Menu Khas Pokemon Baru di PRONTO: Barangan Asal, Hiasan Pokemon di Lokasi Utama, dan Menu Peringati Keluaran Permainan “Detective Pikachu Returns”

TOKIO, 13 Oktober 2023 — PRONTO Corporation Co., Ltd. (selanjutnya “PRONTO”), berpangkalan di Tokyo, memulakan jualan menu dan barangan asli khas Pokemon di lokasi PRONTO (*) di seluruh Jepun semasa waktu kafe (tidak termasuk waktu perkhidmatan sarapan) mulai 12 Oktober (Khamis) sehingga 10 Disember (Ahad). Selain itu, akan ada menu dan barangan asli khas untuk memperingati pelancaran permainan Nintendo Switch “Detective Pikachu Returns”.

(*) Beberapa lokasi PRONTO mempunyai harga yang berbeza dan tidak menyediakan perkhidmatan tertentu. Juga, harga yang disenaraikan termasuk cukai. Harga termasuk cukai berbeza apabila dipesan sebagai bawa pulang.

Gambar1:
https://cdn.kyodonewsprwire.jp/prwfile/release/M107901/202310100804/_prw_PI21fl_4l6DdIvW.jpg

Gambar2: https://kyodonewsprwire.jp/release/202310100804?p=images

Semasa tempoh kempen ini, PRONTO akan menyediakan pelbagai menu musim gugur dengan imej Pokemon (3 minuman istimewa dan 4 makanan, termasuk pasta, sandwic, dan manisan). Hiasan istimewa Pokemon dan musim gugur juga akan dipamerkan di 5 lokasi utama PRONTO. Peminat pasti akan sangat menikmatinya. Jadi, sila perhatikan hiasan dalaman bersama menu istimewa.

Menu dalam bahasa Inggeris dan Cina:
https://kyodonewsprwire.jp/attach/202310100804-O1-9HNKnV5v.pdf

Buka pautan di sini untuk butiran acara promosi Pokemon ini
https://www.pronto.co.jp/Pokemon_Special_Website_en.html

PRONTO akan terus meluaskan operasinya di seluruh Jepun untuk menyediakan ruang yang mudah untuk melawat yang menyediakan minuman dan manisan musim serta makanan seperti hidangan pasta dan minuman beralkohol di mana orang bekerja boleh melawat pada bila-bila masa.

Mengenai PRONTO

PRONTO berusaha untuk menjadi tempat yang menyeronokkan — TEMPAT YANG HEBAT UNTUK DIKENANGI.

Dengan motto “kafe pada siang hari, bar pada waktu malam”, PRONTO menyediakan ruang yang mudah untuk dikunjungi di mana orang bekerja boleh berhenti pada bila-bila masa. Sama ada untuk masyarakat yang berkumpul sebagai ruang kafe sebelum bekerja atau semasa rehat, atau dengan mudah berkumpul bersama rakan sekerja selepas bekerja sebagai ruang kafe-bar — sila nikmati pengalaman unik PRONTO di kafe & barnya (*).

(*) PRONTO Sakaba = “kissakaba (kafe & bar)” ialah bar yang menyediakan ruang kafe kopi nostalgia dan menarik, hidangan ringan, dan minuman beralkohol.

Siaran akhbar penuh:
https://kyodonewsprwire.jp/attach/202310100804-O2-oGyF0Wgq.pdf

Laman web rasmi: https://www.pronto.co.jp/
Instagram: https://www.instagram.com/pronto___official/
X (dahulunya Twitter): https://twitter.com/pronto_pr

SUMBER PRONTO Corporation Co., Ltd.