Medtec China’s 20th Anniversary mengumpulkan 1000+ Pameran dan Memudahkan Inovasi Perniagaan di Shanghai pada September

(SeaPRwire) –   SHANGHAI, Jan. 31, 2024 — Dengan dasar baru yang menggalakkan pembangunan peranti perubatan maju dari Senarai Panduan untuk Penyesuaian Struktur Industri (2024) yang diumumkan oleh Suruhanjaya Pembangunan dan Reformasi Negara, ia menunjukkan bahawa industri peranti perubatan China telah memasuki tempoh mekar pembangunan inovatif dan pembangunan berkualiti tinggi pada tahun 2024.

Medtec China 2024 akan bermula di Pusat Pameran dan Konvensyen Shanghai World Expo dari 25 hingga 27 September, yang akan menutup kawasan seluas 42,000 meter persegi, lebih 1,000 peserta dan dijangka melebihi 80,000 lawatan. ADTE (Advanced Active Device Tech EXPO) dan Quality Expo juga akan diadakan secara serentak untuk membantu perusahaan peranti perubatan mencari peluang baharu dalam arus kutub teknologi terkini industri. 21 kategori pameran termasuk perkhidmatan R & D dan Reka Bentuk, bahan, perekat dan produk perekat, komponen, komponen elektronik, motor dan kawalan gerakan, pam dan injap, penapis dan produk IV, dan sebagainya. Harga awal Medtec China 2024 yang tersedia sehingga 31 Januari. Klik di sini untuk mendapatkan tempat terhad dan membuka pasaran baharu!

Tiga Pameran yang Berlangsung Serentak Membentuk Corak Baharu, dengan 16 Zon Tema yang Mencakupi Fokus Sektor Peranti Perubatan

Pada ulang tahun ke-20 Medtec memasuki pasaran China, Medtec China 2024 akan membuka landasan peranti aktif maju dan ujian kualiti. Mengoptimumkan sepenuhnya permintaan pembeli dalam stok, tiga pameran akan diadakan secara serentak, termasuk Medtec China, ADTE (Advanced Active Device Tech EXPO) dan Quality Expo, yang akan menarik lebih ramai pengunjung baharu dari industri aplikasi dan mencipta peluang perniagaan tak terhingga untuk peserta. Harga awal akan berakhir dalam masa 2 hari! Klik di sini untuk menyertai sekarang!

Medtec China 2024 telah melihat pengoptimuman dan peningkatan dari segi susun atur zon pameran dan pameran, di mana 16 zon pameran akan ditempatkan di dua dewan, Dewan Perkhidmatan Pembuatan Perubatan & Peralatan dan Dewan Bahan Perubatan & Komponen Inti. Susun atur zon pameran sentiasa dioptimumkan, dengan bekas Jalan Peraturan Perubatan dan Jalan Peraturan Perubatan disatukan ke Zon Perundingan (Peraturan Perubatan, CDMO, CSO), dan Zon Automasi ditingkatkan ke Zon Integrasi Perubatan & Automasi, Kawalan Pemanduan, dan Robotik. Saiz zon pameran popular terus meningkat, dari Zon Bahan Asas (Polymer/Bahan Gabungan) dan Komponen, Zon Bahan Logam Metallik & Bahagian Logam, Seramik dan Proses Berkaitan, Zon Perekat & Produk Perekat, hingga Zon Tiub dan Produk Ekstrusi. Pelbagai perusahaan perubatan telah menyertai pameran, termasuk Lubrizol, Momentive Performance Materials Inc., Avantor NuSil, DuPont, Americhem, Henkel, Alders, Hanarey Chemicals, Polymer Science, Fort Wayne Metals, TANAKA Precious Metals, HRJ Precision Extrusion Machinery, ELGILOY, Changzhou JWELL Pipe Equipment. Klik di sini untuk memuat turun pelan lantai 2024.

Advanced Active Device Tech EXPO akan mempamerkan pelbagai produk termasuk cip, sensor, litar bersepadu, penyambung, bekalan kuasa dan motor, perisian, AI, penjagaan perubatan pintar 5G, bahagian inti peralatan imej, robot pembedahan, komponen optik, bahagian endoskopi, laser, penyelesaian imej dan sebagainya. Peserta yang disahkan termasuk Lemo Electronics, ZheJiang Quark-Med, Tide Smart, Beijing Vince, Shenzhen Ojos, Shanghai FuAn Biomechatronics, Beijing Rongyuan, Guangzhou Wiserscope, SUZHOU SINAN SENSOR TECHNOLOGY, Dongguan Ching Tai Electric Wire&cable, Hangzhou Tongjian Technology, YW MEMS, Shanghai BIX Electronics dan sebagainya. Masih terdapat beberapa tempat yang tersedia, klik di sini untuk menikmati harga awal.

