Mirrorboard Corp akan Menunjukkan ‘Snapby AI’ di Persidangan Pemimpin Inovasi (ILS) di Tokyo.

(SeaPRwire) –   SEOUL, Korea Selatan, 4 Dis. 2023 — Mirrorboard Corp, pembekal inovatif penyelesaian AI berkuasa kreatif, mengumumkan penyertaannya dalam Persidangan Pemimpin Inovasi (ILS) akan datang, acara pemadanan inovasi terbuka terbesar di Asia, pada 4 Disember. Syarikat itu akan mempamerkan perkhidmatan stok gambar AI canggihnya, Snapby AI, yang telah mendapat sambutan yang besar sejak pelancarannya secara global.


‘Snapby AI’, perkhidmatan stok gambar AI generasi seterusnya, bersedia untuk merevolusikan pasaran stok gambar tradisional dengan menawarkan perpustakaan besar lebih 3 juta gambar stok AI secara percuma. Untuk meningkatkan lagi keupayaannya, Snapby AI kini menyertakan pembangkit teks ke gambar yang berkuasa dan Plag Figma, meluaskan kandungannya merentasi kategori seperti haiwan, objek, alam semula jadi, dan lanskap, memenuhi pelbagai keperluan pencipta kandungan.

Kejayaan Snapby AI jelas dalam pertumbuhan pesatnya, mencapai tanda penting 100,000 Pengguna Aktif Bulanan (MAU) dan 50,000 ahli berdaftar sejurus selepas pelancarannya. Didorong oleh momentum ini, Mirrorboard Corp bertujuan untuk memperkenalkan sistem inovatif lain, “The Melting-Pot”, pada ILS 2023. Direka untuk menangani cabaran yang dihadapi oleh pembekal stok gambar sedia ada, Sistem The Melting-Pot bersedia untuk mengubahsuai pasaran semasa dengan menggalakkan persekitaran yang lebih adil dan kolaboratif untuk jurugambar dan pencipta kandungan.

Sistem The Melting-Pot secara terus menangani kebimbangan jurugambar stok gambar, yang menghadapi pengurangan perkongsian pendapatan dan penggunaan tidak suka sama sekali gambar mereka untuk latihan model AI sejak 2020. Sistem inovatif ini memastikan pampasan adil untuk jurugambar apabila gambar mereka digunakan untuk latihan dan penciptaan kandungan, mencipta ekosistem yang lebih seimbang dan lestari pada zaman gambar AI dijana.

Moon Haechan, pengasas bersama Mirrorboard, menyatakan komitmen syarikat untuk menggalakkan lebih peluang untuk pencipta dan artis. “Kami komited untuk menubuhkan ekosistem AI lebih mudah capai, boleh dipercayai dan beretika di mana penggunaan lesen tidak dibenarkan dielakkan. Berikutan kebimbangan tentang kehilangan pekerjaan disebabkan inovasi AI generatif terkini, kami komited untuk mencipta persekitaran yang lebih adil dan telus untuk semua pihak berkepentingan.”

Mirrorboard Corp menjemput para peserta ILS untuk menjelajahi dunia menarik Snapby AI dan menyaksikan impak transformasi ‘Sistem The Melting-Pot’.

Pada tahun 2023, Mirrorboard Corp dipilih sebagai syarikat ahli Yayasan Global Digital Innovation Network (dahulunya dikenali sebagai Pusat Born2Global) dan telah mendapat manfaat daripada pelbagai program sokongan.

Untuk maklumat lanjut, lawati laman web

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.