MOBIA Technology Innovations Inc. berbesar hati dapat kekal dalam kedudukan Senarai Syarikat Pertumbuhan Teratas Kanada Tahunan Kelima The Globe and Mail.

DARTMOUTH, NS, 29 Sept. 2023 /CNW/ – MOBIA Technology Innovations Inc. dengan sukacitanya mengumumkan syarikat ini telah mengekalkan kedudukannya dalam Laporan Perniagaan The Globe and Mail tahunan kelima berturut-turut mengenai syarikat paling pesat membesar di Kanada.

Syarikat paling pesat membesar di Kanada menyenaraikan syarikat Kanada berdasarkan pertumbuhan pendapatan tiga tahun. MOBIA Technology Innovations Inc. memperoleh kedudukannya dengan pertumbuhan tiga tahun sebanyak 152%.


MOBIA (CNW Group/MOBIA Technology Innovations Inc.)

“Semasa organisasi berusaha untuk terus mendahului cabaran perniagaan mereka, pasukan kami di MOBIA kekal memberi tumpuan kepada menyediakan sokongan tanpa tandingan kepada pelanggan dan rakan kongsi kami ketika mereka mengemudikan inisiatif transformasi. Dengan asas kukuh yang dibina di atas empat tonggak – Orang, Proses, Teknologi, dan Budaya – kami telah mampu memberikan tahap perkhidmatan dan kepakaran ini secara konsisten sepanjang bertahun-tahun,” kata Michael Reeves, Presiden MOBIA. “Dengan evolusi teknologi, ekonomi, dan perniagaan pelanggan yang pesat, mengekalkan fokus pelanggan kami dan kekal berhubung dengan tonggak-tonggak ini membolehkan kami terus membesar dan berevolusi sebagai sebuah syarikat.”

Syarikat paling pesat membesar di Kanada ialah penarafan editorial yang dilancarkan pada 2019. Ia bertujuan untuk menonjolkan pencapaian perniagaan inovatif di Kanada. Untuk layak dalam program sukarela ini, syarikat perlu melengkapkan proses permohonan mendalam dan memenuhi syarat. Sejumlah 425 syarikat berjaya mendapat tempat dalam penarafan tahun ini.

Senarai penuh pemenang 2023 bersama-sama liputan editorial diterbitkan dalam isu Oktober majalah Laporan Perniagaan. Senarai itu kini boleh didapati dalam talian di sini.

“Syarikat paling pesat membesar di Kanada mengiktiraf pemacuan dan kebijaksanaan yang ditunjukkan oleh perniagaan Kanada,” kata Dawn Calleja, Penyunting majalah Laporan Perniagaan. “Penarafan tahun ini berfungsi sebagai inspirasi untuk pemilik perniagaan masa depan.”

“Senarai Syarikat Paling Pesat Membesar tahun ini menunjukkan bagaimana idea inovatif sentiasa muncul ke permukaan, mungkin lebih ketara dalam masa ketidaktentuan,” kata Andrew Saunders, Ketua Pegawai Eksekutif The Globe and Mail. “The Globe and Mail mengucapkan tahniah kepada pemenang tahun ini kerana memenuhi dan melampaui cabaran ekonomi tersebut.”

Mengenai The Globe and Mail

The Globe and Mail ialah syarikat media berita terkemuka Kanada, memimpin perbincangan kebangsaan dan menyebabkan perubahan dasar melalui kewartawanan berani dan bebas sejak 1844. Dengan liputan perniagaan, politik dan hal ehwal negara yang memenangi anugerah, akhbar The Globe and Mail mencapai 6.2 juta pembaca setiap minggu dalam format cetak atau digital kami, dan majalah Laporan Perniagaan mencapai 2.7 juta pembaca dalam cetakan dan digital setiap terbitan. Pelaburan kami dalam sains data inovatif bermakna apabila dunia terus berubah, begitu juga The Globe. The Globe and Mail dimiliki oleh Woodbridge, lengan pelaburan keluarga Thomson.

Mengenai MOBIA

MOBIA ialah pakar terkemuka dalam transformasi digital dan sistem teknologi perusahaan inovatif. Dengan ratusan pelanggan di seluruh Amerika Utara, MOBIA bekerjasama dengan organisasi dari semua saiz, merentasi semua vertikal untuk mengubah cara mereka bekerja. Dengan memberi tumpuan kepada orang, proses, teknologi, dan budaya, MOBIA membantu perniagaan mencapai potensi penuh mereka. MOBIA berbesar hati kerana diiktiraf sebagai salah satu Syarikat Terbaik Dikendalikan Kanada dan Syarikat Paling Pesat Membesar Kanada. Untuk ketahui lebih lanjut, lawati Mobia.io

SUMBER MOBIA Technology Innovations Inc.