Lukisan Klimt: Rumah Lelongan im Kinsky Menyajikan Potret Muda Wanita yang Ditemui Semula

(SeaPRwire) –   Jemputan untuk Persidangan Akhbar

WIEN, 22 Januari 2024 — Rumah lelongan seni im Kinsky di Vienna akan memperkenalkan karya seni utama Zaman Moden Austria dalam lelongan eksklusif pada April 2024.

Lukisan dari tempoh kreatif akhir Gustav Klimt, tokoh utama seni rupa Vienna Moden akhir abad ke-19, sebelum ini dianggap hilang; penemuan semula lukisan ini menjadi sensasi di peringkat dunia.

Rumah lelongan seni im Kinsky di Vienna berbesar hati untuk memperkenalkan lukisan ini buat kali pertama dalam persidangan akhbar—karya seni yang jarang ditemui, bermakna seni dan nilai tinggi yang tidak tersedia di pasaran seni Eropah Tengah selama dekad.

Persidangan akhbar akan diadakan pada Khamis, 25 Januari 2024, pada jam 10:00 pagi di Stadtpalais Liechtenstein, Bankgasse 1, 1010 Vienna.

Penceramah:

  • Dr. Johann Kräftner, Pengarah Emeritus LIECHTENSTEIN. Koleksi Kerabats
  • Claudia Mörth-Gasser, Ketua Klasik Moden di im Kinsky
  • Dr. Ernst Ploil, Pengarah Urusan im Kinsky
  • Michael Kovacek, Pengarah Urusan im Kinsky

Sila hubungi Catharina Solt dari Agensi PR kami, LOEBELL NORDBERG, melalui emel di untuk menerima akreditasi menghadiri acara ini.

LOEBELL NORDBERG juga bersedia menjawab sebarang soalan berkaitan pengurusan atau permintaan temubual peribadi selepas persidangan akhbar di alamat emel di atas.

Kami memohon pengertian anda bahawa rumah lelongan seni im Kinsky akan memberikan butiran mengenai lukisan dan lelongan secara eksklusif semasa persidangan akhbar.

Selepas persidangan akhbar, semua dokumen media (teks, gambar, ringkasan audiovisual persidangan akhbar dengan sari kata Bahasa Inggeris) akan tersedia di .

Hubungi:
LOEBELL NORDBERG
Catharina Solt

+43 1 890 44 06

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.