MAXHUB Melancarkan Kit XCore, Membawa Pengalaman Bilik Mesin Microsoft Teams ke Ruang Yang Lebih Luas

(SeaPRwire) –   LONDON, BERLIN dan SYDNEY, 24 Januari 2024 — MAXHUB, pemimpin global dalam penyelesaian komunikasi terpadu dan penyelesaian paparan, hari ini mengumumkan bahawa komputernya dan dua periferal UC telah Disahkan untuk Microsoft Teams. Kit Inti MAXHUB bertujuan untuk menaiktaraf bilik BYOD kecil dan sederhana ke Microsoft Teams Bilik penuh disahkan dengan maksima kecekapan kos dan meningkatkan pengalaman untuk pasukan hibrid dan kerjasama.

Kit Inti, bersama-sama dengan pakej lain dan periferal, menyusun  Siri XT menawarkan penyelesaian Bilik Microsoft Teams yang menyeluruh, dengan kit konsol, pilihan kamera, telefon pembicara, dan pilihan paparan tambahan, memudahkan untuk mengubahsuai bilik mesyuarat BYOD anda.

Darren Lin, CEO MAXHUB AS, berkata “Kami bertujuan untuk menggalakkan inspirasi dan sambungan bermakna. Keboleh mampuan luar biasa kit Inti MAXHUB XCore adalah hasil terus terang kedudukan unik kami sebagai satu-satunya pembekal penyelesaian di pasaran yang menyediakan portfolio lengkap dibangunkan sendiri untuk komunikasi terpadu, paparan, dan produk panel interaktif rata. Pengalaman kami selama 19 tahun penyelidikan dan pembangunan yang mendalam, disertai dengan keupayaan pengurusan rantaian bekalan yang kukuh, mengurangkan secara mendadak halangan untuk mengakses pengalaman Bilik Microsoft Teams. “

Kit Inti MAXHUB XCore Mengubahsuai Bilik BYOD ke Bilik Microsoft Teams

Kit Inti MAXHUB XCore, terdiri daripada komputer dan konsol, menawarkan penyelesaian terbaik untuk menaiktaraf bilik BYOD ke Bilik Microsoft Teams, khususnya menyasarkan ruang kecil hingga sederhana.

Kit itu memastikan integrasi licin dengan sistem bilik mesyuarat sedia ada dan setup BYOD, mempermudahkan pemasangan sambil melindungi pelaburan warisan. Dengan paparan MAXHUB 105 inci 21: 9, pengguna boleh dengan mudah beralih ke pengalaman lebih meresap. Sekiranya paparan 16: 9 diperlukan, MAXHUB menawarkan pilihan untuk menyertakan  daripada paparan, dengan saiz berjulat dari 43 hingga 98 inci.

Ciri-ciri lain Kit Inti XCore termasuk:

  • Modul komputer berasaskan Windows dilengkapi dengan Prosesor Intel® CoreTM Generasi ke-12 dengan TPM 2.0 untuk persekitaran mesyuarat yang kukuh dan selamat.
  • Konsol sentuh datang dengan skrin sentuh 10.1″ Penuh HD yang memberikan pengalaman kerjasama dan pengurusan yang intuitif.
  • Sistem satu kabel USB-C dengan mudah menyambung paparan hadapan bilik dan mana-mana periferal USB sedia ada.
  • Integrasi licin dengan periferal bilik mesyuarat MAXHUB dan ekosistem dan sistem bilik mesyuarat sedia ada.
  • Jaminan 3 tahun dan sokongan tempatan.

Siri XT MAXHUB Memudahkan Pembelian dan Pelaksanaan

Siri XT MAXHUB adalah pilihan optimal untuk ruang mesyuarat hibrid, menyepadukan dengan licin dengan Bilik Microsoft Teams. Menampilkan portfolio produk yang luas merangkumi kit konsol, periferal, dan pelbagai pilihan paparan terkini, Siri XT menyediakan penyelesaian berpelbagai untuk meningkatkan usaha kerjasama anda dan membuka potensi tak terhingga.

Berdasarkan Kit Inti XCore, yang Disahkan untuk Microsoft Teams menggabungkan  bar video bersepadu, menyediakan pemasangan hadapan satu kabel yang dipermudahkan dan keboleapandaiannya yang luar biasa. Kit XT10-WS, menggandingkan  telefon pembicara dengan kamera pintar  menangani keperluan audio dan video peserta yang pelbagai. Selain pilihan kit, MAXHUB menyediakan pelbagai audio dan video periferal, serta pelbagai paparan komersial pelbagai saiz dan nisbah, menyepadukan dengan mudah dengan peralatan bilik mesyuarat sedia ada, dan membenarkan pengguna dengan mudah menyesuaikan setup mereka untuk memenuhi keperluan khusus mereka. 

Siri MAXHUB XT untuk Bilik Microsoft Teams
Siri MAXHUB XT untuk Bilik Microsoft Teams

Komitmen MAXHUB untuk menyediakan julat penyelesaian yang menyeluruh untuk ruang mesyuarat moden melampaui hanya perkakasan. Dengan Siri XT MAXHUB, pengguna tidak hanya mendapat peranti kelas atas tetapi juga pengalaman membeli satu hentian untuk semua keperluan bilik mesyuarat mereka. Dengan barisan yang menyeluruh, MAXHUB terus memberdayakan organisasi dengan penyelesaian mesyuarat yang licin, cekap dan inovatif.

Untuk maklumat lanjut mengenai produk MAXHUB untuk Bilik Microsoft Teams, sila lawati .

Mengenai MAXHUB

MAXHUB ialah pembekal penyelesaian komunikasi terpadu dan paparan terkemuka. Sebagai organisasi berasaskan R & D, MAXHUB membangunkan pelbagai penyelesaian terkemuka yang membantu mengekalkan sambungan manusia secara licin dan menjadikan kerja berpasukan lebih cekap dan berkesan.

Untuk maklumat lanjut mengenai MAXHUB, lawati .

Temui kami di , , dan .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.