Sebagai platform tukar sumber untuk pengurus kualiti, Quality Expo China mengumpulkan pembekal ujian, pengukuran, pemeriksaan dan kalibrasi terkemuka dalam dan luar negara. Selain itu, terdapat juga beberapa persidangan kualiti yang tersedia untuk membina platform bersepadu industri-akademik-penyelidikan. Perusahaan yang dipamerkan pada masa ini termasuk Carl Zeiss, KEYENCE, Starrett Tools, OGP, MARPOSS, USON China, ANHUI WANYI, Hengyi Weighing & Instrument, Cincinnati, Shenyang Golden Tech, UPTON Technology, dan sebagainya, dengan komitmen bersama untuk memastikan kawalan kualiti peranti perubatan selepas pengeluaran besar-besaran.

Mesyuarat Pra-Pameran pertama Kali Diperkenalkan untuk Memudahkan Perbincangan Industri, Lebih 100 Penceramah Utama Tren Penggerak Pendidikan dan Industri Bersatu di Medtec China untuk Berkongsi Pengalaman Industri

Medtec Medical Device Design & Manufacturing Technology Industry Summit dan Aktiviti Serentak akan diadakan di Medtec China 2024, dengan hampir 100 acara serentak untuk menyatukan tenaga kerja pembuatan. Dalam bentuk “Forum Utama + Sub-Forum”, mesyuarat pra-pameran Medtec Medical Device Design & Manufacturing Technology Industry Summit akan menjemput wakil agensi pengawalseliaan, hospital, dan institusi penyelidikan untuk memberi ucapan utama dalam empat segmen, peraturan, kualiti, integrasi kejuruteraan perubatan, dan peranti aktif. Memperbincangkan semua aspek reka bentuk, pemprosesan, pengeluaran, peraturan, dan pengujian, MDiT Forum Summit 2024 dan Aktiviti Serentak akan membincangkan tren industri dan inovasi teknologi untuk memberikan wawasan lebih dalam dan memacu kemajuan berterusan dalam industri.

Medtec China 2024 merancang mesyuarat pra-pameran dalam bentuk “Forum Utama + Sub-Forum” untuk membincangkan empat topik panas berdasarkan peraturan, kualiti, integrasi kejuruteraan perubatan dan peranti aktif. Pakar bidang peraturan dan kualiti akan dijemput berkongsi pandangan unik atau idea kajian terkini mereka, yang akan menggunakan pengalaman bertahun-tahun mereka untuk meningkatkan keselamatan dan keberkesanan peranti perubatan. Di forum peranti aktif, Medtec China 2024 akan memberi tumpuan kepada teknologi inti endoskopi, imej, elektrofisiologi. Dan forum integrasi kejuruteraan perubatan akan membawa kes aplikasi klinikal sebenar dari perspektif doktor, memesatkan proses reka bentuk produk, R & D dan transformasi syarikat pembuatan.

Sementara itu, Medtec China 2024 akan menganjurkan MDiT Forum Summit 2024 dan Aktiviti Serentak, dengan topik teknikal memberi tumpuan kepada “Bahan Perubatan Inovatif/Aksesori dan Ketepatan”, “Aplikasi Bahan Polimer Tinggi dalam Peranti Perubatan”, “Teknologi Pemasangan dan Pembakaran Perubatan” , “Pack & Ster Hub”, “Peralatan dan Teknologi Penggerudian Tepat”, “Pembangunan Teknologi Jenis Baru Pembalut Perubatan” dan sebagainya. Persidangan dan penceramah sedang dirancang dan direkrut dan menantikan penyertaan pemimpin pendapat industri dari perusahaan pembuatan peranti perubatan, institusi perubatan, universiti, dan institusi penyelidikan. Klik di sini untuk menyertai pameran dan ucapan peribadi.

Sebagai pameran yang didedikasikan untuk reka bentuk dan pembuatan peranti perubatan, Medtec China telah terus menjelajahi titik panas industri dan membuka landasan baharu selama 20 tahun sejak 2005. Medtec China 2024 akan melancarkan aktiviti untuk menyambut ulang tahun ke-20, termasuk logo tema ulang tahun ke-20 dan upacara pembukaan, sejarah pertumbuhan 20 tahun, dan sebagainya. Aktiviti di lokasi termasuk jamuan perniagaan VIP, wawancara pamer dan siaran langsung, wawancara pamer di lokasi dan siaran langsung, Media Live dan lebih banyak lagi. Klik di sini untuk menyertai acara industri ulang tahun ke-20 dan bersama-sama menyambut masa depan!

Medtec China 2024 akan diadakan di H1 & H2 di Pusat Pameran dan Konvensyen Shanghai World Expo dari 25 hingga 27 September, dan ia akan mengumpulkan lebih 1,000 pembekal berkualiti tinggi dari 27 negara di seluruh dunia. Sementara itu, pelbagai aktiviti akan dipersembahkan pada ulang tahun ke-20 Medtec China, di mana akan penuh peluang perniagaan tak terhingga. Klik di sini untuk menyertai pameran dan menikmati harga awal sekarang. Untuk maklumat terperinci, sila lawati Medtec China di: en.medtecchina.com untuk mendapatkan maklumat pameran terkini dan artikel industri puncak teknologi.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.