Nano Labs Mengumumkan Keputusan Mesyuarat Agung Luar Biasa Pemegang Saham

(SeaPRwire) –   HANGZHOU, China, Jan. 25, 2024 — Nano Labs Ltd (Nasdaq: NA) (“kami,” “Syarikat,” atau “Nano Labs”), sebuah syarikat reka bentuk litar bersepadu (“IC”) fabless dan pembekal penyelesaian produk terkemuka di China, mengumumkan hari ini keputusan Mesyuarat Agung Luar Biasa (“EGM”) Syarikat yang diadakan pada pukul 10 pagi pada 25 Januari 2024, waktu Beijing (9 malam pada 24 Januari 2024, waktu Timur Laut Amerika Syarikat). Cadangan yang dikemukakan untuk kelulusan pemegang saham dalam EGM telah diluluskan. Secara khusus, pemegang saham telah meluluskan resolusi:

(1) untuk melaksanakan penggabungan saham dua saham dengan nilai nominal AS$0.0001 setiap satu dalam modal terbit dan belum diterbit Syarikat digabungkan menjadi satu saham dengan nilai nominal AS$0.0002 (“Penggabungan Saham”), supaya modal berautorik Syarikat adalah AS$50,000 dibahagikan kepada 250,000,000 saham biasa bernilai nominal AS$0.0002 setiap satu, terdiri daripada (i) 121,410,923 saham biasa kelas A bernilai nominal AS$0.0002 setiap satu, (ii) 28,589,078 saham biasa kelas B bernilai nominal AS$0.0002 setiap satu dan (iii) 99,999,999 saham bernilai nominal AS$0.0002 setiap satu daripada kelas atau kelas (bagaimanapun ditakrifkan) seperti yang ditentukan oleh lembaga pengarah Syarikat mengikut M&A Baru Syarikat.

(2) untuk meminda memorandum dan perlembagaan Syarikat yang berkuat kuasa sekarang untuk mencerminkan Penggabungan Saham (selepas pindaan, “M&A Baru”).

Tentang Nano Labs Ltd

Nano Labs Ltd adalah sebuah syarikat reka bentuk litar bersepadu (“IC”) fabless dan pembekal penyelesaian produk terkemuka di China. Nano Labs komited kepada pembangunan cip pemprosesan aliran tinggi (“HTC”), cip pemprosesan prestasi tinggi (“HPC”), penyelesaian pengkomputeran teragih dan penyimpanan, pintar kad antaramuka rangkaian (“NIC”) cip pengkomputeran penglihatan dan pengkomputeran pengagihan. Nano Labs telah membina satu seni bina pemprosesan aliran lengkap (“FPU”) yang menawarkan penyelesaian yang mengintegrasikan ciri-ciri HTC dan HPC. Siri Cuckoo Nano Lab adalah antara cip HTC pertama berdekatan ingatan yang tersedia di pasaran dengan lebar jalur maksimum kira-kira 2.27 Tbps, serta salah satu pengasas pasaran penambangan Grin berasaskan ASIC *. Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web Syarikat di: .

*Menurut laporan industri yang disediakan oleh Frost & Sullivan.

Untuk pertanyaan pelabur, sila hubungi:

Nano Labs Ltd
 

Ascent Investor Relations LLC
Cik Tina Xiao
Tel: +1-646-932-7242
Email:  

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.