LENNAR MEMPERKENALKAN MAPLE RIDGE, KOMUNITI PERTAMA DI FRANKLINTON, NC, UNTUK MEMENUHI PERMINTAAN YANG MENINGKAT UNTUK RUMAH BAHARU BERKUALITI TINGGI YANG MAMPU MILIK

30 1 LENNAR DEBUTS MAPLE RIDGE, FIRST COMMUNITY IN FRANKLINTON, NC, TO MEET RISING DEMAND FOR AFFORDABLE HIGH-QUALITY NEW HOMES

RALEIGH, N.C., 31 Ogos 2023 — Lennar, salah satu pemaju perumahan terkemuka di negara ini, memperkenalkan komuniti pertamanya – Maple Ridge – dengan kediaman besar berlatarbelakang pokok yang terletak di bandar bersejarah Franklinton untuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat untuk rumah baharu berkualiti tinggi yang mampu milik dalam jarak mudah ke Wake Forest dan US-401.


Lennar’s Maple Ridge offers three spacious and inviting single-family floor plans ranging from 2,476 to 3,000 square feet, with prices starting from the high $300s. Located just minutes from the shops and restaurants of Franklinton and Wake Forest, the Maple Ridge community includes a dog park and recreational trails.

Maple Ridge menawarkan tiga pelan lantai keluarga tunggal yang luas dan menarik dari 2,476 hingga 3,000 kaki persegi, dengan harga bermula dari USD300an. Terletak hanya beberapa minit dari kedai dan restoran Franklinton dan Wake Forest, komuniti Maple Ridge termasuk taman anjing dan laluan rekreasi.

“Maple Ridge memberi pembeli rumah peluang unik untuk memiliki rumah baru dalam komuniti yang tenang, beberapa minit dari pusat pekerjaan dan dalam daerah sekolah yang sangat dihargai.” kata Robert Smart, Presiden Bahagian Raleigh Lennar. “Rumah yang direka baik ini memudahkan untuk menjamu atau bekerja dari rumah dengan pelan aliran bebas, teknologi pintar dan pembinaan berkualiti.”

Semua rumah Maple Ridge menggabungkan teknologi terkini dengan kemudahan seperti loceng pintu video Ring, masuk tanpa kunci, dan termostat pintar. Mereka merupakan sebahagian daripada program Lennar Everything’s Included®, di mana pilihan popular dan pelbagai butiran dalaman direka dan kelengkapan direka termasuk dalam harga rumah. Pembeli rumah boleh memilih rumah dengan pelbagai ciri luaran popular, termasuk serambi berpagar.

Tiga pelan lantai Maple Ridge – Madison, Leighton dan Tessa – termasuk empat hingga lima bilik tidur dan tiga hingga empat bilik mandi. Semua pelan termasuk suite tetamu tingkat pertama dan ruang makan rasmi. Pelan Madison termasuk bilik belajar manakala pelan Leighton dan Tessa termasuk bilik permainan tingkat dua.

Maple Ridge dibuka melalui temu janji sahaja. Untuk maklumat lanjut mengenai rumah baru Franklinton ini, hubungi 919-516-9130 atau lawati https://www.lennar.com/new-homes/north-carolina/raleigh/franklinton/maple-ridge.

Mengenai Lennar Corporation
Lennar Corporation, ditubuhkan pada 1954, adalah salah satu pemaju rumah berkualiti terkemuka negara bagi semua generasi. Lennar membina rumah mampu milik, peningkatan dan dewasa aktif terutamanya di bawah nama jenama Lennar. Segmen Perkhidmatan Kewangan Lennar menyediakan pembiayaan gadai janji, penutupan dan perkhidmatan tajuk terutamanya untuk pembeli rumah Lennar dan, melalui LMF Commercial, mengeluarkan pinjaman gadai janji yang dijamin terutamanya oleh hartanah komersial di seluruh Amerika Syarikat. Segmen Perumahan Pelbagai Lennar adalah pemaju hartanah sewa pelbagai negara yang berkualiti tinggi di seluruh negara. LENX memacu teknologi, inovasi dan pelaburan strategik Lennar. Untuk maklumat lanjut mengenai Lennar, sila lawati lennar.com.

Hubungi: Danielle Tocco
Naib Presiden Komunikasi
Lennar Corporation
Danielle.Tocco@Lennar.com
Talian Langsung: 949.789.1633


Lennar Corporation (PRNewsfoto/Lennar Corporation)

SUMBER Lennar Corporation