MEMPERKENALKAN “LIMA MALAM KESUKAAN” DI CHUCK E. CHEESE: PERAYAAN LIMA HARI UNTUK AHLI KESETLAAN 9-13 OKT

Chuck E.’s Not-So-Scary Spin on Fun Nights in a Pizzeria

IRVING, Texas, 4 Okt. 2023Chuck E. Cheese, destinasi utama untuk keluarga dan keseronokan Halloween, dengan gembira mengumumkan “Five Nights of Fun,” perayaan selama seminggu yang direka khusus untuk meraikan dan memberi ganjaran kepada Ahli Kesetiaan. Bermula 9 Okt., acara ini akan menampilkan tawaran harian dan peluang untuk memenangi hadiah utama parti malam Halloween kanak-kanak pertama Chuck E. Cheese.

Chuck E. Cheese, “Five Nights of Fun,” 9-13 Okt. dan peluang untuk memenangi parti malam Halloween kanak-kanak pertama.

Dari 9 Oktober hingga Jumaat, 13 Oktober, semasa Chuck E. Cheese Halloween Boo-Tacular, jenama ini akan menggelar permaidani ungu untuk Ahli Ganjaran Kesetiaan dengan menawarkan siri tawaran harian yang unik setiap malam dalam minggu ini. Setiap hari, Ahli Ganjaran akan menerima tawaran kejutan satu hari sahaja seperti e-tiket percuma, tawaran permainan, dan banyak lagi. Semua tawaran pasti akan menambah gigitan seronok yang asli ke masa bermain keluarga.

Dan itu bukan semuanya! Sebagai acara kemuncak “Five Nights of Fun,” beberapa Ahli Ganjaran Chuck E. Cheese akan berpeluang untuk memenangi parti impian seumur hidup dengan menganjurkan parti “lewat malam” kanak-kanak mereka sendiri. Pesta Chuck E. Cheese Big Night of Halloween Fun akan diadakan pada 27 Oktober dari 8 malam hingga tengah malam untuk sehingga 10 orang kanak-kanak. Pengalaman yang tidak terlupakan ini akan termasuk pizza, minuman, masa bermain untuk keseluruhan parti, manisan Halloween yang menjijikkan dan menyeronokkan Boo-Tacular, dan sudah tentu, kehadiran Chuck E. Cheese sendiri dan mungkin juga kemunculan khas oleh kesayangan ungu semua orang, Mr. Munch.

Untuk menyertai cabutan bertuah untuk memenangi pesta Chuck E. Cheese Big Night of Halloween Fun, cukup sertai Chuck E. Cheese Rewards secara percuma dengan memuat turun aplikasi di sini. Untuk maklumat lanjut mengenai Chuck E. Cheese Five Nights of Fun, layari: https://www.chuckecheese.com/five-night-of-fun atau ikuti kami di media sosial FB atau IG.

Mengenai Chuck E. Cheese
Chuck E. Cheese adalah tempat di mana setengah juta hari jadi yang gembira dirayakan setiap tahun dengan misi untuk mewujudkan kenangan positif seumur hidup untuk keluarga melalui keseronokan, makanan dan permainan. Ini adalah tempat di mana Seorang Kanak-Kanak Boleh Menjadi Kanak-Kanak® dengan komitmen untuk menyediakan persekitaran yang menyeronokkan dan selamat, serta membantu melindungi keluarga melalui program terkemuka industri seperti Kid Check®. Sebagai penyokong kuat komuniti tempatannya, Chuck E. Cheese telah menyumbang lebih daripada $20 juta kepada sekolah-sekolah melalui program pengumpulan dananya. Syarikat dan francaisinya mengendalikan sistem hampir 600 pusat seronok Chuck E. Cheese, dengan lokasi di 47 negeri dan 19 negara asing dan wilayah. Untuk maklumat lanjut, layari www.chuckecheese.com

Media Contact:
Alejandra Brady, CEC Entertainment
Alejandra.brady@cecentertainment.com
972-504-1320