Marthasville Memimpin Jalan: Gateway Fiber Perkenalkan Perkhidmatan Internet Gentian Optik Terkini Sebagai Sebahagian daripada Projek Geran ARPA $25 Juta

30 7 Marthasville Leads the Way: Gateway Fiber Unveils Cutting-Edge Fiber Optic Internet Service as Part of $25 Million ARPA Grant Project

WRIGHT CITY, Mo., 30 Ogos 2023 – Dengan memotong gunting besar, penduduk Marthasville, MO menjadi masyarakat pertama yang mula mendapat manfaat daripada geran American Rescue Plan Act (ARPA) bernilai $25 juta yang dianugerahkan kepada Gateway Fiber melalui perkongsian dengan negeri Missouri untuk membawa perkhidmatan internet serat optik 100% revolusioner ke kawasan itu. Majlis pemotongan pita perasmian yang meriah menandakan permulaan era baru buat penduduk dan perniagaan Marthasville.

Perkhidmatan internet serat optik Gateway Fiber membawa kelajuan yang belum pernah dilihat di kawasan Marthasville. Dengan jalur lebar yang melampaui perkhidmatan internet tradisional, internet serat optik menyediakan kelajuan muat naik dan muat turun simetri ultra cepat yang membolehkan pelanggan mengalir kandungan definisi tinggi, terlibat dalam kerja jarak jauh, dan meneroka peluang pendidikan dalam talian tanpa perlahan yang mereka alami dengan sambungan internet semasa mereka. Perniagaan tempatan juga boleh menggunakan kuasa serat untuk meningkatkan pengalaman pelanggan, menyelaraskan operasi, dan meneroka laluan pertumbuhan baharu.

“Hari ini, penduduk Marthasville merealisasikan visi yang telah bertahun-tahun diimpikan,” kata Ketua Pegawai Eksekutif Gateway Fiber Heath Sellenriek. “Perkhidmatan internet serat 100% kami kini akan menyambung individu, keluarga, dan perniagaan pada kelajuan kilat dan membuka peluang tanpa had untuk pendidikan, perdagangan, dan penglibatan masyarakat. Kami berbesar hati membawa perkhidmatan ini ke Marthasville, sebuah komuniti yang sudah lama meminta sambungan internet yang lebih baik.”

Presiden Gateway Fiber, Chris Surdo, menggemakan sentimen ini, menekankan impak transformatif internet serat optik ke atas perniagaan tempatan. “Lanskap ekonomi Marthasville bersedia untuk kejayaan,” kata Surdo. “Teknologi serat terkini kami akan membolehkan usahawan dan perniagaan bersaing di peringkat tempatan dan global. Kami sangat teruja menjadi sebahagian daripada perjalanan ini dengan bandar Marthasville.”

Projek geran ARPA telah memainkan peranan penting dalam menjadikan usaha ambisius ini satu realiti. Anugerah $25 juta telah memberi kuasa kepada Gateway Fiber untuk melaksanakan rangkaian serat terkini ke Marthasville dan seterusnya, mewujudkan pelan tindakan untuk komuniti sekitar mengikuti.

Penduduk dan perniagaan boleh mendaftar untuk perkhidmatan internet baharu dengan melawat GatewayFiber.com atau menelefon 888-201-4339.

Mengenai Gateway Fiber

Gateway Fiber bermisi untuk memberi kesan positif kepada komuniti melalui internet yang lebih baik. Apabila keperluan data semakin meningkat, Gateway mewujudkan platform serat ke rumah utama yang terkemuka di peringkat kebangsaan untuk memenuhi keperluan kritikal yang belum dipenuhi ini. Gateway menyediakan internet yang lebih pantas, lebih boleh dipercayai dengan model harga yang mudah dan perkhidmatan pelanggan terkemuka dalam industri. Untuk maklumat lanjut, layari gatewayfiber.com.

Untuk maklumat lanjut, akhbar sahaja:

David Workman
Pengurus PR & Komunikasi
314-265-8974
364657@email4pr.com

SUMBER Gateway Fiber