Majlis Anugerah bagi Pertandingan 10 Pengendali Teratas Yiwugo 2023 Berjaya Diadakan

YIWU, China, Jan. 19, 2024 – Yiwugo.com, laman web rasmi Pasaran Barangan Kecil Yiwu, ialah pasaran borongan barangan kecil terbesar di dunia. Pada 18 Januari 2024, majlis anugerah untuk Pertandingan Pengendali Teratas 10 Yiwugo 2023 berjaya diadakan di Hotel Pusat Expo di Yiwu. Tetamu acara terdiri daripada eksekutif Yiwugo.com, wakil-wakil penjual cemerlang dari pelbagai industri, dan rakan media dari pelbagai latar belakang.

(SeaPRwire) –  

2023 Yiwugo’s Top 10 Operator and the CEO Jianjun Wang.
2023 Yiwugo’s Top 10 Operator and the CEO Jianjun Wang.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

Pemenang Pertandingan Pengendali Teratas 10 2023 ialah GEMEI Electrical Appliances, XUPING JEWELRY, Yiwu Kemei Electric Appliances Co., Ltd., Zhang Weichao Stockings Wholesale Factory, Yiwu Enhong Ribbon Co., Ltd., Yizhi Silk Stockings, Wenzhou Xiongxing Packaging Co., Ltd., Yiwu Aishang Household Daily Products Factory, Meige Carpets, dan Yiwu Duocan Baking Cup. Acara ini dihadiri oleh lebih daripada seribu orang, termasuk pemilik syarikat-syarikat anugerah, dan pengendali cemerlang dari pelbagai sektor. Dalam suasana penuh lagu dan tarian, setiap penerima hadiah naik ke pentas untuk menerima pengiktirafan yang layak. Dalam suasana ceria itu, Yiwugo dan pengendali platform menyatakan rasa terima kasih untuk tahun 2023 dan harapan optimis mereka untuk 2024.

Pada tahun pertama selepas wabak COVID-19, semua orang mempunyai harapan tinggi untuk 2023, dan ia memang memenuhi harapan itu. Pada 18 Disember 2023, data daripada sistem pemantauan keselamatan Jabatan Pos Negeri mendedahkan bahawa Yiwu telah menjadi bandar peringkat daerah pertama di negara ini untuk mengendalikan isi kandungan ekspres melebihi 10 bilion keping. Yiwu mengambil masa kira-kira 10 tahun untuk menjayakan pencapaian ini, bergerak dari awal 100 juta keping pada tahun 2012 untuk mencapai tanda 10 bilion hari ini.

Pada tahun 2012, Yiwugo ditubuhkan ketika industri e-dagang domestik China berkembang pesat. Selama 12 tahun kebelakangan ini, Yiwugo telah berkembang menjadi platform borongan barangan kecil terbesar di dunia, dengan lebih daripada 12 juta pembeli berdaftar.

Dengan asas kukuh selama 12 tahun, Yiwugo kini menjadi contoh cemerlang dalam industri dan kepuasan pelanggan. Mengambil bahagian dalam transformasi digital dan pemodenan pasaran tradisional, Yiwugo komited untuk terus memperbaiki. Dalam mengejar “pengadaan dan transaksi yang mudah dipercayai”, platform ini sentiasa berusaha untuk meningkatkan perkhidmatannya setiap hari. Memberi tumpuan kepada kecekapan kos, Yiwugo telah membolehkan pengendali untuk mengubahsuai dan meningkatkan operasi mereka, dan mendapat manfaat daripada peningkatan lalu lintas platform. Menunggangi gelombang ledakan internet, Yiwugo memudahkan transaksi dan berhubung dengan pembeli berkualiti tinggi di seluruh dunia, dengan itu memperkukuh peranannya sebagai hab global terkemuka untuk pengadaan berkualiti tinggi.

Daripada senarai 10 pengendali teratas tahun ini, industri keperluan harian dan rumah tangga terus unggul berbanding industri lain. GEMEI Electrical Appliances dan Kemei Electric Appliances, perintis dalam sektor peralatan rumah tangga kecil, muncul sebagai pemimpin dalam terma jumlah transaksi dan nombor pesanan di Yiwugo. Tahun ini menandakan perubahan penting dalam proses pemilihan, apabila terdapat peralihan ke arah mempertimbangkan jumlah transaksi keseluruhan sebagai kriteria utama, berbanding fokus terdahulu ke atas bilangan undian. Penyesuaian ini tidak sahaja menguatkan kredibiliti pertandingan tetapi juga menggarisbawahi kekuatan pemenang.

Pada tahun lalu, data besar Yiwugo telah meramalkan trend pasaran dengan tepat dan bertindak balas segera terhadap perubahan dinamik pasaran. Selain itu, ia secara proaktif meramalkan niat pembelian pembeli domestik dan antarabangsa dalam industri perhiasan, menandakan arah baru. XUPING JEWELRY, sebagai raksasa dalam industri perhiasan, telah mempamerkan kekuatan mutlaknya dalam pertandingan tahunan.

Zhang Weichao Stockings Wholesale Factory, Aishang Household Daily Products, Meige Carpets, dan Duocan Baking Cup secara konsisten memperoleh tempat dalam 10 teratas tahun-tahun kebelakangan ini. Melalui penyertaan aktif mereka di Yiwugo dan acara pemilihan jenama, pengendali-pengendali ini tidak sahaja memperkukuh kedudukan dan reputasi mereka dalam industri tetapi juga mempercepat ekspansi jenama antarabangsa mereka. Ini pula menyebabkan peningkatan ketara dalam pengaruh jenama dan kepercayaan pengguna.

Yizhi Silk Stockings, satu-satunya penjual yang termasuk dalam zon perindustrian, dan Wenzhou Xiongxing Packaging, kedua-dua syarikat baru dan inovatif, telah memperoleh tempat dalam 10 pengendali teratas tahun ini. Mereka membezakan diri dalam industri dengan kemahiran profesional dan keupayaan reka bentuk luar biasa. Kejayaan mereka dalam proses pemilihan ini menggarisbawahi komitmen Yiwugo untuk menemui syarikat berpotensi dan menyokong pembekal dengan kekuatan ketara.

Pada tahun 2023, Yiwugo terus bekerjasama dengan pengendali platform untuk membina pasaran yang memberdayakan pembangunan ekonomi dan sosial melalui transformasi digital. Inisiatif ini telah membuka jalan untuk pemacu dan kelebihan baru dalam pembangunan berkualiti tinggi. Memandang ke hadapan, selaras dengan visi Yiwu untuk “kemakmuran melalui perdagangan dan pembangunan bandar”, Yiwugo berhasrat menarik pembekal teratas dari zon perindustrian, bersatu dengan pengendali platform, dan memenuhi keperluan pembeli global. Selain itu, dari perspektif strategik untuk meningkatkan ekonomi digital ke tahap lebih tinggi, Yiwugo akan memainkan peranan sebagai platform terkemuka dalam industri, bersama-sama membina zon perintis untuk kesejahteraan bersama, dan mewujudkan persekitaran perniagaan positif.