Magnolia menerima Anugerah Pembekal Perkhidmatan Digital Terkemuka untuk Industri Barangan Pengguna

(SeaPRwire) –   SHANGHAI, Jan. 23, 2024 — Dalam Majlis World Retail Elite Forum 2024 yang baru-baru ini diadakan di Shanghai, China, Magnolia, platform pengalaman digital (DXP) terkemuka, dinamakan sebagai “Pembekal Perkhidmatan Digital Terkemuka untuk Industri Barangan Pengguna 2023”. Penghormatan ini merupakan bukti komitmen Magnolia untuk menyediakan penyelesaian digital yang tidak tertandingi dan fokus yang tidak putus untuk kejayaan pelanggan.


Pada zaman di mana pengalaman digital memainkan peranan penting dalam kejayaan perniagaan, Magnolia menonjol dalam menyediakan DXP terkini, membolehkan syarikat-syarikat dalam industri barangan pengguna meningkatkan kehadiran digital, berinteraksi dengan pelanggan dengan lancar, dan terus maju dalam landskap persaingan hari ini. Ini juga merupakan sebahagian daripada sebab mengapa Magnolia dinamakan sebagai Visionary dalam Gartner® Magic QuadrantTM Digital Experience Platform secara berterusan sejak 2022.

Hunter Liang, Pengurus Besar Magnolia China, berkata, “Kami sangat bangga menerima anugerah ini. Ini membuktikan komitmen kami untuk menyediakan platform pengalaman digital yang membantu syarikat-syarikat menangani cabaran teknologi. Di Magnolia, kami percaya tidak hanya memenuhi jangkaan pelanggan kami tetapi melebihinya, dan anugerah ini merupakan pengiktirafan terhadap komitmen kami terhadap inovasi dan kejayaan pelanggan.

Anugerah ini mengiktiraf lebih daripada pencapaian masa lalu kami, ia merupakan bukti usaha gigih dan dedikasi seluruh pasukan Magnolia. Kami bersemangat tentang peluang di hadapan dan terus komited untuk membantu perniagaan meningkatkan pengalaman digital mereka. Terima kasih kepada pelanggan, rakan kongsi, dan semua orang di Magnolia atas pencapaian ini.”

Untuk mengetahui mengapa syarikat seperti , Harley Davidson, Toshiba, Hisense, , dan lain-lain memilih Magnolia untuk meningkatkan pengalaman digital mereka, sila hubungi kami di sini:

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.