MOWRATOR Melancarkan Pemotong Rumput Berkuasa Bateri Jarak Jauh Pertama di Dunia

(SeaPRwire) –   HONG KONG, Jan. 29, 2024 — Brand robotik pintar MOWRATOR menyasarkan pasaran Amerika Utara. MOWRATOR akan melancarkan penoreh rumput berkawalan jauh berkuasa bateri semua-dalam-satu pertama di dunia, S1, secara global awal 2024. MOWRATOR S1 membuat kemunculan sulungnya di pameran peralatan lanskap GIE Equip Expo pada Oktober 2023, diikuti oleh Orlando Makers Faire pada November 2023. MOWRATOR S1 menerima maklum balas yang antusias daripada rakan industri, pakar lanskap dan pemilik rumah. Para hadirin kagum dengan rangka logam sepenuhnya S1 dengan bilah keluli 21″, kawalan L2 autopilot dan U-turn, dan mekanisme pembongkaran satu klik. Selain itu, MOWRATOR S1 juga membangunkan lebih banyak modul untuk memenuhi keperluan penghisap daun luruh musim gugur dan penjagaan halaman lain, unik berbanding pemotong rumput berkawalan jauh piawai pasaran.

Konsep pemotong rumput berkawalan jauh bermula pada 1938 apabila pemotong rumput berkawalan jauh berwayar pertama dicipta oleh seorang Amerika bernama Alvin Lodge. Pemotong rumput itu mempunyai kawalan jauh berwayar 100 kaki untuk mengendalikan pemotong rumput. Hari ini, lebih 85 tahun penyelidikan dan pembangunan telah membawa kemajuan luar biasa kepada industri ini. Kemajuan ini termasuk isyarat jarak jauh, reka bentuk kawalan, bekalan kuasa, dan prestasi rangka. Hari ini, kebanyakan pemotong rumput berkawalan jauh digunakan dalam penjagaan lanskap komersial untuk keselamatan cerun yang lebih unggul, kurang debu, kurang pendedahan kepada bunyi, dan fleksibiliti yang lebih besar.

Pasukan teras MOWRATOR telah membangunkan tahun pengalaman teknikal dalam drone dan robotik di DJI, pemimpin global dalam teknologi drone. Selepas penyelidikan mendalam kepada keperluan penjagaan rumput pemilik rumah dan profesional Amerika Utara, kami sedar banyak perbezaan berbanding pasaran EU. Amerika Utara tidak sahaja mempunyai halaman yang lebih besar yang tumbuh lebih pantas semasa musim puncak tetapi juga mempunyai pelbagai jenis rumput yang berbeza. Perbezaan ini menggalakkan jurutera MOWRATOR bekerjasama dengan pemilik rumah dan profesional AS untuk menyelesaikan isu-isu ini. Melalui kerjasama ini dan lebih dua tahun R & D dan ujian beta AS, MOWRATOR S1 sudah bersedia untuk meningkatkan pengeluaran besar-besaran dan pengedaran di seluruh Amerika Utara pada 2024.

MOWRATOR S1 memanfaatkan hampir satu abad kemajuan dalam teknologi pemotong rumput berkawalan jauh, berterima kasih kepada komuniti DIY yang komited di Amerika Utara. Matlamat kolektif kami adalah menawarkan peralatan penjagaan rumput yang praktikal untuk profesional dan hobi. Untuk MOWRATOR S1, lakukan sendiri, lebih mudah dan lebih baik.


Visi MOWRATOR

MOWRATOR adalah brand robotik pintar dengan visi untuk memperbaiki kehidupan dengan robotik dan membina syarikat robotik yang paling menarik. MOWRATOR berazam untuk menggabungkan teknologi, pengalaman hidup, dan kegembiraan bersama untuk membawa senyuman dan kasih sayang ke seluruh komuniti.

Lawati pautan laman web:  

Sertai kumpulan FACEBOOK:  

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Anna Hu

Telefon: +1 925-236-3337

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.