarabangsa yang hadir dalam persidangan menyatakan penghargaan mereka terhadap kemajuan global NETA Auto yang tahan uji, dengan menyatakan harapan yang ceria untuk masa depan.

NETA Auto komited kepada inovasi sebagai tenaga penggerak, dengan berterusan meningkatkan piawaian produk dan perkhidmatan. Syarikat itu teguh dalam kolaborasi dengan rakan global, bertujuan untuk bersama-sama membentuk masa depan yang cerah dalam industri automotif.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.