MAXHUB Perkenalkan Kit XCore, Membawa Pengalaman Bilik Mesin Microsoft Teams ke Ruang yang Lebih Luas

(SeaPRwire) –   IRVINE, California., 25 Januari 2024 — MAXHUB, pemimpin global dalam penyelesaian komunikasi terpadu dan paparan, hari ini mengumumkan bahawa komputernya dan dua peranti UC telah Disahkan untuk Microsoft Teams. Kit Asas MAXHUB bertujuan untuk menaik taraf bilik BYOD kecil dan sederhana ke Microsoft Teams Bilik yang sepenuhnya disahkan dengan maksima kecekapan kos dan meningkatkan pengalaman untuk pasukan hibrid dan kerjasama.

Kit Asas, bersama pakej dan peranti lain, menyusun XT Series menawarkan penyelesaian Bilik Microsoft Teams yang menyeluruh, dengan kit konsol, pilihan kamera, telefon pembicara, dan pilihan paparan tambahan, menjadikannya mudah untuk mengubahsuai bilik mesyuarat BYOD anda.

Darren Lin, CEO MAXHUB AS, berkata “Kami bertujuan untuk menggalakkan inspirasi dan sambungan bermakna. Keboleh mampuan luar biasa Kit Asas MAXHUB secara terus terang adalah hasil daripada kedudukan unik kami sebagai satu-satunya pembekal penyelesaian pasaran yang menyediakan portfolio lengkap produk penyatuan komunikasi, paparan, dan panel rata interaktif yang dibangunkan sepenuhnya di dalam rumah. Pengalaman kami selama 19 tahun penyelidikan dan pembangunan yang mendalam, ditambah dengan keupayaan pengurusan rantaian bekalan yang kukuh, mengurangkan secara mendadak halangan untuk mengakses pengalaman Bilik Microsoft Teams. “

Kit Asas MAXHUB Mengubahsuaikan Bilik BYOD ke Bilik Microsoft Teams

Kit Asas MAXHUB, terdiri daripada komputer dan konsol, menawarkan penyelesaian ideal untuk menaik taraf bilik BYOD ke Bilik Microsoft Teams, khususnya menyasarkan ruang kecil hingga sederhana.

Kit itu memastikan penyepaduan licin dengan sistem mesyuarat bilik sedia ada dan setup BYOD, mempercepatkan pemasangan sambil melindungi pelaburan warisan. Dengan paparan 105 inci 21: 9 MAXHUB, pengguna boleh dengan mudah beralih ke pengalaman lebih meresap. Sekiranya paparan 16: 9 diperlukan, MAXHUB menawarkan pilihan untuk menyertakan pelbagai saiz paparan, dengan saiz berjulat dari 43 hingga 98 inci.

Ciri-ciri lain Kit Asas XCore termasuk:

  • Modul komputer berasaskan Windows dilengkapi dengan Prosesor Intel® CoreTM Generasi ke-12 untuk persekitaran mesyuarat yang kukuh dan selamat.
  • Konsol sentuh dilengkapi dengan skrin sentuh 10.1″ penuh HD memberikan pengalaman kerjasama dan pengurusan yang intuitif.
  • Sistem satu kabel USB-C dengan mudah menyambung paparan hadapan bilik dan mana-mana peranti USB sedia ada.
  • Penyepaduan licin dengan periferal mesyuarat MAXHUB dan ekosistem.
  • Jaminan 3 tahun dan sokongan tempatan.

Siries XT MAXHUB Memperkasakan Pembelian dan Pelaksanaan

Siries XT MAXHUB merupakan pilihan optimal untuk ruang mesyuarat hibrid, menyepadukan dengan licin dengan Bilik Microsoft Teams. Menawarkan portfolio produk meluas merangkumi kit konsol, periferal, dan pelbagai pilihan paparan terkini, Siries XT menyajikan penyelesaian berdaya untuk meningkatkan usaha kerjasama anda dan membuka potensi tak terhingga.

Membina atas Kit Asas, kit Disahkan untuk Bilik Microsoft Teams menggabungkan bar video bersepadu, menawarkan pemasangan hadapan mudah satu kabel dan kebolehubahan luar biasa. Kit XT10-WS, menggandingkan telefon pembicara dengan kamera pintar, menangani keperluan audio dan video peserta dengan pelbagai cara. Selain pilihan kit, MAXHUB menyediakan periferal audio dan video yang melimpah, serta pelbagai paparan komersial pelbagai saiz dan nisbah, menyepadukan dengan licin peralatan mesyuarat sedia ada, dan membenarkan pengguna dengan mudah menyesuaikan setup mengikut keperluan khusus mereka.

Siries XT MAXHUB untuk Bilik Microsoft Teams
Siries XT MAXHUB untuk Bilik Microsoft Teams

Komitmen MAXHUB untuk menyediakan julat penyelesaian yang menyeluruh untuk ruang mesyuarat moden melampaui hanya perkakasan. Dengan Siries XT, pengguna tidak sahaja mendapat peranti kelas teratas tetapi juga pengalaman membeli satu hentian untuk semua keperluan bilik mesyuarat mereka. Dengan barisan yang menyeluruh, MAXHUB terus memberdayakan organisasi dengan penyelesaian mesyuarat licin, cekap, dan inovatif.

Untuk maklumat lanjut mengenai produk MAXHUB untuk Bilik Microsoft Teams, sila lawati .

Tentang MAXHUB

MAXHUB ialah pemimpin global dalam penyelesaian paparan dan komunikasi terpadu. MAXHUB menyediakan pelbagai penyelesaian kerjasama terpadu yang merangkumi tiga senario utama perniagaan, pendidikan, dan paparan. Kami berazam untuk mewujudkan pusat teknologi di mana inspirasi bebas tumbuh menjadi sambungan bermakna.

Untuk maklumat lanjut mengenai MAXHUB, lawati .

Temui kami di , , dan .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.