Mingzhu Menerima Lanjutan Keperluan Harga Tawaran Minimum Nasdaq

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, 24 Januari 2024 — MingZhu Logistics Holdings Limited (“MingZhu” atau “Syarikat”) (NASDAQ: YGMZ), pembekal terkemuka perkhidmatan logistik dan pengangkutan kepada perniagaan, hari ini mengumumkan bahawa pada 23 Januari 2024, ia menerima notis daripada The Nasdaq Stock Market LLC (“NASDAQ”) mengesahkan Syarikat telah diberi tempoh tambahan 180 hari kalendar untuk mematuhi keperluan harga tawaran minimum melalui 22 Julai, 2024. Untuk memulihkan pematuhan dengan keperluan harga tawaran minimum NASDAQ, harga tawaran penutup saham biasa Syarikat perlu sekurang-kurangnya $1.00 sesaham atau lebih tinggi selama sepuluh hari perniagaan berturut-turut menjelang 22 Julai 2024.

Tentang MingZhu Logistics Holdings Limited (NASDAQ: YGMZ)

Ditubuhkan pada 2002 dan beribu pejabat di Shenzhen, China, MingZhu Logistics Holdings Limited ialah pembekal perkhidmatan lori profesional berkadar 4A. Berdasarkan terminal logistik wilayah Syarikat di Wilayah Guangdong dan Wilayah Autonomi Xinjiang, MingZhu Logistics Holdings menawarkan penyelesaian suai untuk pelanggan kami untuk menghantar barang mereka melalui rangkaian ketumpatan dan liputan geografi yang luas di seluruh negara melalui gabungan armada milik sendiri trak dan gerabak serta armada kontraktor. Untuk maklumat lanjut, sila lawati ir.szygmz.com.

Pernyataan Prospektif

Pernyataan-pernyataan dalam siaran akhbar ini mengenai jangkaan masa depan, rancangan dan prospek Syarikat merupakan pernyataan prospektif mengikut maksud Private Securities Litigation Reform Act 1995. Pernyataan prospektif termasuk pernyataan mengenai rancangan, matlamat, strategi, peristiwa masa depan, prestasi dijangka dan sebarang pernyataan fakta lain yang belum berlaku. Sebarang pernyataan yang mengandungi perkataan “mungkin”, “akan”, “mahu”, “harus”, “percaya”, “jangka”, “menganggarkan” atau perkataan serupa yang bersifat bukan fakta hendaklah dipandang sebagai pernyataan prospektif. Keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada keputusan sejarah atau yang dinyatakan dalam pernyataan prospektif ini disebabkan pelbagai faktor. Faktor-faktor ini termasuk tetapi tidak terhad kepada objektif strategik Syarikat, rancangan masa depan Syarikat, permintaan pasaran dan penerimaan pengguna terhadap produk dan perkhidmatan Syarikat, kemajuan teknologi, trend ekonomi, pertumbuhan pasaran perkhidmatan pengangkutan di China, reputasi dan jenama Syarikat, kesan persaingan industri dan tawaran, dasar dan peraturan berkaitan, fluktuasi dalam keadaan makroekonomi China dan risiko serta anggapan yang didedahkan dalam laporan Syarikat kepada Suruhanjaya Sekuriti Negara China (CSRC). Oleh itu, kami menasihati pelabur untuk tidak mengambil sebarang tindakan berdasarkan pernyataan prospektif ini, dan kami mendesak pelabur untuk meneliti laporan SEC Syarikat untuk faktor-faktor tambahan yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depan Syarikat berhubung hasil operasi. Syarikat tidak menanggung sebarang obligasi untuk secara awam menyemak semula pernyataan prospektif ini berikutan penyediaan dokumen-dokumen ini disebabkan perubahan keadaan tertentu.

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.